Evde gebelik testinde çığır

Kızlar Meryem süresini okuyun.. okuduğum ay hamile kaldım kimyasal oldu gerçi de nasip değilmiş bu ay biraz değişiklik var diye bende test yaptım negatif gerçi daha 7 günüm var ama hamile olmadığımı biliyorum :)

Merhabalar bende bi kaç gündür başlamak istiyordum Meryem süresine ama nasıl okumak lazım bilmiyorum yazınızı görünce demek mi rabbim okumamı istiyor da karşıma çıkar dı dedim bir anda:) biraz anlatırmısın kaç gün günde kaçtane okumak lazım , ne zaman başlamak lazım bi günü var mı? yardımcı olur musun rica etsem

Kızlar Benim 5. Güne giriyor geçikmem ve testim böyle çıktı yorumlar mısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_1067.JPG
    IMG_1067.JPG
    29,9 KB · Görüntüleme: 184
Merhabalar bende bi kaç gündür başlamak istiyordum Meryem süresine ama nasıl okumak lazım bilmiyorum yazınızı görünce demek mi rabbim okumamı istiyor da karşıma çıkar dı dedim bir anda:) biraz anlatırmısın kaç gün günde kaçtane okumak lazım , ne zaman başlamak lazım bi günü var mı? yardımcı olur musun rica etsem
41 gün boyunca hergün 1 tane olacak şekilde okumanız lazım. Bu esnada regl olursanız bir yakınınızın devam etmesi gerekiyor sizin regl bitene kadar ve bu kişi mümkünse eşiniz olmalı. Niyetlenirken "Niyet ettim Allah rızası için Meryem Suresi okumaya.." deyin ve bitirdikten sonra dileğinizi dileyin.

Kızlar biraz üzerinde oynayınca çizginin yeri sabitlenmiş gibi oluyor bakar mısınız şimdi peki

Eklentiler

• IMG_1083.JPG
    IMG_1083.JPG
    7,8 KB · Görüntüleme: 183
Evet canım orası var fakat ışık tutunca beyaz çizgi görünüyor emin olamıyorum :KK43:
Çok net görünüyor neden ışığa tutuyorsun ki? Eğer leke değilse bariz bir şekilde 2. çizgi var. Aslında sen bizden daha iyi bilirsin çünkü testi çıplak gözle görebiliyorsun. Çizginin sınırlarının netliği önemli. Eğer 1. çizgi ile eni, boyu tam olarak tutuyorsa o net bir şekilde 2. çizgidir ki inşallah öyledir, hamilesindir.

Çok net görünüyor neden ışığa tutuyorsun ki? Eğer leke değilse bariz bir şekilde 2. çizgi var. Aslında sen bizden daha iyi bilirsin çünkü testi çıplak gözle görebiliyorsun. Çizginin sınırlarının netliği önemli. Eğer 1. çizgi ile eni, boyu tam olarak tutuyorsa o net bir şekilde 2. çizgidir ki inşallah öyledir, hamilesindir.
Sağol canım çok net ikinci çizgi görüyorum fakat tek sorun renginin beyaz olması

Hiiiç bunları düşünüp üzme kendini yarın ilk idrarınla yap testi eğer hamile isen farkı anlarsın zaten. Hatta bekleyebilirim dersen yarın değil de diğer sabah ilk idrarla yap derim.

Bembeyaz ise çizginin izi olabilir fakat değilse 2. çizgidir. Hatta bazen çizginin yeri idrar dökmesen bile belli oluyor. Testi eğimli tut zaten anlarsın yeri mi değil mi diye.
Haklısın canım yeri sanırım bu ayda olmadı kısmet değilmiş adet olsam da stres yapmasam daha fazla :(

Sağol canım çok net ikinci çizgi görüyorum fakat tek sorun renginin beyaz olması
Canım bende görüyorum ikinci çizgiyi inşallah bebişin seninledir
Ya canlar bişey dicem hani şu testleri atıyorsunuz ya keşke kanı damlattığınız yeri kesip öyle foto yükleseniz bi tuhaf oluyorum testlere dikkatli bakamıyorum bile

Hiiiç bunları düşünüp üzme kendini yarın ilk idrarınla yap testi eğer hamile isen farkı anlarsın zaten. Hatta bekleyebilirim dersen yarın değil de diğer sabah ilk idrarla yap derim.
İlgin için çok teşekkür ederim çok iyi geldin bana gece gece ♥️Allah razı olsun

Back