- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden aldin cnm
Amin inşallahTabiki canım.Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
12 gün önce ne belirtisi ? mikroskopla görünecek şeyi hissedeceğinizi sanmıyorum canım yaKizlar ayak üşümesi bu ayda gol değil mi demekti yoksa gol müdaha 12 gun var ayaklarim yerini yadirgayan penguenler gibi yere basamıyorum
Haber bekliyorum canimEtiketlerim canim merak etmeyarin testler gelsin hele bi ilkini nasipse pazar yapacagim sonrakini çarşamba digerini de cuma gece cunku cumartesi erken kalkcam kanla sidikle ugrasamam üstüme iserim uykusuzluktan sonra bi sürü is çıkar
![]()
Merhaba hanımlar,
Hepimiz gebeliğimizi biranevvel öğrenmek istiyoruz. Bunun için kullanılan ilginç bir yöntemden bahsedeceğim ve ayrıca buna vesile olan @Smyy21 arkadaşımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunarım ☺
Evet test şekli şu: 3 damla kanınız ile 3 damla idrarinizi karıştırıp tamamını teste damlatiyor ve sonucu bekliyorsunuz ☺
@Smyy21 tecrübeni dinlemek istiyoruz ☺
Yapanların videolarını izlemek için de Youtube a Pregnancy Blood Test yazıp aratıyorsunuz ☺
mayissinegi canim bak bu konuyu bi okusana:) beni de
trkn0709 etiketlemişti sağolsun oyle ogrendim:)
Valla bende su an 2 tane erken gebelik testi var predictor 3 tsne de normal gebelik testi ilk erken gebelikleri yapicam sonra da bu kanlı islemi becerebilirsem tabi :)Deneyebilirmiyim bilmiyorum ama bakalim artikk erken gebelik testi denicem ama bi on gun onbbes gun sonra :)
Resim.yollasana canm. Benmde 7gün var ama normalde cikmadi tabiki. Kanla yapmaya cesaret edemiyorum kanatamadim :)Arkadaslar 8gun önce cikarmi acaba ben bugün yaptim incecik çıktı hemen çıktı hemde ama normal idrarda cikmadi kanlj yaptim cikti ciplak.gozle cok belli ama.resimde kan dagilinca eldeki kadar belli degil ama.soylede birsey var şüpheli iliskiden bes alti.gun sonra cikarmiki
Resim.yollasana canm. Benmde 7gün var ama normalde cikmadi tabiki. Kanla yapmaya cesaret edemiyorum kanatamadim :)
Canim testini tekrarla yedegin varsa bize de at biraz zor gibi ama bakalim yine de cok erken henuz benceArkadaslar 8gun önce cikarmi acaba ben bugün yaptim incecik çıktı hemen çıktı hemde ama normal idrarda cikmadi kanlj yaptim cikti ciplak.gozle cok belli ama.resimde kan dagilinca eldeki kadar belli degil ama.soylede birsey var şüpheli iliskiden bes alti.gun sonra cikarmiki
Evet canm goremedim ben pek. Ama sen ciplak gozle goruyorsan dogrudur insaallah vardir.Canim.attim.ama.resimde pek.belli olmuyo ama.elde bayagi belli rahat gorunuyo
Valla bende su an 2 tane erken gebelik testi var predictor 3 tsne de normal gebelik testi ilk erken gebelikleri yapicam sonra da bu kanlı islemi becerebilirsem tabi :)
Canim bende algilayamadim ama gozlerden kaynakli olabilir belki sen görüyosun ama istersen yarin sabah da deneEvet canm goremedim ben pek. Ama sen ciplak gozle goruyorsan dogrudur insaallah vardir.
Tabiki canim ya bende catliyorum meraktan ama henuz cok yeni benim 22 si adet baslangici gözüküyoİnsallah pozitif sonuç alirsin canimmbirbirimizi haberdar edelimm iletişimde kalalım
![]()
Bende bi cizzgi gördüm ama kırmızı dan görünmüyo sadece idrarla yapinca cikmiyomu bide öyle yapsan fazla test varsa