Evde gebelik testinde çığır

Canm bende bilmiyorumda günah degil mi diye sizlere sordum zaten :) telefon klavyesi yanls yazms pardon :)
Hiç bilmiyorum canım inan dini boyutunu,aklıma da gelmedi inan yaparken.su ile de karıştırbilirsin için rahat etmiyorsa az su ile.

Hiç bilmiyorum canım inan dini boyutunu,aklıma da gelmedi inan yaparken.su ile de karıştırbilirsin için rahat etmiyorsa az su ile.
Canm gebelik testinde ypcm ckmazda dedgnz gbi kanla yapcm nasl oluyr anlamdm?

Canm gebelik testinde ypcm ckmazda dedgnz gbi kanla yapcm nasl oluyr anlamdm?
Canım parmağını iğneyle delince 1-2 damla kan damlat,ben evde şurup kaşığı kullanmıştım.ona damlattim.uzerine de iki damla idrar damlattim karıştırdım.bu karışımı idrar kitine damlattim 4-5 damla

aynen canım benmde umudum yok.saldım oyle ne zaman olursa napalaım
Yoruldm blyrmsn her ay aynı şey yordu benı zıhnıyetım bozuldu hayata bakışım bozuldu duzenm bozuldugu her gecen ay eksikliğim artyr hiç olmayacak mı dyrm acaba o zaman ne yapabılırm dyrm şeytan sureklı durtukluyr isyan noktasına getrdgnde hamdolsun dyrm ama farkındaym tukenıyorum

Canım parmağını iğneyle delince 1-2 damla kan damlat,ben evde şurup kaşığı kullanmıştım.ona damlattim.uzerine de iki damla idrar damlattim karıştırdım.bu karışımı idrar kitine damlattim 4-5 damla
Kesin soncsa bende yaparm cnm yarn olmazsam bende yapcm test :) dua edin ins benimde tutmstr cnm ya :)

Back