- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok mu arkadaşlarKızlar sizce var mı bi bakar mısınız
Çok geç yıkadım testiBen varım. Var gibi görünüyor ama.. içini açıp çeksen nasıl olur?? Belki biraz daha net görünür.
Yıkandığı gönderim mi canım
nasıl yanı cızgı cıktı ama hamıle değilsin acaba negatıf cıkıp hamıle olan varmı
uzuldum canm ya o zaman buda garantı değilBen varım cnm geçen ay kimyasal gebelik yaşadım sadece idrarla olanda hayalette olsa çizgi vardı ama kanlı olanda hiç çıkmadı gerçi düştü ama kanlı olan yanlış söyledi kısacası
uzuldum canm ya o zaman buda garantı değil
inşallah canm takvım var senn suan varmı bişiyTabiki değil canım en garantisi direk kan vermek inşallah hamilesindir
inşallah canm takvım var senn suan varmı bişiy
Bu resimde gözüküyor da diğerinde göremedim sanki. İnsAllah yaniltmazKızlar sizce var mı bi bakar mısınız
İnşallah canımBu resimde gözüküyor da diğerinde göremedim sanki. İnsAllah yaniltmaz
Kızlar kanla yaptım ve iyice yıkadım bi bakar mısınız
Kızlar kanla yaptım ve iyice yıkadım bi bakar mısınız
BAT belli değil canım çünkü düzensiz oluyorumBat nezaman cnm? Bende hayal bı çizgi görüyorum sanki
Canım yeni gördüm mesajını.. Güvenme bu teste. Benim geçen ay hep pozitif cıktı ama gebelik yoktu. En iyisi sadece idrar..Kızlar yıkadım oradaki çizgi gitmedi bakar mısınız PeriLous canım sende bi bak benim halime