• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Benim de bat 7 Mayıs. Sabah bir test yaptım ilk 5 dakika içinde hayalet çizgi cıktı ve daha sonra birazcık daha koyulaştı. Bu testi ilk defa kullandığımdan güvenemedim. Yarın ilk idrarla bildiğim bir marka ile test yapacağım inşallah. Gerçi benimki daha çok erken ama dayanamadım ve başladım yine test yapmaya.
iinşallah vardır canm bnm ya gercektr o cızgı

IMG_4105.JPG IMG_4093.JPG
IMG_4095.JPG IMG_4099.JPG IMG_4100.JPG Kızlar yaptım yıkadım baktım ki böyle sizce var mı

CANIM önce idrar yapmıştım böyle çok silik çıkınca kanla yapmak geldi aklıma

Eklentiler

• IMG_3951.JPG
    IMG_3951.JPG
    31,2 KB · Görüntüleme: 145
Sağol canım inşallah yanlış görmüyorumdur korkuyorum yine negatif sonucunu almaktan :KK43:

kuzum senin daha adete çooook var. kan verme sakın. bu seferde atıyorum 3 çıkar bu seferde yükselecek mi stresi başlar günler zehir olur. sessizce bekle. istersen yine idrar testleri yaparsın ama kan için çooook erken. bu gün 12.günün ve 32 günde adet oluyordun yanılmıyorsam. üzülmeni yanılmanı istemiyorum. :KK43:

kuzum senin daha adete çooook var. kan verme sakın. bu seferde atıyorum 3 çıkar bu seferde yükselecek mi stresi başlar günler zehir olur. sessizce bekle. istersen yine idrar testleri yaparsın ama kan için çooook erken. bu gün 12.günün ve 32 günde adet oluyordun yanılmıyorsam. üzülmeni yanılmanı istemiyorum. :KK43:
Sağol canım beni düşündüğünü biliyorum fakat zaten beta hcg 20 olmadan göstermiyor çok net o yüzden 5 den yüksek Olmalı ki testte de çıksın 2-3-4 bunlar çıkmıyor kolay kolay testte ama kanda çıkar tabi bide canım yukardaki testleri gördün mü bilmiyorum incelersen olmasa neden çıksın diyorum kendime kafam çok ama çok karıştı canım ya :(

Sağol canım beni düşündüğünü biliyorum fakat zaten beta hcg 20 olmadan göstermiyor çok net o yüzden 5 den yüksek Olmalı ki testte de çıksın 2-3-4 bunlar çıkmıyor kolay kolay testte ama kanda çıkar tabi bide canım yukardaki testleri gördün mü bilmiyorum incelersen olmasa neden çıksın diyorum kendime kafam çok ama çok karıştı canım ya :KK43:
Bak az önce yaptım bunuda neden koyulaşmaya başladı acaba diyorum gebelik başladı ondan mı ovülasyon testi koyulaşmaya başladı BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Bak az önce yaptım bunuda neden koyulaşmaya başladı acaba diyorum gebelik başladı ondan mı ovülasyon testi koyulaşmaya başladı BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi
Canım ilk gebeliğimi ben de ov testi ile öğrenmiştim. Bu testlere göre hamile görünüyorsun. Bence kan ver stresinden kurtul.

Back