- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gozle gorulmuyorsa cikmaz ki canim ama yine de yaptim senin icinKizlar merhaba ben az once test yaptim yok gibi ama burada birileri mavili bir filtre yaparak daha net goruyorlardi. Lutfen banada bir deneyin. Isikta oynatirken goruyor gibimiyim yoksa hayal ürünümü
Cok tesekkur ederim artik onumuzdeki ayagozle gorulmuyorsa cikmaz ki canim ama yine de yaptim senin icin
senin aslında az kaldı varsa testin bir yapsana.Merhaba kızlar ben de karbonatla yaptım hamıle gıbı görünüyorum :)) test yapmadım 15 ınde yapmayı düşünüyorum
4gğn var adete yapsam mıBende bugun yaptim idrar testi. Aslinda kan ile yapmak icin almistim ama sadece idrarla yaptim. Adete 3 4 gun kala ogrenmis oldum Eki Görüntüle 1980159 Eki Görüntüle 1980159
2 gün daha bekle derim.4gğn var adete yapsam mı
Tebrik ederim. Sağlıklıve kolay doğum olur inşallah.Bende bugun yaptim idrar testi. Aslinda kan ile yapmak icin almistim ama sadece idrarla yaptim. Adete 3 4 gun kala ogrenmis oldum Eki Görüntüle 1980159 Eki Görüntüle 1980159
Laboquick markaydı test.Hangi markaydı bikaç ay önce benim de öyle oldu,bu sabah da bi hayalet çizgi görüyorum sanki,offf
Canım sağlık olsun. Çok şükür ki birer evladımız var. Hayırlısıyla yine olur inşallah.Aynı şeyi yaşadık bunalım modundayım :/
Bencede bekle canim ben cok umutlu olmadigim icin oylesine yaptim. Varsa bile.netlessin seninde4gğn var adete yapsam mı
Insallah canim.tesekkur ederim. Darisi sana ve tum isteyenlere olsun insallah. Cok sukur bi kizim var 2 bucuk yasinda. Sonrasinda 1 dusuk 1 dis gebelik ve 1 kimyasal oldugu icin umudum yoktu acikcasi. Allah cumlemizin yuzunu guldursun insaallahTebrik ederim. Sağlıklıve kolay doğum olur inşallah.
Bnmde bır oglum var cnm . Dıger gebelıklerın ıcın cok gecmıs olsun cnm bnm (Insallah canim.tesekkur ederim. Darisi sana ve tum isteyenlere olsun insallah. Cok sukur bi kizim var 2 bucuk yasinda. Sonrasinda 1 dusuk 1 dis gebelik ve 1 kimyasal oldugu icin umudum yoktu acikcasi. Allah cumlemizin yuzunu guldursun insaallah
Sagol cnm benm insallah Allah hakkimizda hayirlisini versin hepimiz icinBnmde bır oglum var cnm . Dıger gebelıklerın ıcın cok gecmıs olsun cnm bnm (
nasıl yanı cızgı cıktı ama hamıle değilsin acaba negatıf cıkıp hamıle olan varmıBen yaptım pozitif çıktı, ama hamile değilmişim.
Ah gizlibilgi bende de durum aynı.. Bata 3 gün var testler yine negatif. Bu ay da olmadı. Geçen ay hiç uzulmemistim ama bu ay gerçekten üzüldüm..
Bu sabah kalktim yaptim ama belli belirsiz bi cizgi var gibi yada bana ole geliyo bilmiyorum kasik agrimda var adet olcakmisim gibi yaa ne kadar zor bi süreç bu
Kizlar kan testiyle yapılan güvenilir değil ben yaklaşık 10 gün önce falan buraya atmıştım testimi basbaya vardı çizgi sonra gidip kan verdim negatif çıktı
Evet ben de güvenilir olmadığına kanaat getirdim.
PeriLous canim ne yaptin son durumun ne merak ettim Seni benim testler hala negatif malesef bat a 3 gun kala bu aydan cok umutluydum moralim düştü. İnsallah sende guzel haberler vardir
İdrar testindense kan testi daha kesin sonuç kızlar, gebelik hormonu ilk kana geçiyor sonra idrarda. O yüzden kan sonucuna güvenin derim
Hangi markaydı bikaç ay önce benim de öyle oldu,bu sabah da bi hayalet çizgi görüyorum sanki,offf
kızlar pekı bu testler yalancı pozıtıf cıkarıyor ya kanla yapıp negatıf cıkıp hamıle olan varmı yoksa kanla yapılan negatıfse nrgatıfmıdırAynı şeyi yaşadık bunalım modundayım :/