• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Meraba canim.. Maalesef bende daha bir haber yok :KK43: bu ayki bata 4 var ama kesin yine erkenden gelecek..
Ah gizlibilgi bende de durum aynı.. Bata 3 gün var testler yine negatif. Bu ay da olmadı. Geçen ay hiç uzulmemistim ama bu ay gerçekten üzüldüm..

Kizlar kan testiyle yapılan güvenilir değil ben yaklaşık 10 gün önce falan buraya atmıştım testimi basbaya vardı çizgi sonra gidip kan verdim negatif çıktı

Kızlar benimde adet günüm geçti. 2 kere ıdrar testi yaptim evde ikiside hafif silik çizgi çıktı pozitif .cuma gunu gidip kan verdim. negatif çıktı bende anlamadım. Adette olmadim.daha

PeriLous PeriLous canim ne yaptin son durumun ne merak ettim Seni benim testler hala negatif malesef bat a 3 gun kala bu aydan cok umutluydum moralim düştü. İnsallah sende guzel haberler vardir

Kızlar benimde adet günüm geçti. 2 kere ıdrar testi yaptim evde ikiside hafif silik çizgi çıktı pozitif .cuma gunu gidip kan verdim. negatif çıktı bende anlamadım. Adette olmadim.daha
Silikcizgi genelde yaniltmaz ya şaşırdım acaba laboratuarda bi yanlislik falan olamazmi kaç gündür günün geçiyo

İdrar testindense kan testi daha kesin sonuç kızlar, gebelik hormonu ilk kana geçiyor sonra idrarda. O yüzden kan sonucuna güvenin derim

Markası neydi testin, bikaç ay önce bana da öyle olmuştu

Kizlar merhaba ben az once test yaptim yok gibi ama burada birileri mavili bir filtre yaparak daha net goruyorlardi. Lutfen banada bir deneyin. Isikta oynatirken goruyor gibimiyim yoksa hayal ürünümü

Eklentiler

• Screenshot_20170410-113605.png
    Screenshot_20170410-113605.png
    175,2 KB · Görüntüleme: 84
Back