Ah gizlibilgi bende de durum aynı.. Bata 3 gün var testler yine negatif. Bu ay da olmadı. Geçen ay hiç uzulmemistim ama bu ay gerçekten üzüldüm..Meraba canim.. Maalesef bende daha bir haber yokbu ayki bata 4 var ama kesin yine erkenden gelecek..
Test yaptın mı?Yapsam mi diye dusunuyodum da yapmiyim bari bugun adet gunum ama gelmedi henuz kanamam umutluyum bu ay bakalim gecen ay kimyasal gebelik oldugu icin bu ay biraz korkuyorum sanirim
Bu sabah kalktim yaptim ama belli belirsiz bi cizgi var gibi yada bana ole geliyo bilmiyorum kasik agrimda var adet olcakmisim gibi yaa ne kadar zor bi süreç buTest yaptın mı?
Fotoğrafını atarsan bakar fikir veririz.Bu sabah kalktim yaptim ama belli belirsiz bi cizgi var gibi yada bana ole geliyo bilmiyorum kasik agrimda var adet olcakmisim gibi yaa ne kadar zor bi süreç bu
Evet ben de güvenilir olmadığına kanaat getirdim.Kizlar kan testiyle yapılan güvenilir değil ben yaklaşık 10 gün önce falan buraya atmıştım testimi basbaya vardı çizgi sonra gidip kan verdim negatif çıktı
Eee peki su an hamilemisinizKizlar kan testiyle yapılan güvenilir değil ben yaklaşık 10 gün önce falan buraya atmıştım testimi basbaya vardı çizgi sonra gidip kan verdim negatif çıktı
Sanki beni anlatmışsın ne bir eksik ne bir fazla...PeriLous canim ne yaptin son durumun ne merak ettim Seni benim testler hala negatif malesef bat a 3 gun kala bu aydan cok umutluydum moralim düştü. İnsallah sende guzel haberler vardir
Hayır hala adet olmadım bugün 10gundur geçiyor adetten 1 gün önce kan testim negatif çıktı suana kadar idrarda hep negatif çıkıyo yarın Dr gidip söktürücü alcam artıkEee peki su an hamilemisiniz
Silikcizgi genelde yaniltmaz ya şaşırdım acaba laboratuarda bi yanlislik falan olamazmi kaç gündür günün geçiyoKızlar benimde adet günüm geçti. 2 kere ıdrar testi yaptim evde ikiside hafif silik çizgi çıktı pozitif .cuma gunu gidip kan verdim. negatif çıktı bende anlamadım. Adette olmadim.daha
Ama senin idrar testinde silik cizgi cikmisti yanlis hatirlamiyorsam sonradan cikmadi mi? Cok yanilticiSanki beni anlatmışsın ne bir eksik ne bir fazla...
Evet çıkmıştı ama sonradan aynı marka testle bile çıkmadı..Ama senin idrar testinde silik cizgi cikmisti yanlis hatirlamiyorsam sonradan cikmadi mi? Cok yaniltici
Markası neydi testin, bikaç ay önce bana da öyle olmuştuKızlar benimde adet günüm geçti. 2 kere ıdrar testi yaptim evde ikiside hafif silik çizgi çıktı pozitif .cuma gunu gidip kan verdim. negatif çıktı bende anlamadım. Adette olmadim.daha
Hangi markaydı bikaç ay önce benim de öyle oldu,bu sabah da bi hayalet çizgi görüyorum sanki,offfEvet çıkmıştı ama sonradan aynı marka testle bile çıkmadı..
Aynı şeyi yaşadık bunalım modundayım :/Evet çıkmıştı ama sonradan aynı marka testle bile çıkmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?