Evt aynen ama kamerada düzgün çıkmıyor ay hadi inşallah ya :)Çıplak gözle bariz net yani.. Vuhuuuu heyecan yaptım ☺
:))) Ay Allahm ya aynen inşallah sağlıklı bir gebeliktir de ben kimyasaldn korkuyorum bi kere yaşadm yaBu test yapma azmiyle 2.çizgiyi beyin gücümle çıkaracağım az kaldı ☺
Korkma yaa bir kere oldu diye hep olacak değil ya gönlü ferah tut sen. İnşallah hersey güzel olacak.:))) Ay Allahm ya aynen inşallah sağlıklı bir gebeliktir de ben kimyasaldn korkuyorum bi kere yaşadm ya
Yapsam mi diye dusunuyodum da yapmiyim bari bugun adet gunum ama gelmedi henuz kanamam umutluyum bu ay bakalim gecen ay kimyasal gebelik oldugu icin bu ay biraz korkuyorum sanirimYanlış pozitiflik olabiliyor.
Adet günüyse sadece idrarla yaparsan çıkar büyük ihtimalle.Yapsam mi diye dusunuyodum da yapmiyim bari bugun adet gunum ama gelmedi henuz kanamam umutluyum bu ay bakalim gecen ay kimyasal gebelik oldugu icin bu ay biraz korkuyorum sanirim
Bir iki gun beklemeyi dusunuyorum test yapmak icin bakalim hayirlisiAdet günüyse sadece idrarla yaparsan çıkar büyük ihtimalle.
İnşallah kuzum ya ay bu da kız olursa iki bacı mı olurlar yerim :)) yada oğlan olursa küçük adamım :)Hadi inşallah Aralık annesi olacağız ☺
:))) ben daha demedim adetim geçsin sonra hayal kırıklığı oluyor onda deil de bende :))Smyy21 eşime testi fotoğrafını attım. 2.çizgiyi görene bir bebek veriyorlarmis yazdım. 2.çizgi nerde ki yazmış ☺ Dedim sen göremediğine göre sana bebek yok
Hakkinda hayırlısı bekle bacım bekle geçsin adet bi biz zaten 7 aylık sabırsız :))Bir iki gun beklemeyi dusunuyorum test yapmak icin bakalim hayirlisi
Bilmiyorum ya ama sanki adet olcakmisim gibi bi his var sanki karnim agricak gibii agriyoo gibii off enteresanHakkinda hayırlısı bekle bacım bekle geçsin adet bi biz zaten 7 aylık sabırsız :))
Ya çok güldüm akşama test alıp geleceğim ben yapacağım testi diye tutturdu. Sen bardağa işe çık dedi.:))) ben daha demedim adetim geçsin sonra hayal kırıklığı oluyor onda deil de bende :))
:))) sanki sen başka bişey damlatiyorsun :))Ya çok güldüm akşama test alıp geleceğim ben yapacağım testi diye tutturdu. Sen bardağa işe çık dedi.
Yok adamın aklını bulandirdim hamile miyim değil miyim anlayamadı ☺:))) sanki sen başka bişey damlatiyorsun :))
Meraba canim.. Maalesef bende daha bir haber yokKızlar merhaba nasılsınız?PeriLous hamilemisin canım? M meyremasin canım sen? Smyy21 canım sen hamile değilmisin,geçen ay testte çıkmıştı sanki? Benim bulantı fln çok fena.takip edemez oldum burayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?