Evde gebelik testinde çığır

Eğer test doğruysa yarın az daha netlesmesi gerekir sanırım. Dün golge gibiydi bugün rengi de belli oluyor yarına daha net bekliyorum. Değişiklik olmazsa test hatalıdır herhalde.

Bu test yapma azmiyle 2.çizgiyi beyin gücümle çıkaracağım az kaldı ☺

:))) Ay Allahm ya aynen inşallah sağlıklı bir gebeliktir de ben kimyasaldn korkuyorum bi kere yaşadm ya
Korkma yaa bir kere oldu diye hep olacak değil ya gönlü ferah tut sen. İnşallah hersey güzel olacak.

Smyy21 eşime testi fotoğrafını attım. 2.çizgiyi görene bir bebek veriyorlarmis yazdım. 2.çizgi nerde ki yazmış ☺ Dedim sen göremediğine göre sana bebek yok

Yapsam mi diye dusunuyodum da yapmiyim bari bugun adet gunum ama gelmedi henuz kanamam umutluyum bu ay bakalim gecen ay kimyasal gebelik oldugu icin bu ay biraz korkuyorum sanirim
Adet günüyse sadece idrarla yaparsan çıkar büyük ihtimalle.

Smyy21 eşime testi fotoğrafını attım. 2.çizgiyi görene bir bebek veriyorlarmis yazdım. 2.çizgi nerde ki yazmış ☺ Dedim sen göremediğine göre sana bebek yok
:))) ben daha demedim adetim geçsin sonra hayal kırıklığı oluyor onda deil de bende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…