Valla benimki gibi temiz görünüyorİşte sabahki test :)
Kanda kac cikti canim? Kimyasal fln mı oldu?Öyle sandım ama değilmiş canım. Kanla yaptığım testte çıktı ama sadece idrarla çıkmadı. Sana da Allah kolaylik versin, geçecek inşallah bulamtilarin.
Diyorum ya kafamızdaki uyduruk ćizgiler diye her testte çıkıyor ama onları bizden başka kimse göremiyor :))Valla benimki gibi temiz görünüyor
Ahahaha aynen valla ☺Diyorum ya kafamızdaki uyduruk ćizgiler diye her testte çıkıyor ama onları bizden başka kimse göremiyor :))
Tuttum ama gitmiyor elimde bakınca çizgi var gibi eşimde Gördü ama ben nedense inanmıyorum adet gününü beklicem geçerse bir umudum olurSmyy21 testi suya tutup birdaha foto çeksen olur mu? Lekeler gidince daha net görünüyor.
Eşinde gördüyse vardır. Hadi şimdiden hayırlı olsunTuttum ama gitmiyor elimde bakınca çizgi var gibi eşimde Gördü ama ben nedense inanmıyorum adet gününü beklicem geçerse bir umudum olur
Sanmıyorum ama her türlü hayırlısı diyorum :)Eşinde gördüyse vardır. Hadi şimdiden hayırlı olsun
Amin amin ☺Sanmıyorum ama her türlü hayırlısı diyorum :)
Muna Lab.Testinin markası ne?
Mantıklı ama benimkine desem almaz :)) bezdirdim de biraz :))Ben de laboquick kullanıyorum ama bugün eşime farklı bir test aldirsam mi diyorum?
Valla benimki de isyan etmek üzere ☺ Dün diyor ki günde yaptığın test sayısı kadar birlikte olsak şimdiye üçüz bebelerimiz olmuştuMantıklı ama benimkine desem almaz :)) bezdirdim de biraz :))
:))) Ay çok güldüm vallaha doğru bu merak niye bilmiyorum ama kendimi Tutamıyorum kocama acaba bu sefer olmuşmu diye sormaya adete 10 gün kala başlıyorum :)) git bi işe de sen de rahat et bende diyor :))))Valla benimki de isyan etmek üzere ☺ Dün diyor ki günde yaptığın test sayısı kadar birlikte olsak şimdiye üçüz bebelerimiz olmuştu
Ahahaha alem bu kocalar vallahi ☺:))) Ay çok güldüm vallaha doğru bu merak niye bilmiyorum ama kendimi Tutamıyorum kocama acaba bu sefer olmuşmu diye sormaya adete 10 gün kala başlıyorum :)) git bi işe de sen de rahat et bende diyor :))))
Evet görüyorum benimki de böyle :))Smyy21 sen de benim gibi çizgiyi görebiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?