Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa super haber simdi baktim testlere nasil yapiyosunuz bunu helal olsun :)) nerde bende o yurekk :))))Dream_on idrar da gördüğüm golge gerçekmiş demekki ☺
Gözde buyutulecek gibi birsey değil aslında☺Aa super haber simdi baktim testlere nasil yapiyosunuz bunu helal olsun :)) nerde bende o yurekk :))))
Hahahaha ☺Yanlislikla elimi falan kessem yadaa bisey dikerken igne batsa. Kosa kosa test yapmaya gidicem Ben deee
Sağol canım benim sen de sağlıcakla kucağına al inşallahCanim gozumuz aydin olsun var var cizgiler gayet net hayırlı olsun insallah cok sevindim saglikla al.kucağına insallah
Bence sen erken davrandın bacımRegl gününü 11 diye hesapladım ben de. Kanla da yaptım testi olsa çıkardı diye düşündüm.
Testini şimdi gördüm ben daha hiç kanla denemedim yapsammı ki ay seninki hayırlı olsun :)Sağol canım benim sen de sağlıcakla kucağına al inşallah
Kanda ciktimi sizin gebelikEvet canım dünkü yaptığın kan+idrar testinde ikinci çizgi çok belliydi inşallah kanda da çıkar
Ben hamileyim canım bu testi hiç denemedim kan+idrarı bu mesajı arkadaş için yazmıştımKanda ciktimi sizin gebelik
HamilemisinEvet saatler önce yaptım ilk idrarla ama çıkmadı. Kan ile de yapayım varsa çıkar dedim ☺
Yap sen de birtane ☺Testini şimdi gördüm ben daha hiç kanla denemedim yapsammı ki ay seninki hayırlı olsun :)
Bilmiyorum ki ☺Hamilemisin
Gectimi adetinBilmiyorum ki ☺
Yok 4 gün varGectimi adetin
Yaptım fotoğrafını attım ama gidip kan tahlili yapmadım.Kanla yaptinmi