Evde fizik tedavi ve onlarca sorun :(

Muhakkak yardımcı olacak bi doktor cıkacaktır.Olmazsa babanızın felç geçirince gittiği hastaneye gidin.Orda hasta kayıt girişi olduğundan direkt psikiyatriye yönlendirebilirler,siz de durumu izah edersiniz.Dualarım sizinle İnanın sizi çok iyi anlıyorum,ben de tek çocuğum ve annem kanser olunca tanışmıştım hastanelerle.İnanın hepsi geçiyor,yeter ki zamanında elinizden geleni yapın.Siz hem anne olmuşsunuz,siz de anne kuvveti vardır,hepsini atlatırsınız Allahın izniyle

Evet tedavi gördüğü hastaneye gidicem yarın. Desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim. Yaşayan anlıyor, yaşamayan bilemez gerçekten. Anneniz umarım iyidir size de çok geçmiş olsun. Allah bin kere razı olsun, çok sağolun. İnşallah Allah nerde varsa yardım etsin sağolun tekrardan

Annem şimdi iyi çok teşekkürler. Sizin de babanız iyi olacak Alllahın izniyle.Zaten tedaviyi bi kabul etsin,gerisi çorap söküğü gibi gelir.Burda güzel haberlerinizi de okuyacaz inşallah

Insallah motivasyonunu geri kazanir.
Babamin sag (%40) ve sol(%80) sah damarinda tikaniklik varmis. Gündüz uyuyor ve uyaninca annem tuhaflik oldugunu anliyor. Hastaneye gidiyorlar. Babama sadece kan sulandirici tedavi uygulanıyor .

Hastaneye ilk gittiginde konusuyordu ama simdi hic konuşamıyor. Sag tarafi kaskati degil ama tutmuyor. Yardimla ayaga kalkiyor bir iki adim. Kolunu hafif oynatiyor. Islik caliyor aaa ee iii gibi sesler çıkartıyor .
Su an hastanede bes gun oldu. Agliyor kimi zaman daha iyi . Her seyi anlıyor ama cevap veremiyor.

Daha detayli bakilacakti damarlara ama su an tomografiye hep covid hastalari gittigi icin dr ertelemis. Bir an once hastaneden cikarmaya calisiyor. Bulunduğu katta covid hastalari var.

Babam aksam ateşlenmis cok korktuk ama sanirim prezervatif sondadan enfeksiyon kapti. Parol verince dusmus cunku ates.

Hastaneye ilk giriste covid testi yapildi negatifti. Dun ateşlenince yeniden yapilmis bugun belli olacak.

Allah yardimcimiz olsun. Cok zor.

Annem şimdi iyi çok teşekkürler. Sizin de babanız iyi olacak Alllahın izniyle.Zaten tedaviyi bi kabul etsin,gerisi çorap söküğü gibi gelir.Burda güzel haberlerinizi de okuyacaz inşallah

Çok teşekkür ederim çok sağolun Allah razı olsun, inşallah...

Çok ama çok geçmiş olsun, gerçekten Allah yardım etsin hepimize. Hem hastalıkla hem de coronayla mücadele ediyoruz öyle bi döneme denk geldi ki... İnşallah değildir inşallah negatif çıkar testi. Dua edicez bol bol ben dua ederek rahatlıyorum anca.

Yine de az da olsa hareket edebilmesi 1-2 adım da olsa atabilmesi bile çok iyi inanın. Biz çok zor durumda kaldık oturması bile yok babamın. Biz oturtuyoruz. Rabbim nerde varsa yardımcı olsun. Testin sonucunu merak ettim yazabilirseniz yazın bana. Konuşmak iyi geliyor.

Merhaba testin sonucuna e devletten bakmis ablam negatif. Sadece babama yaptilar ama ablam annem hatta ara ara esim ve eniştem de hastanedeydi onlara test yapılmadı. Yapmadilar.

Ablam bir yazi imzaladi 14 gun kimseyle gorusmeyeceklerine dair. Ben goremedim babami ama goruntulu aramada sag tarafinin tutmadığını anliyorum. Hastaneden cikti ev ortamında insallah biraz daha iyi olur. Destekle oturuyor. Ama konusma yok. Bazen duzelecek diyorum bazen karamsar oluyorum. Nasil olavak1 hic bilmiyorum.

Babaniz da kabullenmez insallah caba gösterir. Bizim babamizinndaha 6. Gunu cok taze.

Çok şükür çok sevindim negatif çıkmasına. Şu zamanda eminim ki evde olmaları daha güvenli. Hem ev ortamı daha iyi onların moralleri ve rahat olmaları için. Sağ taraf tutmayınca konuşma da gidiyor genellikle. Zamanla inşallah daha iyi olur babanız. İnşallah benimki de kabul eder.

Evet sizde şu an ilk şok var. Bir süre sonra alışıp ne yapabiliriz diyorsunuz ve daha soğukkanlı yaklaşıyorsunuz. Ben ilk zamanlar ne uyku uyuyordum ne yemek yiyordum. İlk şok geçince çözümler bulacaksınız. Kan sulandırıcı vermişlerdir büyük ihtimal. Tıkanıklıkta açıyor o bildiğim kadarıyla. Dualarım sizinle olacak. Tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah babanız.

Insallah. Babalarimiz yeniden ayaga kalkar. Ben de sizin icin dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…