Evde fare var!

Hayvansever olmanız çok hoşuma gitti gerçekten umarım faredeiyi niyetinizi hisseder ve kendiliğinden gider zira bnde hayvan ölümüne dayanamam bu farede olsaa

Öldurmek degılde kacırmak istiyorsan kuru naneyı evın hertarafına serp bırdaha fare mare görmessın benım köydeyken evım fare kaynıyordu kulaklarımıza varana kadar yedıler.en sonun da netten nanenın farelerı kacırdıgını öğrendık aylarca nane serpip durduk fareler bıze veda ettı .

Hayvansever olmanız çok hoşuma gitti gerçekten umarım faredeiyi niyetinizi hisseder ve kendiliğinden gider zira bnde hayvan ölümüne dayanamam bu farede olsaa
Bencede iyi niyetimi hisetti evden gitmese bile sagolsun hiç etrafta dolanıp korkutmuyo beni insaflı fareymiş hiç ses çıkarmıyo :)
Fare pisliği görmesem evde fare var bile demiycem. Hatta ben pisliğini ilk banyoda görmüştüm ölmüş böcek sanmıştım
Sevdiceğim söyleri bu fare pisliği diye

Aman Allaaahiiiiim o ninja kaplumbagalarin hocasi sanirim adi neydi unuttum. ne yemis te o kadar buyumus cok korkunc, evinizdeki de o kadar buyukse sis uyurken sizi bile yerler onlar dikkat edin

Kulaklarinizi mi yediler o-O

Kuru nane mi ?
Kulaklarınızı nasıl yediler yaaaa bizimki insaflı fareymiş hiç yerinde çıkmıyo sagolsun

Bir defasında bizim eve de girmişti, ne yapsak yakalayamadık. Çok zeki hayvanlar gerçekten.. Ama çok tatlıydı ya, tvnin kablolarıyla oynuyordu İsim bile takmıştık artık ona.. Tabi annem fare kelimesinden bile korkan biri, onun için pek de eğlenceli değildi Sonunda yapışkanlı tuzağa yakalanmıştı da kurtulmuştuk. Sonra şu elektrikli fare vb hayvan kovuculardan aldık, çok şükür bir daha girmedi.

Eee yapışkanlı şeyden sonra noldu? Hayvanı o yapışkanla dışarı attınız oda kendikendine artık açlıktan veya başka bi hayvanın öldürmesiyle hakkın rahmetine kavuşmuştur
Kedi gibi sucuk salam falan tutsam gel pisi pisi desem öyle kandırıp bahçeye çıkartsam ne kadar tatlişko olucak

Kuru nane mi ?
Kulaklarınızı nasıl yediler yaaaa bizimki insaflı fareymiş hiç yerinde çıkmıyo sagolsun
Fare surusu vardı evın altı ahırdı ve rvın tabanı tahta ve camurdan yapıldıgı ıcın her yerden rahatca tınel kazıp yukarı cıkıyorlardı butun delıklere kagıt ,tas ne bulduysam tıkıyordum ,en sonun da uyurken kulakları yemeye baslamıs sabah bır kalkoyoduk kan ıcınde ve kuru nane aldık her yere serptık kokusu yoğun oldugu ıcın kacırdı.

Bizim evdekiler öyke büyük değildir sanmıyorum daha hiç görmedik kedilerini teşrif etmediler yanımıza
Bir ustteki uyenin kulaklarini yemisler cok dikkat edin ben kucuk hayvanlardan cok korkarim aslinda bu da kocaman ama ondan da korktum bir kere koydeyken tuvalete girecegim sirada tuvalette gormustum beni gorunce delige girip kaybolmustu hala fobim var

Ne kadar merhematlisiniz, benim ödüm kopar oysa. Evde görsem nasıl olursa olsun kurtulmakta tereddüt etmezdim. Aşırı derecede korkuyorum çünkü.İki tane avcı ruhlu dişi kedim var hiç acımadan üstlerine salarım.
Kedi getirin eve belki onun kokusunu alıp girmezler bir daha.
Bir de fareleri kaçıran toz diye bir şey duymuştum fareler nefret ediyormuş ve yaklaşmıyorlarmış.

Kulaklarinizi mi yediler o-O
Evet .Bır tanesını de tuvalete kovaladık odadan orada olsun dedık ama hayvan cok akıllı soguk dıye tuvalet kağıdı rulosun cıkıp dondure dondure kagıdını asagı uzatmıs ve ustund oturmus oh keyıf yapıyo cok akıllılar be .HayvN turp gıbı ama bızım kulaklar gıttı.

Ya ben bu zamana kadar hep sitede yaşadım köy falan hiç gitmedim haliyle farede görmedim. İlk defa böyle bişey yaşıyorum.
Bu evdede köpekler var diye kalıyoruz.
Acarkentte bir villamız olaydı şuan bi fareyle aynı ortamda bulunmak zorunda kalmıycaktım

Ya allahtan hiç görmedim kendilerini yoksa bende korkudan o saniye ruhumu teslim ederdim heralde. Zaten ortaya çıksa kediye gerek yok iki tane azman gibi köpek var bahçede ki fareleri boğup öldürmüşlerdi bi kaç kere tabi ben uyurken öldürdükleri için mani olamamıştım

Kücüklerı de az degıl .zaten en cok kulak ve ayak parmaklarını yemegı sevıyorlarmıs.Köyde neler cektım ya akrep kaynıyordu bıde iri iri boyle .Sonra kurtlar gormedıgım hayvan kalmadı.

Hasbam yaaa kendine yer yapmış
Eee kemirince hissetmediniz mi uyanıncamı fark ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…