- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi BenimMorelimsifirsifir
-
Öldurmek degılde kacırmak istiyorsan kuru naneyı evın hertarafına serp bırdaha fare mare görmessın benım köydeyken evım fare kaynıyordu kulaklarımıza varana kadar yedıler.en sonun da netten nanenın farelerı kacırdıgını öğrendık aylarca nane serpip durduk fareler bıze veda ettı .hemen konuya giriyorum
Bizim evimizin bahçesinde havalar soğumaya başlayınca fare çıkmaya başladı köpeklerimiz yakalayıp öldürünce görmüştüm bende.
Salonda ki cam yere kadar ve sürekli açık ordan eve girdi büyük ihtimal. Üst kattaki banyoda fare pisliği görmüştüm ama çok üstelemedim gider diye ama fare resmen mutfağa çökmüş alt mutfak dolaplarında borular için delikler varya ordan dolaplara girmiş ve bütün alt taraftaki dolaplar fare pisliği şimdi temizlik yaparken gördüm.
Bu fareleri evden nasıl çıkartırım.
Fareleri seven bi insanım suratları çok hoşuma gider hamster gördüğüm yerde kucaklarım ama bunlar büyük fareler köpeklerim yakalayınca görmüştüm evde olması ve heryerin pislenmesi gerçekten sinirime dokunuyo ölsünlerde istemiyorum.
Öldürmeden hayvanları katletmeden nasıl kurtulurum bunlardan.
Sevdiceğim "zehirlersek nerde öldüğü belli olmaz koku olur yapışkanlı bişeyler var onlardan alalım" dedi ama öylede hayvan yapışcak dışarı atıcaz kendi kendine açlıktan ölücek öylede istemiyorum ama napıcağmıda bilmiyorum varmı fikriniz?
Bencede iyi niyetimi hisetti evden gitmese bile sagolsun hiç etrafta dolanıp korkutmuyo beni insaflı fareymiş hiç ses çıkarmıyo :)Hayvansever olmanız çok hoşuma gitti gerçekten umarım faredeiyi niyetinizi hisseder ve kendiliğinden gider zira bnde hayvan ölümüne dayanamam bu farede olsaa
Öldurmek degılde kacırmak istiyorsan kuru naneyı evın hertarafına serp bırdaha fare mare görmessın benım köydeyken evım fare kaynıyordu kulaklarımıza varana kadar yedıler.en sonun da netten nanenın farelerı kacırdıgını öğrendık aylarca nane serpip durduk fareler bıze veda ettı .
Kuru nane mi ?Öldurmek degılde kacırmak istiyorsan kuru naneyı evın hertarafına serp bırdaha fare mare görmessın benım köydeyken evım fare kaynıyordu kulaklarımıza varana kadar yedıler.en sonun da netten nanenın farelerı kacırdıgını öğrendık aylarca nane serpip durduk fareler bıze veda ettı .
Bizim evdekiler öyke büyük değildir sanmıyorum daha hiç görmedik kedilerini teşrif etmediler yanımızaAman Allaaahiiiiimo ninja kaplumbagalarin hocasi sanirim adi neydi unuttum. ne yemis te o kadar buyumus cok korkunc, evinizdeki de o kadar buyukse sis uyurken sizi bile yerler onlar dikkat edin
Eee yapışkanlı şeyden sonra noldu? Hayvanı o yapışkanla dışarı attınız oda kendikendine artık açlıktan veya başka bi hayvanın öldürmesiyle hakkın rahmetine kavuşmuşturBir defasında bizim eve de girmişti, ne yapsak yakalayamadık. Çok zeki hayvanlar gerçekten.. Ama çok tatlıydı ya, tvnin kablolarıyla oynuyorduİsim bile takmıştık artık ona.. Tabi annem fare kelimesinden bile korkan biri, onun için pek de eğlenceli değildi Sonunda yapışkanlı tuzağa yakalanmıştı da kurtulmuştuk. Sonra şu elektrikli fare vb hayvan kovuculardan aldık, çok şükür bir daha girmedi.
Fare surusu vardı evın altı ahırdı ve rvın tabanı tahta ve camurdan yapıldıgı ıcın her yerden rahatca tınel kazıp yukarı cıkıyorlardı butun delıklere kagıt ,tas ne bulduysam tıkıyordum ,en sonun da uyurken kulakları yemeye baslamıs sabah bır kalkoyoduk kan ıcınde ve kuru nane aldık her yere serptık kokusu yoğun oldugu ıcın kacırdı.Kuru nane mi ?
Kulaklarınızı nasıl yediler yaaaa bizimki insaflı fareymiş hiç yerinde çıkmıyo sagolsun
Bir ustteki uyenin kulaklarini yemisler cok dikkat edin ben kucuk hayvanlardan cok korkarim aslinda bu da kocaman ama ondan da korktum bir kere koydeyken tuvalete girecegim sirada tuvalette gormustum beni gorunce delige girip kaybolmustu hala fobim varBizim evdekiler öyke büyük değildir sanmıyorum daha hiç görmedik kedilerini teşrif etmediler yanımıza
Evet .Bır tanesını de tuvalete kovaladık odadan orada olsun dedık ama hayvan cok akıllı soguk dıye tuvalet kağıdı rulosun cıkıp dondure dondure kagıdını asagı uzatmıs ve ustund oturmus oh keyıf yapıyo cok akıllılar be .HayvN turp gıbı ama bızım kulaklar gıttı.Kulaklarinizi mi yediler o-O
Ya ben bu zamana kadar hep sitede yaşadım köy falan hiç gitmedim haliyle farede görmedim. İlk defa böyle bişey yaşıyorum.Bir ustteki uyenin kulaklarini yemisler cok dikkat edin ben kucuk hayvanlardan cok korkarim aslinda bu da kocaman ama ondan da korktum bir kere koydeyken tuvalete girecegim sirada tuvalette gormustum beni gorunce delige girip kaybolmustu hala fobim var
Ya allahtan hiç görmedim kendilerini yoksa bende korkudan o saniye ruhumu teslim ederdim heralde. Zaten ortaya çıksa kediye gerek yok iki tane azman gibi köpek var bahçede ki fareleri boğup öldürmüşlerdi bi kaç kere tabi ben uyurken öldürdükleri için mani olamamıştımNe kadar merhematlisiniz, benim ödüm kopar oysa. Evde görsem nasıl olursa olsun kurtulmakta tereddüt etmezdim. Aşırı derecede korkuyorum çünkü.İki tane avcı ruhlu dişi kedim var hiç acımadan üstlerine salarım.
Kedi getirin eve belki onun kokusunu alıp girmezler bir daha.
Bir de fareleri kaçıran toz diye bir şey duymuştum fareler nefret ediyormuş ve yaklaşmıyorlarmış.
Kücüklerı de az degıl .zaten en cok kulak ve ayak parmaklarını yemegı sevıyorlarmıs.Köyde neler cektım ya akrep kaynıyordu bıde iri iri boyle .Sonra kurtlar gormedıgım hayvan kalmadı.Bir ustteki uyenin kulaklarini yemisler cok dikkat edin ben kucuk hayvanlardan cok korkarim aslinda bu da kocaman ama ondan da korktum bir kere koydeyken tuvalete girecegim sirada tuvalette gormustum beni gorunce delige girip kaybolmustu hala fobim var
Hasbam yaaa kendine yer yapmışEvet .Bır tanesını de tuvalete kovaladık odadan orada olsun dedık ama hayvan cok akıllı soguk dıye tuvalet kağıdı rulosun cıkıp dondure dondure kagıdını asagı uzatmıs ve ustund oturmus oh keyıf yapıyo cok akıllılar be .HayvN turp gıbı ama bızım kulaklar gıttı.
Hayır hıssedılmıyor uyusturuyor farenın ısırırken kı salgısı sabah kalkınca aynada goruyorum kan ve delık desık.Hasbam yaaa kendine yer yapmış
Eee kemirince hissetmediniz mi uyanıncamı fark ettiniz?
Ne korkuyordum sabahlara kadar ısıgım acıktı benı yemesınler dıye bıkere tam kafamın yanındaydı öyle uyandım.Hayır hıssedılmıyor uyusturuyor farenın ısırırken kı salgısı sabah kalkınca aynada goruyorum kan ve delık desık.
Cok kkrkuttunuz beni :S iyi ki kurtulmussunuz o kotu koydenHayır hıssedılmıyor uyusturuyor farenın ısırırken kı salgısı sabah kalkınca aynada goruyorum kan ve delık desık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?