• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde fare var!

Kusura bakmayın ama o köpeğin ağzındaki fare değil cardon. Devasa bişey. İnsanlara da saldırır onlar
Aynen bahçede gördüklerimiz öyle büyüktü
Allahtan evdeki insaflı bi fareymiş hiç çıkmadı ben görmedim yani görseydim ölürdüm o an heralde böcek görünce bile felç geçirmiş gibi oluyorum beş çocukla ortada kalmış gibi ağlamaya başlıyorum bide o fareyi görsem ayyy düşünmek bile istemiyorum

ortada bir yere yiyebileceği şeyler bırakın
Mutlaka almak için ortaya çıkacaktır
Kaçarken nereye girdiğini görürsünüz ve orayı kapatırsınız, biraz zaman alabilir ama sabredin
Fare yuvaları tek girişli olmuyor merak etmeyin ölmez orada, geldiği yerden gider
Zehir ve yapışkan işine bulaşmadığınız için ayrıca tebrik ederim
Farelere dayanamıyorum ben, iki ellerini kavuşturup, insan gibi ağlıyorlar, çıkardıkları ses yürek dağlar, evi de yeseler öldüremem
Bende asla öldüremem
Yanımda öldürseler izin vermem zaten ağlamaya başlarım dayanamam.
Tamam pis mikrop taşıyo ama suratları çok şirin yaaaaa:KK200:
Tabi şuan karşıma çıksa şirinliğne bakmam oracıkta kriz geçiririm
Ama nasıl kedimi köpeğimi öldüremezsem onuda öldüremem. Ama kurtulmakta şart :KK14:
Az önce elektirikler kesildi allahım fare var diyemi korksam yoksa dağ başında koca evde yalnızım diye ni korksam bilemedim.
Mumları yaktım tüfekle öyle koltukta kalakaldım çok acıncak haldeyim bugün:KK14:

Bende asla öldüremem
Yanımda öldürseler izin vermem zaten ağlamaya başlarım dayanamam.
Tamam pis mikrop taşıyo ama suratları çok şirin yaaaaa:KK200:
Tabi şuan karşıma çıksa şirinliğne bakmam oracıkta kriz geçiririm
Ama nasıl kedimi köpeğimi öldüremezsem onuda öldüremem. Ama kurtulmakta şart :KK14:
Az önce elektirikler kesildi allahım fare var diyemi korksam yoksa dağ başında koca evde yalnızım diye ni korksam bilemedim.
Mumları yaktım tüfekle öyle koltukta kalakaldım çok acıncak haldeyim bugün:KK14:

Tüfekle fareye mi ateş edeceksin. Köpeklere sarılsaydım daha iyi

Ay benimde beş tane kedim var şuan annemin evindeler köpekler olmasaydı onları getirseydim onlar fareden kaçardı eminim :KK70:
Köpekler dert olmasa sokaktan kedi toplayıp getirirdim zaten evde büyünlerden bi cacık olmaz:)

kısırlaştıklarından mı, evde dura dura insanlaştıklarından mı bilmem, benimkinin önünde kuşlar, fareler cirit atsa dönüp bakmıyor :KK70: ama eski evimizde bütün apartmanı fareler basmıştı da bize uğramamışlardı, kokusu yetiyor herhalde :KK53:

:KK53:
Ne aciyacagim mikrop kapsam daha mı iyi. Pislikten haşereden nefret ederim.
Tüfekle fareye mi ateş edeceksin. Köpeklere sarılsaydım daha iyi
:KK70:Tüfekle fareyi vurmaya kalksam evin heryeri delik deşik olur:KK53:
Elektrikler kesilince bahçe ışıkları falanda yanmıyo ben biri gelir hırsız falan diye tüfekleydim köpüşler zaten dizimin dibinde yatıyolar.

kısırlaştıklarından mı, evde dura dura insanlaştıklarından mı bilmem, benimkinin önünde kuşlar, fareler cirit atsa dönüp bakmıyor :KK70: ama eski evimizde bütün apartmanı fareler basmıştı da bize uğramamışlardı, kokusu yetiyor herhalde :KK53:
Aynen valla evin içinde insan gibi oluyolar
Hani şu oyuncak civcivler varya yandan kurduğun zaman yürümeye başlıyolar ondan almıştım oynayıp yakalamaya çalışsınlar diye ayy civcivi çalıştırmamla oynamayı bırak hepsi ayrı bi yere kaçtı korkaklar :KK70:

bahsettiğiniz fare lağam faresi cardınmı ne diyorlar, valla gece burnunuzu kulağınızı yemezse iyidir,siz acımayı bırakın

Demeyin öyle :KK14:
Bizim yatak odamız üst katta ve farenin girebilceği yer yok kapıyı kapatıp yatıyoruz inşallah bi sonraki konum fareler oramı buramı yedi olmaz :KK61:
inşallah ama eski işyerimde bildiğiniz kapının altını kemirmişti, şu anki işyerimdede fare var fındık faresi artık peşimden geldiklerini düşünüyorum:KK57:fındıkları bir şekilde hallediyorum ama cardın korkulu rüyam

inşallah ama eski işyerimde bildiğiniz kapının altını kemirmişti, şu anki işyerimdede fare var fındık faresi artık peşimden geldiklerini düşünüyorum:KK57:fındıkları bir şekilde hallediyorum ama cardın korkulu rüyam
Biz bi gün banyonun kapısını kapatmıştık sabah bi baktık kapıyı kemirmiş ama delik açamamış cardın neymiş hemen bakıyorum googledan

Aynen valla evin içinde insan gibi oluyolar
Hani şu oyuncak civcivler varya yandan kurduğun zaman yürümeye başlıyolar ondan almıştım oynayıp yakalamaya çalışsınlar diye ayy civcivi çalıştırmamla oynamayı bırak hepsi ayrı bi yere kaçtı korkaklar :KK70:

ay inanmıyorum, biz de almıştık o kurmalı civcivlerden ödü kopmuştu, saatlerce çıkmamıştı kanepenin altından :KK70:şimdi iyice duyarsız, oyuncak faresi var kızımın, yanında cirit atıyor benimki dönüp bakmıyor :cool:

:KK57::KK57: Bu ne beeeee yuhhh evde bundan yoktur heralde sığma mutfak dolabının altına yani :KK17:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 462
Ahhh, düz duvara nasıl yaptıysa, tırman kaç kat, balkona çık, tıkırtıya perdeyi açmamla cama yapışmış soğuk yüzüyle burun buruna gelmiştim. Çok kötü olmuştum. Biz de öldürmek istemedik. Babam, tahta kafes şeklinde kapanlar satılıyor nalburlarda, onlardan aldı büyüğünden. İçine bol baharatlı sucuk ve kokulu tulum peyniri koyduk. Yakalandı. Babam bir dağ eteğine ormanlık alana götürüp serbest bıraktı. Çok esnektir, daracık deliklerden hayret verici şekilde geçerler. Ciddi hastalık taşıyıcısıdır, Kış günü balkonu kırkladık resmen. Allah bir daha göstermesin.

Not: Karadenizli bir tanıdık, kavrulmuş fındık koymuş kapana, bayılırlarmış. Öyle söyledi.

ay inanmıyorum, biz de almıştık o kurmalı civcivlerden ödü kopmuştu, saatlerce çıkmamıştı kanepenin altından :KK70:şimdi iyice duyarsız, oyuncak faresi var kızımın, yanında cirit atıyor benimki dönüp bakmıyor :cool:
Alışmış demek ki benim erkek kedim var duman diye ya birden ayağa kalksam bile kedi iki metre havaya sıçrıyo korkudan :KK48: yaramazlık yaparsa bu eve getirip farelerin yanına atcam :KK53: kriz geçirir heralde:KK48:

Alışmış demek ki benim erkek kedim var duman diye ya birden ayağa kalksam bile kedi iki metre havaya sıçrıyo korkudan :KK48: yaramazlık yaparsa bu eve getirip farelerin yanına atcam :KK53: kriz geçirir heralde:KK48:

12 yaşına girdi artık, son 1 yıldır iyice tembelleşti, korkudan bayılsa totosunu kaldırmıyor :KK53: zaten miskindi iyice miskinleşti

Back