Evde fare var!

Olsun eviniz cok guzel manzarasi da mukemmel, bu sorunu atlatin da gule gule oturun insallah

Bizim evimizde de küçükken bir fare vardı ufak da bir şeydi ne kapana yakalandı ne yapışkana etrafından dolanıyordu hep.
Hatta koyduğumuz dışı zehirli buğdayları öğütüp öğütüp bırakmıştı ya da içini mi yedi bilemiyorum.
En sonunda saklandığı bir dolap vardı bocek ilacı sıkmıştık orada vefat etti....

Cok kkrkuttunuz beni :S iyi ki kurtulmussunuz o kotu koyden
Evet sukurler olsun dıger koyler de kotuydu bırınde kurtlarla savastım bırınde fareler ,dıgerın de akrep bebelerı anaları ne vahsi hayattı ya köyluler yılandan bahsederdı 1metrelıknyılan oldurduk ballandıra ballandıra anlatırlardı ,yolda ölmuslerını gorurduk ayyyy korktum ya .

Sonrasınd ne oldu hiç bilmiyorum bak.. Çocuktum o vakit, babam ne yaptıysa bilmiyorum.

Çok akıllılar ya ınsan gıbıler .

Bu fareler cikmaz oyle kolayina kapi acik olsada bizim evde 2 sene durdu bi kac tane onlarla ugrasmaktan canim cikti evdede dogurdu yavrular yapiskan aldik hep yavru fareler sonra baktik kurtulus yok tasindik evden cok pislik bisey

Bikaç gün önce TV de rast gelmiştim Nane yağını pamuga damlatıp evin muhtelif köşelerine koyun diyordu..Bi deneyin işe yararmı bilmiyorum.

Gitti galiba ya bizim evdeki klima baya büyük buzdolabı gibi bişey gece çalışmadığı halde tıkır tıkır nasıl ses geliyo içinden anlatamam bizde klimaya bi kaç kere vurduk geri çekildik o sırada klimanın arkasında duvardan borular geçsin diye delik yapmışlar ordan çıktı galiba ( evet koca klimanın arkadında ki duvarı delmişler ve bu duvarın diğer tarafı bahçe) klimayı söktük bulamadık içinde bişey yoktu ama fare pisliği bulduk inşallah gitmiştir.
Bakalım hala fare pisliği çıkıcak mı evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…