- 2 Eylül 2014
- 334
- 303
- 53
- Konu Sahibi BenimMorelimsifirsifir
-
Eeee ölücek o zamanda. Ölsün istemiyorum bahçeye atim nereye giderse gitsin istiyorumİlaçma şirketine haber verin gelsin ilaçlasınlar
Bende okuyodum ohhh ne güzel bizde yok diyodum ama bianda çıktılar ki bu zamana kadar hiç böyle bişey yaşamadım hep sitede oturduğum için ama ev bahçeli olunca kaçınılmaz oluyomuş demek ki.Farelerden ölesiye korkan bir insan olarak son Zaman'larda okuduğum fare konularından dolayı manyağa bağlamış durumdayımyok klozetten çıkan fare,yok apartman boşluğundan gelen fare. Yeter yaaa
Arkadaşımın evine giren fare ölüp kurtlanmış ve daha büyük sorunlara yol açmıştı. Bence yapışkan en iyisi.
köpekler olmasa kedi alıcam da iki tane azman gibi köpek var evde birazda vahşi köpekler kediye bişey olur diye almıyorum evde kiralık değil ki taşınalımBence uzun zamandır bunu yaşıyorsan ve ölmelerini de istemiyorsan evi değiştirecen,
Neticede kedi bulundursan hepsinde ayrı bir temizlik bilemedim,
Şu anda kaşıntı tutuEeee ölücek o zamanda. Ölsün istemiyorum bahçeye atim nereye giderse gitsin istiyorum
İnşallah öyle bi yöntem vardır ve bulurum.Maşallah size ya. Gerçek hayvan sevgisi bu. Candır diye önceliğiniz hala onlar.
Bir netten araştırın bence; en pratik / zararsız çözüm yolu önerenler mutlaka vardır.
Siz bile ordan kaşınıyosanız ben napimŞu anda kaşıntı tutuölmeden evden çıkan fare görmedim bulmuş kendine sıçak bir ortam hiç çıkar mı ekmek elden su gönülden
Tabi bencede bahçeden girmiştir. Yıllar önce eve bir fındık faresi girmişti de çıkarana kadar canımız çıkmıştı valla. Öyle akıllı bir hayvan ki anlatamam. Önce kendini düşün lütfen. Bir de büyük diyorsun. Fare demek mikrop demekBende okuyodum ohhh ne güzel bizde yok diyodum ama bianda çıktılar ki bu zamana kadar hiç böyle bişey yaşamadım hep sitede oturduğum için ama ev bahçeli olunca kaçınılmaz oluyomuş demek ki.
Bizim ki klozetten çıkmamıştır salonun camından girdiğini düşünüyorum
Evde ki fareyi görmedim de daha önce köpeğimizin yakaladığı fare ölüsünü bahçede görmüştüm baya büyükçeydi valla bilmiyorum nolucak böyleTabi bencede bahçeden girmiştir. Yıllar önce eve bir fındık faresi girmişti de çıkarana kadar canımız çıkmıştı valla. Öyle akıllı bir hayvan ki anlatamam. Önce kendini düşün lütfen. Bir de büyük diyorsun. Fare demek mikrop demek
Naneyağı demek bakim netten nerde satılıyomuş ondan alıp bi denemekte fayda var işe yarıyo valla şişe şişe alıp dökerim heryereNete bir göz attım da naneyağı önermişler. Pamuğa döküp çıktığı deliklere koyun diyorlar. Kokuya çok hassas oldukları için rahatsız olup, gidiyorlarmış.
Bir de şu ultro sonic ses cihazları var ya, onları da tavsiye eden olmuş, ama bu aletler köpeklerinizi de rahatsız eder sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?