Evde fare var!

Böyle siyah bir kutu di mi? Bizim bıdık çok akıllıydı sağolsun yanlarına bile uğramamıştı bir de parmağım kadar fare her yere pislemişti ya. Ne yemişte o kadar mıçmış anlamadım

Naneyağı demek bakim netten nerde satılıyomuş ondan alıp bi denemekte fayda var işe yarıyo valla şişe şişe alıp dökerim heryere
bi de ürerse o zaman iyice fena olur hepsini öldürmek zorunda kalırsın
o yüzden bence bi taneyken kurtulmaya çalış.
lağıma falan giren hayvanlar bunlar
mutfakta dolaşıyor düşün işte gelebilecek hastalıkları.

Ya bunun yuvası büyük bi ihtimalle mutfak dolaplarının altı orda ölmesin ya tamamen gitsin yakalayıp bahçeye salmak istiyorum.

Böyle siyah bir kutu di mi? Bizim bıdık çok akıllıydı sağolsun yanlarına bile uğramamıştı bir de parmağım kadar fare her yere pislemişti ya. Ne yemişte o kadar mıçmış anlamadım
Ya hakketen bu evde neyle besleniyo acaba dışarda yemek bırakmam herşey buzdolabında olur ne yer ne içer bu hayvan kendi kendine açlıktan ölmesin

Su prize takilan aletler var ya bortu bocek fare gibi haseratlari evden def ediyor. Ondan mi deneseniz acaba? Ama hemen etki eder mi bilmem. Aslinda ne kadar etkili bir yontem ondan da emin degilim ancak oldurmek istemiyorum diyince aklima bu geldi.

Kediye sıkıntı mı çıkarır o kuçular.

Fareleri bende severim de pis hayvan. Hemsterları dayanamayıp okşadığım oldu

Ya bunun yuvası büyük bi ihtimalle mutfak dolaplarının altı orda ölmesin ya tamamen gitsin yakalayıp bahçeye salmak istiyorum.

İyi de fare 24 saat evinizde yaşamıyordur ki. Yuvasını ayak sesinin olduğu yerlere yapmaz. Muhtemelen gece siz yattıktan sonra yem aradığı için mutfağınıza giriyor ve sonra çıkıyordur. Yakalayıp bahçeye atsanız tekrar girmeyeceğinin garantisi yok ki... Mutfak dolaplarında dolaşıyor demişsiniz. Fareler kanalizasyonlar dahil her yerde geziyor ve her türlü mikrobu taşıyor. Fareye gelene kadar kendinizi düşünün bence.

Eve geçici bir süre için kedi de alabilirsiniz. Kedi kokusunun olduğu yere de gelmezmiş fare.

İnşallah kanalizasyonda gezmiyolardır evin etrafı orman olduğu için tarla faresi olduğunu düşünüyorum tabi tarla faresi kanalizasyona girmez diye bişey varmı bilmiyorum kendi kendimi avutuyorum resmen

Nane yapı eski işimde işe yaramamıştı. Ama beni odadan kaçırdı. Çok kötü kokuyor

Sizinkiler lağım faresi gibi.. Kokulu olan kapsül zehirlerden sakın almayın derim, kokusunu km lerce uzaktan alıp, gelip onu yiyor, dışkılıyor zehirlendiği için su bulmaya gidiyor ve suyu içince ölüyor. Bu sefer dışkısından gelen o zehirli kokuya başkaları geliyor ve aynı süreç devam ediyor, taaki kökü kuruyana kadar, yani bu bir kaçgünde sürebilir, belki aylarda sürebilir.
En iyisi mutfaktaki o bağlantı borularının olduğu yerdeki (bulaşık makinası gideri ve musluk çevrelerinin olduğu yerler, diğer mevcut delikler) oralara yeni plastik bağlantılar takın, delikleri bir süre çimentoyla kapatın, eğer önemsizlerse açmayın. Kapıyı camı açmayın, durumunuz uygunsa radyatör şeklinde iç mekan hava temizleyiciler var, onlardan alın.. Mutfakta kuru gıda ve reçel türevlerini buz dolabına kaldırın, Ve istesenizde istemesenizde ilaçlama şirketi çağırın. Uzun süre girmelerine engel olur.

Ayyy lağım faresi demeyin ya internette okudum en tehlikeli olanlar onlarmış evdede tekim valla delirdim köpekleride içerdi aldım mutfak dolaplarının altını mı söksem saklancak yer bulamayınca kaçsa gitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…