- 2 Eylül 2014
- 334
- 303
- 53
- Konu Sahibi BenimMorelimsifirsifir
-
Aynen bahçede gördüklerimiz öyle büyüktüKusura bakmayın ama o köpeğin ağzındaki fare değil cardon. Devasa bişey. İnsanlara da saldırır onlar
Ne aciyacagim mikrop kapsam daha mı iyi. Pislikten haşereden nefret ederim.Mikrop taşıyorlar ama pis yerlerde geziyor lar ben acimazdim şahsen
Bende asla öldürememortada bir yere yiyebileceği şeyler bırakın
Mutlaka almak için ortaya çıkacaktır
Kaçarken nereye girdiğini görürsünüz ve orayı kapatırsınız, biraz zaman alabilir ama sabredin
Fare yuvaları tek girişli olmuyor merak etmeyin ölmez orada, geldiği yerden gider
Zehir ve yapışkan işine bulaşmadığınız için ayrıca tebrik ederim
Farelere dayanamıyorum ben, iki ellerini kavuşturup, insan gibi ağlıyorlar, çıkardıkları ses yürek dağlar, evi de yeseler öldüremem
Bilemedim ki, nette biri çok övmüş. "peppermint - essential oil" diyor.
Nane yağı kötü mü kokuyor hakkaten?
Bende asla öldüremem
Yanımda öldürseler izin vermem zaten ağlamaya başlarım dayanamam.
Tamam pis mikrop taşıyo ama suratları çok şirin yaaaaa
Tabi şuan karşıma çıksa şirinliğne bakmam oracıkta kriz geçiririm
Ama nasıl kedimi köpeğimi öldüremezsem onuda öldüremem. Ama kurtulmakta şart
Az önce elektirikler kesildi allahım fare var diyemi korksam yoksa dağ başında koca evde yalnızım diye ni korksam bilemedim.
Mumları yaktım tüfekle öyle koltukta kalakaldım çok acıncak haldeyim bugün
Ay benimde beş tane kedim var şuan annemin evindeler köpekler olmasaydı onları getirseydim onlar fareden kaçardı eminim
Köpekler dert olmasa sokaktan kedi toplayıp getirirdim zaten evde büyünlerden bi cacık olmaz:)
Ne aciyacagim mikrop kapsam daha mı iyi. Pislikten haşereden nefret ederim.
Tüfekle fareye mi ateş edeceksin. Köpeklere sarılsaydım daha iyi
Aynen valla evin içinde insan gibi oluyolarkısırlaştıklarından mı, evde dura dura insanlaştıklarından mı bilmem, benimkinin önünde kuşlar, fareler cirit atsa dönüp bakmıyorama eski evimizde bütün apartmanı fareler basmıştı da bize uğramamışlardı, kokusu yetiyor herhalde
Demeyin öylebahsettiğiniz fare lağam faresi cardınmı ne diyorlar, valla gece burnunuzu kulağınızı yemezse iyidir,siz acımayı bırakın
inşallah ama eski işyerimde bildiğiniz kapının altını kemirmişti, şu anki işyerimdede fare var fındık faresi artık peşimden geldiklerini düşünüyorumDemeyin öyle
Bizim yatak odamız üst katta ve farenin girebilceği yer yok kapıyı kapatıp yatıyoruz inşallah bi sonraki konum fareler oramı buramı yedi olmaz
Biz bi gün banyonun kapısını kapatmıştık sabah bi baktık kapıyı kemirmiş ama delik açamamış cardın neymiş hemen bakıyorum googledaninşallah ama eski işyerimde bildiğiniz kapının altını kemirmişti, şu anki işyerimdede fare var fındık faresi artık peşimden geldiklerini düşünüyorumfındıkları bir şekilde hallediyorum ama cardın korkulu rüyam
Aynen valla evin içinde insan gibi oluyolar
Hani şu oyuncak civcivler varya yandan kurduğun zaman yürümeye başlıyolar ondan almıştım oynayıp yakalamaya çalışsınlar diye ayy civcivi çalıştırmamla oynamayı bırak hepsi ayrı bi yere kaçtı korkaklar
inşallah ama eski işyerimde bildiğiniz kapının altını kemirmişti, şu anki işyerimdede fare var fındık faresi artık peşimden geldiklerini düşünüyorumfındıkları bir şekilde hallediyorum ama cardın korkulu rüyam
bu biraz hormonlu cardınBu ne beeeee yuhhh evde bundan yoktur heralde sığma mutfak dolabının altına yani
Alışmış demek ki benim erkek kedim var duman diye ya birden ayağa kalksam bile kedi iki metre havaya sıçrıyo korkudanay inanmıyorum, biz de almıştık o kurmalı civcivlerden ödü kopmuştu, saatlerce çıkmamıştı kanepenin altındanşimdi iyice duyarsız, oyuncak faresi var kızımın, yanında cirit atıyor benimki dönüp bakmıyor
Alışmış demek ki benim erkek kedim var duman diye ya birden ayağa kalksam bile kedi iki metre havaya sıçrıyo korkudanyaramazlık yaparsa bu eve getirip farelerin yanına atcam kriz geçirir heralde
Ben bir kere balkondan bahçeye bakıyordum dalgın dalgın, iri bir kumru sandım meğer fareymiş. İncecik mazgalın arasından kolayca süzülüp lağım borularına akınca anlayıp şok olmuştum.bu biraz hormonlu cardınbukadar değil tabi ama kedi yavrusu kadar oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?