- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi BenimMorelimsifirsifir
-
Ortalama Yavru kedi büyüklüğünde olur boyları, çok kemirgenlerdir, yani siz onlara kıymazsanız, onlar sizin eve kıyarlarAyyy lağım faresi demeyin ya internette okudum en tehlikeli olanlar onlarmış evdede tekim valla delirdim köpekleride içerdi aldım mutfak dolaplarının altını mı söksem saklancak yer bulamayınca kaçsa gitse
Allahtan bizim yatak odamız üst katta saklancak yerde yok uyurkende kapıyı kapatıp yatıyoruz valla şimdiye kadar görmedim bile farenin kendisini pisliği olmasa bize hiç zararı yok bide temiz bişey olsa yaşasın valla evin içinde ama mikrop yayıyo işteOrtalama Yavru kedi büyüklüğünde olur boyları, çok kemirgenlerdir, yani siz onlara kıymazsanız, onlar sizin eve kıyarlar
Ay benimde beş tane kedim var şuan annemin evindeler köpekler olmasaydı onları getirseydim onlar fareden kaçardı eminimKopekleriniz olmasa kedi sahiplenin diyecektim ben de, benim kedim tam bir sapsal oldugu icin yaninda fare orgutu toplanti yapsa dönüp bunlar ne ayak diye bakmiyor ama fareler icgudusel olarak kedinin ve kokusunun oldugu yere gelmiyorlar.
Biliyorum biliyorumda onunda bi canlı olduğunu da biliyorum.Okuyunca bile midem kalktı. Fareden veba tifüs gibi hastalıklar yayıldığını umarım biliyorsunuzdur.
Ay o pis şeyler, pisliğe temizliğe bakmıyor, yiyecek için gıda olmasıda şart değil.. Dişlerinin kesebildiği her şeyi yiyorlar. Dediğiniz gibi mikrop yayıyorlar, aslında köpekleriniz bile tehlikede onların yaydığı mikroptan.. Bence bi ilaçlama şirketi çağırın.Allahtan bizim yatak odamız üst katta saklancak yerde yok uyurkende kapıyı kapatıp yatıyoruz valla şimdiye kadar görmedim bile farenin kendisini pisliği olmasa bize hiç zararı yok bide temiz bişey olsa yaşasın valla evin içinde ama mikrop yayıyo işte
Uyurken yanıma gelse o an kalpten giderim heralde
En güzeli haşere ve fare kovucu ses dalgaları yayaın urunler su an ıs yerınde kullanıyoruz bızde şöyle çalısıyor fişe takıldıkdan sonra 1-2 gun fazlasıyla ortalıkda gozukuyorlar cunku o ses dalgaları sınır sıstemlerıne etkı yapıyor ve ne yana kacacaklarını şaşırıyorlar sonrasında ıse 1 hafta ıcınde tamamen kacıyorlar sureklı fıste takılı kalıyor o ses dalgası ıcerdekılerı cıkarıyor ve yenıden gelmelerını engellıyor.cok etkılı kokusuz ve ölumsuz bır cozum benc ok memnunum o alet takıldı takılalı cok sukur hıc gormedım.fıyatıda 150,00 TL.cıvarındahemen konuya giriyorum
Bizim evimizin bahçesinde havalar soğumaya başlayınca fare çıkmaya başladı köpeklerimiz yakalayıp öldürünce görmüştüm bende.
Salonda ki cam yere kadar ve sürekli açık ordan eve girdi büyük ihtimal. Üst kattaki banyoda fare pisliği görmüştüm ama çok üstelemedim gider diye ama fare resmen mutfağa çökmüş alt mutfak dolaplarında borular için delikler varya ordan dolaplara girmiş ve bütün alt taraftaki dolaplar fare pisliği şimdi temizlik yaparken gördüm.
Bu fareleri evden nasıl çıkartırım.
Fareleri seven bi insanım suratları çok hoşuma gider hamster gördüğüm yerde kucaklarım ama bunlar büyük fareler köpeklerim yakalayınca görmüştüm evde olması ve heryerin pislenmesi gerçekten sinirime dokunuyo ölsünlerde istemiyorum.
Öldürmeden hayvanları katletmeden nasıl kurtulurum bunlardan.
Sevdiceğim "zehirlersek nerde öldüğü belli olmaz koku olur yapışkanlı bişeyler var onlardan alalım" dedi ama öylede hayvan yapışcak dışarı atıcaz kendi kendine açlıktan ölücek öylede istemiyorum ama napıcağmıda bilmiyorum varmı fikriniz?
Şimdi sevdiceğimle konuştum zehir alıcakmış bide alçı al dedim mutfakdolaplarında ki delikleri kapatıcamAy o pis şeyler, pisliğe temizliğe bakmıyor, yiyecek için gıda olmasıda şart değil.. Dişlerinin kesebildiği her şeyi yiyorlar. Dediğiniz gibi mikrop yayıyorlar, aslında köpekleriniz bile tehlikede onların yaydığı mikroptan.. Bence bi ilaçlama şirketi çağırın.
Ayyyy onlar bi iki gün etrafta dolanırken ben kafayı yerim heraldeEn güzeli haşere ve fare kovucu ses dalgaları yayaın urunler su an ıs yerınde kullanıyoruz bızde şöyle çalısıyor fişe takıldıkdan sonra 1-2 gun fazlasıyla ortalıkda gozukuyorlar cunku o ses dalgaları sınır sıstemlerıne etkı yapıyor ve ne yana kacacaklarını şaşırıyorlar sonrasında ıse 1 hafta ıcınde tamamen kacıyorlar sureklı fıste takılı kalıyor o ses dalgası ıcerdekılerı cıkarıyor ve yenıden gelmelerını engellıyor.cok etkılı kokusuz ve ölumsuz bır cozum benc ok memnunum o alet takıldı takılalı cok sukur hıc gormedım.fıyatıda 150,00 TL.cıvarında
Zehiri o dediğim kapsüllerden almayın sakın, eğer sprey yada sıvı olanlardansa yine dikkatli kullanın, köpeklerinizde zarar görmesin. İnşallah kurtulursınuz. Geçmiş olsun.Şimdi sevdiceğimle konuştum zehir alıcakmış bide alçı al dedim mutfakdolaplarında ki delikleri kapatıcam
Bakim akşam benim sevdiceğim halledemezse evde olmadığmız bigün ben annemlerdeyken ilaçlatıcaz gibi
Biz o aletler öldürmesek bile etrafta olucakları için köpekler boğarak öldürücek bu sefer.öldürmeden çözüm istedıgınız ıcın en ıyı cozum buydu bızde öldurmemek ıcın degılde kokuları fena dıye bu cıhazı kullanmıstık
Bilmiyorum ki ne alıcak bizim ki inşallah akşama kurtulcaz çok teşekkürlerZehir o dediğim kapsüllerden almayın sakın, eğer sprey olanlardansa yine dikkatli kullanın, köpeklerinizde zarar görmesin. İnşallah kurtulursınuz. Geçmiş olsun.
Kusura bakmayın ama o köpeğin ağzındaki fare değil cardon. Devasa bişey. İnsanlara da saldırır onlarAyyyy onlar bi iki gün etrafta dolanırken ben kafayı yerim heralde
Bide iki azman köpek var etrafta canlı bişey görünce öldürüyolar direk. Kaç kere ağızların kuş yada fare yakaladım bilmiyorum.
Bakınız;
Ya hakketen bu evde neyle besleniyo acaba dışarda yemek bırakmam herşey buzdolabında olur ne yer ne içer bu hayvan kendi kendine açlıktan ölmesin
İnşallah öyle bi yöntem vardır ve bulurum.
Bana göre onların kediden veya köpekten farkı yok sadece evi kirletiyolar diyede öldürmem büyük bencillik bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?