Evde fare var!

Ayyy lağım faresi demeyin ya internette okudum en tehlikeli olanlar onlarmış evdede tekim valla delirdim köpekleride içerdi aldım mutfak dolaplarının altını mı söksem saklancak yer bulamayınca kaçsa gitse
Ortalama Yavru kedi büyüklüğünde olur boyları, çok kemirgenlerdir, yani siz onlara kıymazsanız, onlar sizin eve kıyarlar

Kopekleriniz olmasa kedi sahiplenin diyecektim ben de, benim kedim tam bir sapsal oldugu icin yaninda fare orgutu toplanti yapsa dönüp bunlar ne ayak diye bakmiyor ama fareler icgudusel olarak kedinin ve kokusunun oldugu yere gelmiyorlar.

Okuyunca bile midem kalktı. Fareden veba tifüs gibi hastalıklar yayıldığını umarım biliyorsunuzdur.

Ortalama Yavru kedi büyüklüğünde olur boyları, çok kemirgenlerdir, yani siz onlara kıymazsanız, onlar sizin eve kıyarlar
Allahtan bizim yatak odamız üst katta saklancak yerde yok uyurkende kapıyı kapatıp yatıyoruz valla şimdiye kadar görmedim bile farenin kendisini pisliği olmasa bize hiç zararı yok bide temiz bişey olsa yaşasın valla evin içinde ama mikrop yayıyo işte
Uyurken yanıma gelse o an kalpten giderim heralde

Kopekleriniz olmasa kedi sahiplenin diyecektim ben de, benim kedim tam bir sapsal oldugu icin yaninda fare orgutu toplanti yapsa dönüp bunlar ne ayak diye bakmiyor ama fareler icgudusel olarak kedinin ve kokusunun oldugu yere gelmiyorlar.
Ay benimde beş tane kedim var şuan annemin evindeler köpekler olmasaydı onları getirseydim onlar fareden kaçardı eminim
Köpekler dert olmasa sokaktan kedi toplayıp getirirdim zaten evde büyünlerden bi cacık olmaz:)

Okuyunca bile midem kalktı. Fareden veba tifüs gibi hastalıklar yayıldığını umarım biliyorsunuzdur.
Biliyorum biliyorumda onunda bi canlı olduğunu da biliyorum.
Zaten evde bizle yaşasın demiyorum kurtulmak derdindeyim ama her iki tarafada zarar vermeden kurtulmak istiyorum
Ben evimde temiz temiz oturim oda bahçede napıyosa yapsın

Ay o pis şeyler, pisliğe temizliğe bakmıyor, yiyecek için gıda olmasıda şart değil.. Dişlerinin kesebildiği her şeyi yiyorlar. Dediğiniz gibi mikrop yayıyorlar, aslında köpekleriniz bile tehlikede onların yaydığı mikroptan.. Bence bi ilaçlama şirketi çağırın.

açıkçası bahçe kapınız açıksa attığınız gibi geri girer.. sanırım öldürmekten başka çareniz yok, çünkü ciddi hastalık riski var allah korusun.. yapabileceğiniz tek şey kedi, o zaman kokusunu alıp gelmiyorlar..

En güzeli haşere ve fare kovucu ses dalgaları yayaın urunler su an ıs yerınde kullanıyoruz bızde şöyle çalısıyor fişe takıldıkdan sonra 1-2 gun fazlasıyla ortalıkda gozukuyorlar cunku o ses dalgaları sınır sıstemlerıne etkı yapıyor ve ne yana kacacaklarını şaşırıyorlar sonrasında ıse 1 hafta ıcınde tamamen kacıyorlar sureklı fıste takılı kalıyor o ses dalgası ıcerdekılerı cıkarıyor ve yenıden gelmelerını engellıyor.cok etkılı kokusuz ve ölumsuz bır cozum benc ok memnunum o alet takıldı takılalı cok sukur hıc gormedım.fıyatıda 150,00 TL.cıvarında

Şimdi sevdiceğimle konuştum zehir alıcakmış bide alçı al dedim mutfakdolaplarında ki delikleri kapatıcam
Bakim akşam benim sevdiceğim halledemezse evde olmadığmız bigün ben annemlerdeyken ilaçlatıcaz gibi

Ayyyy onlar bi iki gün etrafta dolanırken ben kafayı yerim heralde
Bide iki azman köpek var etrafta canlı bişey görünce öldürüyolar direk. Kaç kere ağızların kuş yada fare yakaladım bilmiyorum.
Bakınız;

Eklentiler

• image.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 121
Zehiri o dediğim kapsüllerden almayın sakın, eğer sprey yada sıvı olanlardansa yine dikkatli kullanın, köpeklerinizde zarar görmesin. İnşallah kurtulursınuz. Geçmiş olsun.

Kedi falan bir işe yaramaz eğer büyükse, kediler ondan korkuyor. Ben kedi boğan fare bile gördüm. Bir cihaz var onlar zarar vermeden kaçırıyormuş ışınlar ile.

Kusura bakmayın ama o köpeğin ağzındaki fare değil cardon. Devasa bişey. İnsanlara da saldırır onlar

Ya hakketen bu evde neyle besleniyo acaba dışarda yemek bırakmam herşey buzdolabında olur ne yer ne içer bu hayvan kendi kendine açlıktan ölmesin

ortada bir yere yiyebileceği şeyler bırakın
Mutlaka almak için ortaya çıkacaktır
Kaçarken nereye girdiğini görürsünüz ve orayı kapatırsınız, biraz zaman alabilir ama sabredin
Fare yuvaları tek girişli olmuyor merak etmeyin ölmez orada, geldiği yerden gider
Zehir ve yapışkan işine bulaşmadığınız için ayrıca tebrik ederim
Farelere dayanamıyorum ben, iki ellerini kavuşturup, insan gibi ağlıyorlar, çıkardıkları ses yürek dağlar, evi de yeseler öldüremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…