evde ek is yapanlar var mı ?

Yemeğinizi satabileceğiniz veya sipariş alabileceğiniz cep telefonu uygulamaları var. Ben kullanıyorum günde aşağı yukarı 20TL kazanıyorum. Ayda 600-700 lira geçiyor elime üstelik siparişler hariç. Yemeğin resmini çekip listeliyosunuz isteyen iletişime geçip alıyor. Deneyin derim. Mesaj atanlara yazarım reklam olmasın.

Öğrenebilirmiyim?

Merhaba Ben Farmasiden Fikriye öncelikle sizleri Farmasi ekibime davet ediyorum evde oturarak çocuklarınızın başında iken calisma saatlerinizi kendiniz ayarliyabileceginiz bir iş imkanı sunuyorum bizde 3 farklı kazanç sistemi var
1. Satış yaparak
2. Prim
3.ekip kurarak
sizler üye olup 500 TL puan alısveris yapınca biz size 2 tane üye ekliyor ve ekibinizi kurmaya başlıyoruz herzaman işinizde size yardımcı oluyoruz ek iş yapmak isteyen bana ulaşsın daha detaylı bilgilendirme yapacağım

Bende blog yazarlığı yapıyorum. Oldum olası çalışmayı ve kendi ayakları üstünde durmayı seven biriyim. Sizde kendinize blog hesabı açıp paylaşımlarda bulunarak ek gelir elde edebilirsiniz. Bilgi bulutu bloğumu ziyaret ederek abone olursanız çok da sevinirim. Destekleriniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…