evde ek is yapanlar var mı ?

Bir tanıdığım tesbih yapıyor evde süslü puslu satıyor onları
Bir başkası da vapurlarda verilen yastikların içine elyaf dolduruyormus öyle duydum
yine biri de evde tütüncuden aldığı sigaralari sariyormus

Bende eskiden evde çok sikildigim için uğraş olsun diye kuyumcu keselerine ip geçiren bir arkadas vardı deniyim onunla bende eve alır oyalanirim dedim ama yapılacak is değildi ona bile yardım edemedim ve cok küçük kazanç sağlıyordu.

Bunların içinde en karlisi tütün ve tesbih gibi duruyor

Hangi şehirde peki farklı şehirlere iş veriyorlarmı yoksa internet üzerindenmi satıs yapılıyor

Sadece oyun oynayarak para kazanabilirsiniz
Hiçbir hile yok
İnternetten arastirabilirsiniz
Kayit olmak için link
Buradan kayıt olursanız size yardımcı olabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu paket üyelik alış fiyatı ile sadece 103 tl ...
üye olmak demek sadece ürünü %40 uyguna alıp denemek demek.bir daha ister alın ister almayın zorlama yok.Size bir borç gelmez çünkü açık hesap yok...migros indirim kartı gibi dusunun lr dan indirimli ürün alma hakkınız olur...ister alın ister almayın onun keyfi size kalır. ..Bizim gibi iş olarak yapmak zorunda değilsiniz.sadece 1 kez deneyin..aramıza gelin...Bugün üye olmaya karar verirseniz benim için çok önemli .sadece 1 msj istiyorum

Gülşahcım merhaba bende bunun sıkıntısını çok yaşadım yaştan dolayı iş bulmak artık zor eskiden network sistemi işler yapmış sıkılmıştım ancak yine ihtiyaç olunca tekrar başladım. Eğer istersen seni ücretsiz üyelik ile oriflame üyesi yapabilirim. Şu an cok karlı bir sistrm durumunda. Satış zorunluluğu olmaksızın kazanıyorsun.Yani satış zorunluluğu yok derken zorlama yok ama satmazsan ne kazanacaksın değil mi? Pek cok kişi çevrem yok diyor oysaki yaşayan ve nefes alsn herkes çevre çünkü dünya pazarlama üstüne kurulu ve herkesin bir şeylere ihti yacı var. Eğer denemek idtersen mesaj atarsın.

Ev hanımıym çok cnm sıkılıyor en azndan 3 kurusta olsa kendi paramı kazanmak istiyorum eve ek is alanlar var mi varsa ne tür isler aliyolar
elişleriyle ilgili becerileriniz var mı.. varsa neler yapıyorsunuz.. bunların vitrinlik resimlerini çekip göndermeniz mümkün mü..

Anadolu’nun el emeği ve göz nuruyla çalışan ve üreten sevgili hanımları,

Türkiye’de ve tüm dünyada (özellikle batıda) el emeği ile üretilmiş orijinal tasarım ürünleri talep eden bir pazar ortaya çıkmış ve giderek genişlemektedir. Bu konuda becerikli olan Anadolu kadınları olarak bu pazarda yerimizi vakit kaybetmeden almalıyız. Anka Projesi bu anlayışla geliştirilmiştir.
Kısaca anlatmak gerekirse Anka Projesi; bu pazara hakim olmak için ürün geliştirip web üzerinden satışa sunmak amacıyla harekete geçme amacını gütmektedir. Burada hareket noktamız, Anadolu hanımlarının üreteceği geleneksel ve modern anlayışın bileşimiyle oluşturulmuş el emeği ve göz nuru elişleridir.
Projenin işleyişi kısaca şöyle olacaktır:
Kuracağımız bağlantılarla bir üretim ağı oluşturacağız. Bu ağ ne kadar geniş olursa o kadar iyi. Çünkü kaliteli ürünler seçilerek satışa sunulacaktır. Kaliteyi belirleyen şey de; işçilik, malzeme ve tasarımın satılabilir nitelikte olmasıdır.
Tasarım mevzuu zaten geleneksel işlerimizde bulunmakta olan muhteşem örneklerde mevcut olmakla birlikte bunları modern anlayışla yeni ürünlere uygulayarak çok daha zenginleştireceğiz.
İşçiliğimiz, yani hanımlarımızın el becerisi, zaten sizlerin hünerli ve titiz ellerinizde mevcut.
Malzemeyi de sizlere biz temin edeceğiz. Gönderdiğiniz işler değerlendirme ekibimiz tarafından incelenip onaylandıktan sonra işçilik ve malzeme ücretiniz belirlenip sizlere ödenecek.
Sistem şöyle:
1. Size ürün modellerini, istenen özellikleri (renk, biçim, malzeme vb.) gönderiyoruz.
2. Ürün sipariş aldığında biz de size sipariş veriyoruz.
3. Siz işi yapıp bize gönderiyorsunuz.
4. İş, tecrübeli hanımlardan oluşan değerlendirme ekibinde incelenip onaylıyor.
5. Ücretiniz size hemen ödeniyor.
Üretim ağımız için şu an altyapı ve arge çalışmaları yapıyoruz. Siz de iyi derecede el becerilerine sahipseniz lütfen ağımıza katılın.
Elleriniz dert görmesin, sağlıcakla kalın..

bayanlar merhaba aşağıdaki linke tıklayıp kayıt olup, tıklama ve anket doldurarak para kazanabilirsiniz.Çok bişey vermiyor ama ayda 30-50 dolar arası veriyor çok bişey yapmanıza da gerek yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…