- 17 Ekim 2010
- 1.692
- 38
-
- Konu Sahibi yaban gulu34
Ev hanımıym çok cnm sıkılıyor en azndan 3 kurusta olsa kendi paramı kazanmak istiyorum eve ek is alanlar var mi varsa ne tür isler aliyolar
Hangi şehirdesinizayyy öyle bir iş bulursanız bana da haber verin
sakaryaHangi şehirdesiniz
na özelden telefon bilginizi yazar mısınızsakarya
Bana da mesajla bilgi verir misinizYillardir esimin de benimde cevremizdekilerinde uye olup sorunsuz para kazandigi ve odeme aldigi kurumsal bi anket sitesiyle calisiyorum.Memnunum hatta bu kez yatacak paramla salonuma fon perde diktiricem.Evimin iyi kotu eksigini yaptiriyorum.Link vermek yasak sanirim ozelden isteyenler mesaj atarsa yardimci olurum.
Size yardimcin olmak istiyorum özelden mesaj atarsaniz bilgi vereyimEv hanımıym çok cnm sıkılıyor en azndan 3 kurusta olsa kendi paramı kazanmak istiyorum eve ek is alanlar var mi varsa ne tür isler aliyolar
Merak ettim bana da yardımcı olurs musunuz?Size yardimcin olmak istiyorum özelden mesaj atarsaniz bilgi vereyim
Tabi özele mesaj atmanız yeterliMerak ettim bana da yardımcı olurs musunuz?
Size yardımcı olmak isterimayyy öyle bir iş bulursanız bana da haber verin
Evet Ben katalog işi yapiyorum ve cok iyi kazancim oluyorEv hanımıym çok cnm sıkılıyor en azndan 3 kurusta olsa kendi paramı kazanmak istiyorum eve ek is alanlar var mi varsa ne tür isler aliyolar