Evde düşük yapmak istiyorum acil

Feminist bir hekim bulsak kurtaj olursunuz aslinda. Hangi sehirdesiniz, ne kadar uzaga gidebilirsiniz?
Olmaz canım, resmi nikahı olduğu için eş imzası şart. Yani legal yollarla hiçbir hekim yapmaz diye düşünüyorum. Suç çünkü.

Tabi hukuki süreç işin içine girince nasıl olur bilmiyorum. Eğer zorlamayı raporlarla ispat ederse, kürtaja izin çıkar mı? Hukuk bilgisi olan arkadaşlarımız aydınlatın bizi nolur 😔

Ben bakamam doğuramam anlayın ayrıca benimkiler aşiret kac kadın kız gitti sığınma evine bizim burdan illa ki buldular bilmiyorsunuz cidden
Siz irtibata geçmezseniz kimse bulamaz. Bu durumda kadınların yaptığı ölümcül bir yanlış, aileden iyi anlaştıkları güvendikleri insan ile irtibata geçmeleri, e diğerlerinin gözü hep onların üzerinde oluyor zaten.

Velev ki suçladı, sonuçta başkası değil, nikahlı kocası, hani töre buna önem veriyor diye diyorum, neden öldürsünler?
Otre bunun için bana inanmazlar tecavüz olduğuna yani isteyerek birlikte olduğunu düşünürlermiş. Yani bizim evimizde ayrıldın gittin birlikte oldun diye öldürürler diyor😐

Yahu anlamadığım, kadın resmi nikahlı eşinden hamile kaldı diye ailesi neden öldürsün onu?

Ailesinin yanındayken tecavüze uğradıysa, ailesi yine onu mu suçlayacak ki?

Velev ki suçladı, sonuçta başkası değil, nikahlı kocası, hani töre buna önem veriyor diye diyorum, neden öldürsünler?

Benim kaçırdığım bir şeyler var galiba, anlamıyorum çünkü
Saymıuolar resmi nikahi imam nikahı bitmisti diyo.

Yahu anlamadığım, kadın resmi nikahlı eşinden hamile kaldı diye ailesi neden öldürsün onu?

Kimse resmi nikahı takmiyor ailede dini nikahta bosanılmış bitmiş

Ya ben anlamadım bu konuda biraz terslik var. Ülkemizde bunlar yaşanıyor ama sizin hiç bir şeye çabanız yok, intihar edicem diyorsunuz o zaman ölmekten korkmuyorsunuz, kaçmak polise sığınmak diyoruz öldürürler diye korkuyorsunuz bu konu biraz bizimle dalga geçiyor gibi

Kendi kendine düsük falan yapamazsın. Ölürsün. Bu riski göze alıyorsan kendi kendine düşürmeye çalış tabi… ama tek yolu kürtaj onu söyleyim. Onuda git düzgün bir doktora yaptır artık vakumla cekiliyor. Eski kafa rahim kazıma yöntemiyle yaptırma.

En başta dalga geçiyor sandım ciddiye almadım. Benim de o olayları kafam almadı, dini nikah bitmiş burada resmi nikahı takmazlar, aile arasında husumet var böyle bir şey öğrenirlerse beni öldürürler diyor. Yine de benim aklım almıyor olayı ama ufak bir gerçeklik payı ihtimaline karşı mantıklı yazmaya çalışıyorum 🤷‍♂️

Çok üzgünüm bende doğuluyum nasıl bir ailede olduğunu tahmin edebiliyorum.
Uzak bir sehirde akraban varsa arasın burda bi iş buldum çalıssın falan desin. Büyük sehire gidip basının caresine bakacaksın bi şekilde.
Allah yardımcın olsun

Otre bunun için bana inanmazlar tecavüz olduğuna yani isteyerek birlikte olduğunu düşünürlermiş. Yani bizim evimizde ayrıldın gittin birlikte oldun diye öldürürler diyor😐

Saymıuolar resmi nikahi imam nikahı bitmisti diyo.

Kimse resmi nikahı takmiyor ailede dini nikahta bosanılmış bitmiş
Oh bu dini nikah olayını görmemiştim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Öyle mi yazmış? Of of.

Dini nikahı bozulmuş. Konu sahibinin yaşadığı yerde boşanmak için bu kadarı yeterliymiş ve kimse resmi nikahı takmıyor. Yani konu sahibi 7 aydır ailesinin ve çevresinin gözünde boşanmış katagorisinde.

Ya ben anlamadım bu konuda biraz terslik var. Ülkemizde bunlar yaşanıyor ama sizin hiç bir şeye çabanız yok, intihar edicem diyorsunuz o zaman ölmekten korkmuyorsunuz, kaçmak polise sığınmak diyoruz öldürürler diye korkuyorsunuz bu konu biraz bizimle dalga geçiyor gibi
Bence de intihara cesarettense şikayetçi olsun. Sonra karışsın ortalık.

Bitmiş bir evlilik diyorum sadece resmi nikâh kalmıştı olaylı bitti babam duysa öldürür inanmaz bana oysa ki o zorla sahip oldu bana daha 20 yaşındayım ben gücüm tükendi çok zor şeyler yaşadım ve çok şiddet ihanet gördüm daha fazla dayanamıyorum düşürmek tek çarem lütfen kınamayın
Babanız sizi resmi eşinizden hamile kaldınız diye mi öldürecek? Böyle bir yapıda boşanmanıza nasıl izin verdiler?

Back
X