- 11 Aralık 2020
- 1.947
- 4.497
- 83
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
Pislik şerefsiz şikayette bulunun nikah varsa var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok üzüldüm keşke hiç okumasaydim konuyu.Veririm dedim yok dediler şansım yok ablam bu hayatta
Ablam param var dediğim kürtaja yeter ancak belki de yetmez tarlada çalışıp yaptığım bir altın yüzüğüm var sadece 1.500 eder ancak
Bence en mantıklısıAnlamıyorlar yemin ederim denedim en iyisi şimdi gidip intihar etmek yeter çektiğim çocukluğum gitti benim gençliğim gitti anneliğim kadınlıgım gitti
Tecavüze uğramış bir genç kız var zaten. Nikahlı olunca tecavüzden sayılmıyor mu?Bu ne Saçma konu?Tecavüze uğramış bir genç kız sandim konuyu okuduğumda.Ayrisiniz ama hâlâ nikah var.Aileniz sizi öldüreceğine önce boşanmanızı sağlasaydı keşke.Cocugu da istemiyorsanız adam gibi gidin kürtaj olun.Hangi devirde yaşıyoruz.
Yavrum evladım o aşiret senin bekaretini de sorgulamayacak mı? O raddeye gelince ne yapacaksın!!Ben bakamam doğuramam anlayın ayrıca benimkiler aşiret kac kadın kız gitti sığınma evine bizim burdan illa ki buldular bilmiyorsunuz cidden
Nasıl ya? Ailenizin yanında yaşıyorken size nasıl tecavüz etti??Param var fakat benim bitmiş bir evliliğim vardı o şahıs bana tecavüz etti zaten ama resmi nikâh var diye hiç bir doktor imza olmadan kürtaj yaptırmıyor napcam bilmiyorum kahroldum
O zaman gidip o heriften de o insanlıktan nasibini almamış ailenden de şikayetçi ol ve devlete sığın.Nasil yaşayacaksın bunların içinde bir ömür?Kürtaj olmak için kaç doktora gittim lanet olası nikah yüzünden olmadı 16 yaşında sattılar beni 27 yaşında adama ben bir kez anne oldum ondan aldı yavrumu ailem de onun çocuğu bakmayız dediler olaylı bitti boşandık diye bildi herkes kızımı görmek istediğim zaman tehdit etti fotolarım var diye onda sonrası zaten ben yapamam bir çocuk daha doğuramam o pislikten ve bu şehre bu topluma bıktım bıktım çekmediğim eziyet kalmadı be
Hanımefendi, bu şekilde de ölebilirsiniz. Sakin olun, bir hata yapmayın.Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
Lütfen sakin olun ölüm kaçış değil gerçekten yarın çocuğunuz büyüdüğü zaman o size kızmasın, yapmayın tutunmaya çalışın gerçekten size dua edeceğimAnlamıyorlar yemin ederim denedim en iyisi şimdi gidip intihar etmek yeter çektiğim çocukluğum gitti benim gençliğim gitti anneliğim kadınlıgım gitti
Doktora gittim imza istiyolae diyoNasıl ya? Ailenizin yanında yaşıyorken size nasıl tecavüz etti??
E evlilik bitmişti diyorsunuz, neden dava açmadınız? Ailenizin evindeyseniz demek ki ayrılmanızı onaylamışlar, bu durumda ne töresi??
Kızımıza tecavüz edildi diye ortalığı yıkmaları lazımken hem de.
Yorumlarda 7+3 yazmışsınız, doktora gittiniz yani, peki neden ilk saldırıya uğradığınızda, en azından 7 hafta önce bir çare aramadınız veya test yaptırmadınız?
Ne kadar süredir ailenizin yanındasınız??
Allahım dehşete düştüm aklımı toparlayamıyorum.
Ama gözünüzü seveyim bizimle eğlenmek için açmış olmayın bu konuyu. Nolur.
İnşallah gerçek değildir, of, şoktayım şu an.
Otre bir de zaten çocuğu varmışDüşündüğü şey hayatına mal olabilir diğer çocuğa ne olacak
![]()
Yahu anlamadığım, kadın resmi nikahlı eşinden hamile kaldı diye ailesi neden öldürsün onu?Polis vs işin içine girerse ailesi öğrenir onu öldürürmüş. Bu yüzden onu da yapmıyormuş.
Yok ablam yok çarem yok bu son gecemLütfen sakin olun ölüm kaçış değil gerçekten yarın çocuğunuz büyüdüğü zaman o size kızmasın, yapmayın tutunmaya çalışın gerçekten size dua edeceğim![]()
Şanlıurfa daha uzağa gidemem kiFeminist bir hekim bulsak kurtaj olursunuz aslinda. Hangi sehirdesiniz, ne kadar uzaga gidebilirsiniz?
Anlamıyorlar yemin ederim denedim en iyisi şimdi gidip intihar etmek yeter çektiğim çocukluğum gitti benim gençliğim gitti anneliğim kadınlıgım gitti
Aynen en doğrusu bu. Ölümü de göze almışsın madem kaç bi sığınma evine yerleş. Sonrasında hayatını yeniden kurarsın. Böyle aile olmaz olsun zaten.Bu ablanı dinle. Kaç yani![]()
Bence sağlik ocağındaki kadın dr larda yardimcı olur oralar nasıldır en iyi onlar biliyordur ama korkuyor gitmek istemiyorFeminist bir hekim bulsak kurtaj olursunuz aslinda. Hangi sehirdesiniz, ne kadar uzaga gidebilirsiniz?
Yaşından dolayı söylemedim.Zaten hâlâ evli olduğu kişi tarafından tecavüze uğraması ve böyle yollarla düşük yapmaya kalkması dolayısı ile söyledim.Kendi canına bisey olmasın diye.O pislikle anlaşıp istemezse kürtaj yaptırsin böyle yollara başvurmasın diye söyledim.Tecavüze ugramanin genci yaşlısı mı var? 70+ bir teyze evine giren hirsiz tarafindan tecavuze ugramisti. Birilerinin acilarina travmalarina sacma demek cok acimasizca. Sizin begenmediginiz bu kotu hayatlari istemeye istemeye yasamak zorunda olanlar var.