- 15 Haziran 2016
- 7.841
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.792
- 348
- 39
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
Ben okuyabildiğime göre kendi aranızda değilmişBiz kendi aramızda konustuk diyelim, size ne pardon?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben okuyabildiğime göre kendi aranızda değilmişBiz kendi aramızda konustuk diyelim, size ne pardon?
Size demedim kiŞaşırdım bırakarak ben mi polemik yaptım yani? Asıl siz beni şu an etiketleyerek polemiğe davet çıkarmış olmadınız mı?
Şaşırdım bırakmak için de kendimce sebebim var diyelim, gerçekten emojilerin açıklamasını mı yapacağız bir de ?
Size iyi forumlar![]()
Sevdiğim saygı duyduğum bir arkadaşım banın yeni açıldı sakin ol diye beni uyardı, muhtemelen bu yazdığım için uyardı sağolsun fakat: tecavüz eden insan değildir hatta hayvandan da aşağıdırKafan mı iyi senin yoksa sende aslında tecavüzcü bir hayvan mısın
Kadın tecavüze uğramış aloooo, koy kendini kadının yerine tecavüze uğradığını hayal et bakayım, üstüne de hamile olduğunu hayal et
Nasıl hoşuna gitti mi, zevk aldın mı, hamilesin diye mutlu musun
Kadın zevkine gidip sevişip hamile kalmamış, çok ağır bir travma yaşamış üstüne bir de hamile olduğunu öğrenip ikinci travmayı yaşamış, bu ne merhametsizliktir be utanmanda yok gelmiş millete edepsiz edepsiz yazıyorsun sıkınşınca da bana ne ondan bana ne bundan diye kıvırıyorsun
Son zamanlarda kullanıcı adıyla laf soktuğunu sanmak acizce bir moda sanırımSize demedim kipolemik çıkarana dedim konu bitmiş gitmiş ... Kadın konuyu devam ettirmiş benim üzerimden... Eneeeee etiket koymayı unutmuşum bide o var yani
Üç kişi bunu konuşup bitirimis isteyen minareden atlasin yani![]()
Ama resmi nikah işi olmasa parası varmış özelde bir şekilde kürtaj olurdu yapan hastaneler var bekâr olanlara. Sanki eli kolu bağlı gibi doğru da olabilir ama tecavüz değil de bir anlık gaflet olabilir sanki.dün gece uyumaya çalışırken bunu düşündüm biliyor musunuz?
bence de hamile, ancak evli değil,ve ailesinden gizlemek zorunda, burada linçlenmemek için böyle bir senaryo kurdu. yani gerçekten bebeği düşürmek istiyor, ve buna çözüm aradı. çünkü aralarda mesajları var ''bana bi yöntem söyleyin artık'' diye..
muhtemelen sizin de dediğiniz gibi hamile ve kürtaj yaptıramıyor. yöntem arıyor...
konu sahibi eğer dışarıdan okuyorsan burayı, ablacım sakın kafana göre bir şey yapma. bilmediğin şeyleri içme. canından olursun, çok tehlikeli maddeler bunlar.
lütfen bir sağlık kurumuna başvur, sakın kafana göre ilaç alma tamam mı?![]()
Genel olarak hemen hepimiz o üyeyi haksız bulduk ve seninle hemen hemen aynı düşüncedeyiz zaten, ama hakaret edip, bu kadar sinirlenmemelisin. Banlanmana değmez, ki zaten ne söylersen söyle bir şeyi değiştirmeyecek. Sen üslubunu bozmamalısın.Sevdiğim saygı duyduğum bir arkadaşım banın yeni açıldı sakin ol diye beni uyardı, muhtemelen bu yazdığım için uyardı sağolsun fakat: tecavüz eden insan değildir hatta hayvandan da aşağıdır
tecavüz sonucu hamile kalmış hayatı tehlikede heryanından sıkıştırılmış berbat bir hayatı olan bir kadına evladı elinden alınmış bir anneye empatiden yoksun ay bu kadına mı yazık karnındakine mi minvalinde laflar eden ya kendide tecavüzcü bir hayvandır ya bu durumdan haz alan insanlıktan nasibini almamış bir mahluktur
Benim kadar kürtaja karşı bir insan hayatımda hiç tanımadım, ama böyle bir durumda bu kadar çocuk isteyip olmayan varken doğur o bebeği diyemem, haklısın aldır da diyemem
Birileri hamile kaldığında hamile kalamayanların rezervi azalmıyor, çocuğu olmayanların bebek hakkını gasp etmiyor kimse, herkes nasibini yaşıyor, kürtaja karşı olmak başka birşey intihar etmek yada öldürülmek üzere olan bir kadına Allah sizin gibilere veriyor bu sizin imtihanınız çöpe atacak mısınız diye sınanıyorsunuz demek bambaşka bir canilik, ki bu mahluk satır aralarında mağdur kadını da suçluyor
Bunları söylemesem ben insanlığımdan utanırım, bu yüzden banlanacaksam da gurur duyarım, hayat banlanmaktan çok daha ciddi
Otrera seviyorum seni
İşte zaten olayın ne kısmı doğru bilmiyoruz ama doğru olduğunu düşündüğümüz tek kısım istenmeyen bir gebelik yaşadığı ve düşürmeye çalıştığı.Ama resmi nikah işi olmasa parası varmış özelde bir şekilde kürtaj olurdu yapan hastaneler var bekâr olanlara. Sanki eli kolu bağlı gibi doğru da olabilir ama tecavüz değil de bir anlık gaflet olabilir sanki.
Bu seferİşte zaten olayın ne kısmı doğru bilmiyoruz ama doğru olduğunu düşündüğümüz tek kısım istenmeyen bir gebelik yaşadığı ve düşürmeye çalıştığı.
Tecavüz müdür, bekar mıdır, parası var mıdır bilmiyoruz.
Zaten eski mesajlarında sürekli yasal yollardan kürtajın önünü kapatmak için bir şeyler söylediği gözüküyor. Aileme söyleyemem, eşimin haberi yok, sonra haberi var ama imza atmam dedi.
Hatta bir yerde bana bir yöntem söyleyin artık kürtaj olamam tarzı bir çıkışı olmuştu.
Yani hangi kısımlar doğruydu bilmiyoruz ama, hepimizin ortak düşüncesi, istemediği bir gebelik yaşadığı ve kürtaj olmasının mümkün olmamasından ötürü ilaçlarla bir şeyler yapmaya çalıştığı.
İnşallah kendi başına bir şeylere kalkışmaz ölümü istiyorum diyor ama ben iş ciddiye binince gerçekten isteyeceğini düşünmüyorum.İşte zaten olayın ne kısmı doğru bilmiyoruz ama doğru olduğunu düşündüğümüz tek kısım istenmeyen bir gebelik yaşadığı ve düşürmeye çalıştığı.
Tecavüz müdür, bekar mıdır, parası var mıdır bilmiyoruz.
Zaten eski mesajlarında sürekli yasal yollardan kürtajın önünü kapatmak için bir şeyler söylediği gözüküyor. Aileme söyleyemem, eşimin haberi yok, sonra haberi var ama imza atmam dedi.
Hatta bir yerde bana bir yöntem söyleyin artık kürtaj olamam tarzı bir çıkışı olmuştu.
Yani hangi kısımlar doğruydu bilmiyoruz ama, hepimizin ortak düşüncesi, istemediği bir gebelik yaşadığı ve kürtaj olmasının mümkün olmamasından ötürü ilaçlarla bir şeyler yapmaya çalıştığı.
İşte, tüm yorumları oku canım, hepsinden bahsettik zatenBu seferOtrera seni etiketledim. Şu düşüncem vardı da konu eskidi diye yazmamıştım; Yani burada sürtünen bile korkup Ella içiyor, efendime diyeyim 374869592 kez test yapıyor bu hanım öyle olsa( ki doktora gitmiş özele o kadar parası vardir) bu haftaya nasıl gelmiş???
Bir de çocuğu varmış yine yani bu yolları bilmezmiydi???
Konu sahibi gidince bende de bir içe kapanma oluyor.... İnşallah ergence bir oyundur, çünkü cidden saçma....İşte, tüm yorumları oku canım, hepsinden bahsettik zaten![]()
Hic kendini yormana gerek yok minarecim,okadar soylim bazilari laftan anlamaz parmagina yazıkSen kimsin ki Allah ın iradesine laf ediyorsun
Vahiy mi indi sana da kimin neyle imtihan edildiğini bildiğini zannediyorsun
Şu kalbini temizlesen haddini bilsen az insan olsan belki herşey yoluna girer ne dersin
Kadın dinen boşandığı resmî olarak boşanamadığı kocasının tecavüzüne uğrayıp hamile kalmış
Sana ne milletin kıyıp kıymamasından sana mı verecekler hesabı
Ben senin gibilerin anne olamadığını duyunca çok mutlu oluyorum, bu yüzden Allah her isteyene evlat versin diye asla dua etmem
Eczaneye danış. Belki hap fln vardır.Ben bakamam doğuramam anlayın ayrıca benimkiler aşiret kac kadın kız gitti sığınma evine bizim burdan illa ki buldular bilmiyorsunuz cidden
he eczanede verir hapı yollar al evde düşük yap diye değil miEczaneye danış. Belki hap fln vardır.
Böyle bir hap olduğunu duymuştumhe eczanede verir hapı yollar al evde düşük yap diye değil mi
eczanenin o hapı verebilmesi için doktora gidilmesi gerek
bebek nikahli kocanizdansa o zaman aileniz neden sizi oldursun? Tamam boşanma kararı almışsınız ama sanırım siz birlesmek istemiyorsunuz ,bebek olursa tekrar birlesme olur diye mi korkuyorsunuz?Evet aynı kişi evliyim ama ayrıyim ailem ile yaşıyorum sadece resmi nikahı bitirmedk dava açmadı kimse
Neden tehlikeli ,çok kişi evde yapoyorEvde düşük yapman çok tehlikeli. Çok az zamanın var. Kürtaj olmak için paran var mı?