Evde düşük yapmak istiyorum acil

Bı sonuç varmı acaba ?
Ben de bilmiyorum ben şikayet ettim ama daha bir şey yok. Bu arada ben site içinde şikayet ettim. Karakolu orda doğruyu söylesin diye espiri yaptım gerçekten polise şikayette bulunmadım çünkü konuya inanmıyorum

Ay sinirim bozuldu

Yasalara göre eş imzası olmadan kürtaj yapmak yasak ama yapan dr olursa da cezası yok mu gerçekten?? Bunu bilmiyordum
Kürtaj yapan hekim aleyhine hukuki sorumluluk doğar yazıyormuş kanunda. Ama örnek bir ceza yokmuş.

Karşı taraftaki koca kişisinin nasıl biri olduğunu bilemedikleri için imzasız işlem yapmıyorlar bence.

Yok istismar kısmını biliyorum, yani farklı bir durum ama, bu eşin imzası olmadan kürtaj yapan doktorun ceza almayacağını inanın bilmiyordum.

Peki anneye tazminat davası açabiliyor baba, peki yapan doktora herhangi bir yaptırım yok mu gerçekten?

Yani irdeledim biraz kusura bakmayın ama, cidden bilmiyordum çok şaşırdım

Ewt insanın aklına bın türlü şey geliyor üzüldüm ya gerçekten çaresiz belli anlattıklarına göre fikir verdik gerçekten o durumda olsa olmaz diye tutturmaz dediklerimiz mantıklı gelirdi öff ne bilim beynim yandı

Kusura bakmayın ben polise ettiniz sandım ... Banlanmis konu sahibi sitede gelişme bu umarım yalandır

Hooooofffffff madem bir fındıklar kıracaksınız korunun abi korunun ya! Neden macera ararsınız kendinize bilmem. 1.50 boylu bamyalar 5 dakikalık zevke gelecek diye o bebeklerin suçu ne?

Yaşadığınız ilişkiye değil ama şuan yapacağınız şeye aşırı karşıyım!

Kusura bakmayın ben polise ettiniz sandım ... Banlanmis konu sahibi sitede gelişme bu umarım yalandır
Ben de özür dilerim yanlış anlaşılır bir şekilde oldu, yanlış anlayam herkesden özür diliyorum ben site içinde şikayet ettim ama polisi sırf korkup söylesin diye ki gitti zaten hemen

Tecavüze uğramış konu sahibi anlattığına göre. Sakin.

Yıllar önce mahallemizde yaşadığımız bir olayı hatırlattı uykum kaçtı üzüntüden dua ediyorum gerçek olmasın

AY KIZLAR KONU SAHİBİNİN TECAVÜZE UĞRADIĞINI BİLMİYORDUM. KONUDA DA DİKKAT ETMEDİM GALİBA YADA ÖYLE BİR AYRINTI GÖREMEDİM. KEYFE KEDER SANDIM BEN BU İŞİ DEVRELER TERK

nihayet aklı başında bir yorumyok kaç kişi bebek sahibi olmak istiyormuş da yok kimse karışamazmış da yok evden kaçsınmış da ay bazen cidden bunlar bu kafaya gelmek için ne içiyorlar diye düşünüyorum. kadın beni öldürecekler ya da intihar edicem diyor biri ordan hamile duası kabul olur bana dua et diyor

Yöntemini bilmiyorum. Sosyal medyada kadin toplum kuruluşlarına yaz. Geri döner bir yolunu bulurlar örnek: instagram #kadıncinayetlerinidurduracagiz veya #kadinmeclisi benzer bul. Avukat ve doktor arkadaslari vardir. Eminim dogrusunu gosterirler

Yahu jandarmayı ara madem köydesin cana kiymak nedir ara,yardim iste onlar seni korumaya da aldırırlar

Bu sitede bu kadar cahil kadinin bulundugunu bilmezdim. Kadin tecavuze ugramis, sizce o bebegi ister mi? Ailem oldurur diyor, dogur da dogur, bebek isteyip anne olamayan kac kisi var biliyor musun? Diyorlar ya, rabbim sen aklima mukayyet ol

Bu kadin bebegini aldirirsa sizin bebek hakkinizdan gitmiyor, bu 1

Bebek ölmesin diye kadin mi canindan olsun ya da tecavuzcusuyle zorla mi baristirilsin? Bu da 2

Allah kimsenin kucagini bos birakmasin ama anne olamayanlarin sorunu ne? Bir bebek sebebiyle bu kadar mi insanligimizdan cikacagiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…