- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.957
- 83
- 31
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Ben de bilmiyorum ben şikayet ettim ama daha bir şey yok. Bu arada ben site içinde şikayet ettim. Karakolu orda doğruyu söylesin diye espiri yaptım gerçekten polise şikayette bulunmadım çünkü konuya inanmıyorumBı sonuç varmı acaba ?
Ay sinirim bozulduÇok tutarsız gelen mesajları alıntıladım. Özellikle ilk ve son olanlar.
Hengamede başkalarına bir şey olmasın demeler, internette ilaç buldum köye gelmez demeler ama öyle bir köy ki gebelik testi alabiliyor, kolayca doktora gidiyor…
Bir de şey beni çok düşündürüyor, birliktelik yaşadıktan hemen sonra eczaneden ertesi gün hapı almayı akıl edemedi veya gidemedi, ama sonrasında sağlık ocağından özel hastanesine bir sürü doktorla görüşüp, kontrollere gitti.. bilemiyorum var bir şeyler ama, gerçekten başım çatlıyor şu an. Ben pes ettim.
Haber alan olursa yazsın olur mu kızlar
Kürtaj yapan hekim aleyhine hukuki sorumluluk doğar yazıyormuş kanunda. Ama örnek bir ceza yokmuş.Yasalara göre eş imzası olmadan kürtaj yapmak yasak ama yapan dr olursa da cezası yok mu gerçekten?? Bunu bilmiyordum
Yok istismar kısmını biliyorum, yani farklı bir durum ama, bu eşin imzası olmadan kürtaj yapan doktorun ceza almayacağını inanın bilmiyordum.Hayır yok. Sadece baba isterse (anne adayına) manevi tazminat davası açabilir. Bu durumda kadın kusurlu sayılıyor.
Tabii burada cinsel istismarla alakalı bir durum var. Konu sahte miymiş arkadaşlar ya. Benimde gece gece kafama takıldı
Ewt insanın aklına bın türlü şey geliyor üzüldüm ya gerçekten çaresiz belli anlattıklarına göre fikir verdik gerçekten o durumda olsa olmaz diye tutturmaz dediklerimiz mantıklı gelirdi öff ne bilim beynim yandıAllah bilir beni de bizi de ilgililendirmez ama sanırım evlilik dışı bir gebelik veya eşinden değil bu korkusu ondan yani akıl işi değil ne söylense olmaz olmaz diyip duruyor ailem öldürecek e sen düşük yaprsan da öleceksin inşallah diyor valla karma karışık bir konu
Kusura bakmayın ben polise ettiniz sandım ... Banlanmis konu sahibi sitede gelişme buBen de bilmiyorum ben şikayet ettim ama daha bir şey yok. Bu arada ben site içinde şikayet ettim. Karakolu orda doğruyu söylesin diye espiri yaptım gerçekten polise şikayette bulunmadım çünkü konuya inanmıyorum
Ben de özür dilerim yanlış anlaşılır bir şekilde oldu, yanlış anlayam herkesden özür diliyorum ben site içinde şikayet ettim ama polisi sırf korkup söylesin diye ki gitti zaten hemenKusura bakmayın ben polise ettiniz sandım ... Banlanmis konu sahibi sitede gelişme buumarım yalandır
Tecavüze uğramış konu sahibi anlattığına göre. Sakin.Hooooofffffff madem bir fındıklar kıracaksınız korunun abi korunun ya! Neden macera ararsınız kendinize bilmem. 1.50 boylu bamyalar 5 dakikalık zevke gelecek diye o bebeklerin suçu ne?
Yaşadığınız ilişkiye değil ama şuan yapacağınız şeye aşırı karşıyım!
Tecavüz ayrıntısını göremedim canım. Okuyamadım da tüm yorumlarıTecavüze uğramış konu sahibi anlattığına göre. Sakin.
okuduğunu anladın mı tecavüze uğramış romantiklik yapılacak duyar kasılacak yer değilAilen seni öldürmesin diye sen bebeği mi öldüreceksin... Yani yazık ya. O kadar çocuk isteyen anne baba varken.. Yazık..
AY KIZLAR KONU SAHİBİNİN TECAVÜZE UĞRADIĞINI BİLMİYORDUM. KONUDA DA DİKKAT ETMEDİM GALİBA YADA ÖYLE BİR AYRINTI GÖREMEDİM. KEYFE KEDER SANDIM BEN BU İŞİ DEVRELER TERKHooooofffffff madem bir fındıklar kıracaksınız korunun abi korunun ya! Neden macera ararsınız kendinize bilmem. 1.50 boylu bamyalar 5 dakikalık zevke gelecek diye o bebeklerin suçu ne?
Yaşadığınız ilişkiye değil ama şuan yapacağınız şeye aşırı karşıyım!
nihayet aklı başında bir yorumYa bi saçmalamasanız mı evde düşürmek tabi ki mantikli değil ama kadın diyor ki ailen oldürür beni sizde hala yok bebeğin yok bilmem ne arkadaşım git özelde aldır seni burda kimse anlayamaz kim bilir neler yasiyorsun ve kimseye söyleyemiyorsun
Madem ailen seni ve karninda ki bebegi bu yüzden öldürebilecek kadar aşiret,bir zahmet gitsinler de o adama imzayı attırsınlar aşiretliklerini orada göstersinlerAilemle gittim diyelim onun imzası lazım ve imza atmaz sırf beni daha fazla kullanmak için
Yahu jandarmayı ara madem köydesin cana kiymak nedir ara,yardim iste onlar seni korumaya da aldırırlarBitmiş bir evlilik diyorum sadece resmi nikâh kalmıştı olaylı bitti babam duysa öldürür inanmaz bana oysa ki o zorla sahip oldu bana daha 20 yaşındayım ben gücüm tükendi çok zor şeyler yaşadım ve çok şiddet ihanet gördüm daha fazla dayanamıyorum düşürmek tek çarem lütfen kınamayın
Düşük yapmak kolay bir şey değil ailen sen Düşük yaparken fark etmeyecekmi aynı evin içinde zor bir durumda kalman intihar etmek için sebep değil özel hastaneler de yaptira bilirsiniz kürtajıYa bana düşük yöntemi söyleyin Allah için intihar edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?