• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde düşük yapmak istiyorum acil

Ama diğer konulara neden aynı şeyler yazsın ki hikaye olsa bende ona takıldım şimdi 🥺
muhtemelen insanların kendisine yardım etmek için can atacağı bir olay kurguladi, günlerdir de onu sürdürüyor. yani bana öyle geldi konuyu ilk okur okumaz. erkek arkadaşınla sevistik, hamile kaldım, doktora gidemiyorum dese herkes onu önce düşünseydin derdi ama şimdi herkes seferber oldu. toplumsal cikmazlarin farkındayım ama sürekli "doguluyum, doğu şöyle, doğu böyle" diye yazması, 17 yaşında evlenip lise mezunu olması, bu kadar "doğulu'luga rağmen kelimeleri doğru hecelemesi biraz tezat

muhtemelen insanların kendisine yardım etmek için can atacağı bir olay kurguladi, günlerdir de onu sürdürüyor. yani bana öyle geldi konuyu ilk okur okumaz. erkek arkadaşınla sevistik, hamile kaldım, doktora gidemiyorum dese herkes onu önce düşünseydin derdi ama şimdi herkes seferber oldu. toplumsal cikmazlarin farkındayım ama sürekli "doguluyum, doğu şöyle, doğu böyle" diye yazması, 17 yaşında evlenip lise mezunu olması, bu kadar "doğulu'luga rağmen kelimeleri doğru hecelemesi biraz tezat
Kesinlikle katılıyorum

Köyde yaşıyorum diye imkansızlıklara vurgu yapmış oldu ama birden fazla özel hastaneye gittiğini yazdı bu kadar kolay gidiliyor mu ya
Yani, kaçan kadınları hastane kayıtlarından bulan insanlar konu sahibine sen kaçtır ne diye hastanaye gidiyon demeyecekler mi bir de?

Evet bağlaçları düzgün ayırmış. Türkçesi gayet iyi.

İlk yAzdigimda bende onu düşündüm yardım için ama diğer yorumlar acaba mi dedirtti bende eski kk liyim 2012 den beri ama önce yorumdan zemin hazırlamak çok çok üstün zeka gerektirir diye düşünüyorum
Çok tecrübeli insan sarrafi değilim herşeyde vicdan yaparım belki de o anima denk Geldi

Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik

Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama şu an ne hâlde olduğumu bilemezsiniz. Nen çocuğu doğurmak istesem bile anladıkları an ikimizi öldürürler hamileyken en azından daha fazla büyümeden düdük yapmak istiyorum yolunu arıyorum yoksa zaten intihar edeceğim.

Param var fakat benim bitmiş bir evliliğim vardı o şahıs bana tecavüz etti zaten ama resmi nikâh var diye hiç bir doktor imza olmadan kürtaj yaptırmıyor napcam bilmiyorum kahroldum

Ya bana düşük yöntemi söyleyin Allah için intihar edeceğim
Okuduklarım şaka gibi, daha fazlasını okumaya deli cesareti lazım (kafayı bozmak istemiyorum).

Öncelikle konunun gerçek olduğunu varsayarsak, Allah yardımcınız olsun.

Tutarsızlıklar var gibi geldi bana.
Konu sahibi, gebelik planınız yok ise neden ertesi gün hapı (ella) kullanmadınız?

Ailem aşiret beni öldürür diyorsunuz, diğer yandan bebek düşmez ise intihar edeceğim diyorsunuz.
Madem ölmeye cesaretiniz var, kaçın. Ailenizin sizi bulma ihtimali daha düşük değil mi?

Sonuçta, o evde her halükarda öleceksiniz.🤷🏻‍♀️

Benim kafam 2-3 sayfada allak bullak oldu .🤦🏻‍♀️

Şanlıurfadayım dedi. İpden hangi şehirde olduğu ortaya çıkar ve en azından büyük bir ipucu olur.

Para yardım vs derdi olsa olsa param var demezdi diye düşünüyorum.

Eski eşinizin imzasını falan taklit etseniz tovbe estagfirullah nirmalde boyle seyler demem ama hani ya da bir bayan dr bulsan anlar bence seni desen boyle boyle o olmazsa baska dr da eş imzasi taklit edersin illa eşi gormek isterler mi kimlik falan sende hic kimlik fotokobisi var mı?

Back
X