Evde düşük yapmak istiyorum acil

Olmaz biterim ben mahvederler beni ben kötü olurum ben bu ülkede erkeklere bir şey olmuyor hele ki doğuda kadın nedir ki vur gitsin
İçinde bulunduğunuz yapıda boşanmak da yok ki. Üstelik siz istemişsiniz boşanmayı. Ama eşiniz istemiyor, bu durumda babanız sizi geri göndermek yerine yanında tutuyor. Hımm.

Yapacak bişeyim kalmadı ölüm 😥
Ölümü göze aldıysan kaçabilirsin de.
Eğer gerçekten oradan ayrılacaksan sana yardım edecek insan bulunur buradan. Sen yeter ki çıkıcam oradan de

Çok üzgünüm bende doğuluyum nasıl bir ailede olduğunu tahmin edebiliyorum.
Uzak bir sehirde akraban varsa arasın burda bi iş buldum çalıssın falan desin. Büyük sehire gidip basının caresine bakacaksın bi şekilde.
Allah yardımcın olsun
Yok ki yok 😥

Bak yaşın çok küçükmüş sakın kendine zarar verecek bir şey yapma. Lütfen zarar verme kendine

Ölümü göze aldıysan kaçabilirsin de.
Eğer gerçekten oradan ayrılacaksan sana yardım edecek insan bulunur buradan. Sen yeter ki çıkıcam oradan de
Çıksam da ölümdür benim için bulurlar illa ki hastane kayıtlarından buldular bir kadını bizim aşiretten ve kan döküldü başka ilde buldular

Fotoğraflarla iliskiye zorlamış ya o kısmı merak ettim.
Yok kuzum sana bir şey demedim. Konu sahibi bizim söylediğimiz her öneriye yeni bir şeyle karşı çıkıyor. Habire yeni bir bilgi geliyor. Onu diyorum.

Kaç senedir sitedeyiz, kaç kez gördük böyle, yeri geldi sabaha kadar uyumadık tüm site üyeleri olarak. Kazen bey bile uğraştı. Ve hepsinin sonucunu biliyorsunuz.

O yüzden gelişmeleri gördükçe acaba demedim değil.

Bana kızmayın üyeler, gerçekten taş kalpli değilim.

Sadece insan ister istemez tereddüt ediyor geçmişten dolayı.

Back
X