Benim de hoşuma gitmiyor ama öğrenebileceğim bir şey varsa öğrenip ondan sonra soracağım. Her şeyi yokedebilir diye gizliden araştırıyorum. Bilgi toplayıp öyle üzerine gitmeliyim ki sıkışsın köşeye... Yoksa erkekler Cem Yılmaz’ın skecinde anlattığı gibi yalan beceremez diye bir şey yok.Ya bu kadar entrikaya ne gerek var? Direk sorsanıza buda nedir diye? sizde rahatlayın bizde..
Sorunca yalanlarla kandırabilir yoksa sorardım ben de. Eşim daha önce iş için bir kadınla buluşup benden gizlemişti. Kadınla konuşmaları samimiyetini fazla bulduğum için terk etmiştim. Buradakiler konularımı biliyor. Şimdi açıkça sorsam yalan söyler ondan sormuyprum.Ben böyle bir şey bulsam direkt sorardım, neden bu kadar paniklediniz? Aldatma geçmişi mi var eşinizin ya da şüpheli durumları mı vardı geçmişte? Ben bunu hiç anlamıyorum, eşim şöyle yaptı acaba niye, eşim şuraya gitmiş acaba niye, eşim şunu almış acaba niye? Yahu adamla aynı evdesin, e bir zahmet soruverin.
Sim kartın üzerindeki seri numaradan telefon numarasını buldular. İlk aradığım kız çok yardımcı oldu. Kimlik numarası eşimin üzerine ama hat sahi Hamdi bey dedi. Kız çok safçaydı anlamadı durumu.Numarayi bilmeden müşteri hizmetlerinde nasıl sorgulattınız ki Hamdi diye birinin üzerine çıktı hat?
Kapattıktan sonra çok pişman oldum keşke puk kodunu isteseydim diye ama sonra aradığımda diğer kız yasal değil verdiğiniz bilgiler uyuşmuyor falan dedi. Hatta Hamdi yazmıyor mu ekranda diye kıza çıkıştım verdiğim bilgi doğru diye ama kızdan laf alamadım.Canım açtırsan da için de bişey bulacağını sanmıyorum Simi sıfırlayıp kapatmış belli ki keşke o hamdinin soy adını da söyleselerdi bi sosyal medyadan aratırdın
Umarım. Kızım hala uyuyor uyanınca üzerini giydirip gideceğim.En mantıklı olanı yapmışsın telefoncuya götürerek umarım haddın içinden aklından geçenler çıkmaz.
Yalan söyleyebilir diye araştırıyorum. Hazırlıklı olmazsam her şeyi söyleyebilir.Ben olsam şöyle yapardım. alırım kartı elime, koyarım önüne. Derim ki; ben her türlü sonuca zaten varıcam. Şu an ilettim gereken yere.haber bekliyorum. Bir de senden duyayım bakalım nedir bu?
mücadele edip kendiniz niye yiyorsunuz yahu, korkutarak sorun gitsin.
Cnm benim esimin telefonunun sim kart yeri igne ile açılıyor. O igne bunin icin olabilir.Daha önce o çekmeceyi sildim yoktu hem yanında iğne ne arıyordu? Kafayı yiyeceğim :/ Belki de bilerek öyle bir şey yaptı sırf ben şüpheleneyim diye. Hat Hamdi bey diye birinin üzerine ve eşimin hiç öyle bir arkadaşı olduğunu sanmıyorum. Hattın yine de puk kodunu isteyeceğim yeniden aradım. Verirler inşallah . Bir de faturasız olması ayrıca şüphelendirdi.
Sim kartın üzerindeki seri numaradan telefon numarasını buldular. İlk aradığım kız çok yardımcı oldu. Kimlik numarası eşimin üzerine ama hat sahi Hamdi bey dedi. Kız çok safçaydı anlamadı durumu.
Numarayı whatsapptan bir kontrol etseniz? Son görülme tarihi nedir diye. Baktınız mı acaba?