- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pin istedi.Hat akıllı telefonlara göre kesilmiş diyosunuz bence pin istemez hem bi deneyin olmadı bi telefoncuya gidin pin kodunu unuttum diye onlar kırıyo şifreyi hallediyorlar
İnşallah Kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyor dünden beri stres içindeyim.Az bi paraya bakıyor telefoncuların pini puku kırması... inşallah düşündüğünüz gibi çıkmaz ortada bir çocuk var eşiniz o aptallığı yapmamıştır umarım
Hat kapaliysa bir sorun yok. Belki çok önceden oradaydi siz gormediniz.Evet konuştum müşteri hizmetleriyle. Hat kapanmış eşimin kimlik numarasını verdim telefon numarasını da öğrendim ama faturasız kapanmış bir hat olduğu için ne zaman açılmış ne zaman kapanmış ancak yedek sim kart açtırırsam öğrenebiliyormuşum. Hat sahibi de başka bir isim çıkıyor. Hat alırken sonuçta kimlik istiyorlar ama eşimin adına değil. İyice kafam karıştı! Gidip yedek sim kart çıkarmak istesem hat sahibi olsun derler. Ne yapmalıyım? :/
Daha önce o çekmeceyi sildim yoktu hem yanında iğne ne arıyordu? Kafayı yiyeceğim :/ Belki de bilerek öyle bir şey yaptı sırf ben şüpheleneyim diye. Hat Hamdi bey diye birinin üzerine ve eşimin hiç öyle bir arkadaşı olduğunu sanmıyorum. Hattın yine de puk kodunu isteyeceğim yeniden aradım. Verirler inşallah . Bir de faturasız olması ayrıca şüphelendirdi.Hat kapaliysa bir sorun yok. Belki çok önceden oradaydi siz gormediniz.
Dayısının soyadı.Evet bilmiyorum :/ Anne kızlık soyadını sorarlarsa onu da bilmiyorum.
Dayısının soyadı.
Dayı oğlunun soyadı.
Anne kıxlık soyadıdır.
Sağolun gerek kalmadı o bilgiye. Zaten dayıları üvey. Güncelleme sayfa 13’te.Dayısının soyadı.
Dayı oğlunun soyadı.
Anne kıxlık soyadıdır.
Hat kapandığı için bilgi vermiyorlar ekranda çıkmıyormuş ancak hat yeniden açılırsa bilgi veriyorlarmış. Zaten hat sahibi adı doğum tarihi bilgileri yanlış size bilgi veremeyiz dedi ikinci aradığım kız. Alırken ad soyad doğum tarihi hepsi farklı anlaşılan.Hatti ne zaman kapatmis? Onu ogrenebildiniz mi?
Evin her yerine bak belki pin ve puk kodu yazan kartı bulursun. Akşam eşinin cüzdanına bakmayı deme belki pın ve puk kodu oradadır. Aç bak hattın içinde ne olduğuna. Eşin aldatmaya meğilli birisi değilse direk sor ne bu diye ?Merhaba hanımlar,
Hemen konuya girmek istiyorum. Bebeğim hasta olduğu için ancak yazabiliyorum. Bugün temizlik yaparken kütüphane çekmecesinde Vodafone sim kart buldum. Ufak akıllı telefonlara takılanlardan. Eşim de ben de Turkcell kullanıyoruz. Yanında da iğne vardı. Eşimin kullandığı hattın yani Turkcell pin puk kodları yazan kartı da o çekmecedeydi. Geçmiş yıllara ait maaş bordroları da vardı. Daha önce de o çekmeceyi temizlemiştim ama böyle bir hat ve iğne olması şüphelendirdi. Daha öncesinde yoktu ya da çok ufak olduğu için mi göremedim. Ama yok yok yoktu kesin. Başka hat kullanıyormuş gibi geldi ama hala ne olduğunu bilmiyorum. Şimdi hattı telefonuma taksam pin kodu ister kesin ama pin kodunu bilmiyorum. Ne yapabilirim? Aldatıldığımı düşünmeden edemedim hattı bulunca
Güncelleme 13. Sayfada.
Bence aklındadır pin kodu onun. Evde yoktur. Zaten olsa kartın yanında olurdu sanırım. Bakalım araştırmaya devam edeceğim en son soracağım hesabını. Önce bir açsın da telefoncu.Evin her yerine bak belki pin ve puk kodu yazan kartı bulursun. Akşam eşinin cüzdanına bakmayı deme belki pın ve puk kodu oradadır. Aç bak hattın içinde ne olduğuna. Eşin aldatmaya meğilli birisi değilse direk sor ne bu diye ?
Canım açtırsan da için de bişey bulacağını sanmıyorum Simi sıfırlayıp kapatmış belli ki keşke o hamdinin soy adını da söyleselerdi bi sosyal medyadan aratırdınBence aklındadır pin kodu onun. Evde yoktur. Zaten olsa kartın yanında olurdu sanırım. Bakalım araştırmaya devam edeceğim en son soracağım hesabını. Önce bir açsın da telefoncu.
Ya bu kadar entrikaya ne gerek var? Direk sorsanıza buda nedir diye? sizde rahatlayın bizde..Bence aklındadır pin kodu onun. Evde yoktur. Zaten olsa kartın yanında olurdu sanırım. Bakalım araştırmaya devam edeceğim en son soracağım hesabını. Önce bir açsın da telefoncu.