Evde bulduğum sim kart?

numarayı kaydet sim kartı aldığın yere bırak bir kaç gün kart aktivitesini takip et zaten kart aktif oluyorsa hamdi mamdi yalan ondan sonra çök ensesine

Anlamadığım faturasız hat alırken de kimlik belgesi isteniyor. O zaman kimlik numarası ile kimlik bilgileri nasıl eşleşmez?

Bilmiyorum alakali mi esim kendi kimliğiyle hat çıkartı ama isim farkli hatta tcside farkli o kişinin ustune nasil oldu anlamdik.ama isim ve tc tutması sacma tc tutuyorsa isim nasil değişik olabilir ki

Bilmiyorum alakali mi esim kendi kimliğiyle hat çıkartı ama isim farkli hatta tcside farkli o kişinin ustune nasil oldu anlamdik.ama isim ve tc tutması sacma tc tutuyorsa isim nasil değişik olabilir ki

Soyle olabilir. Hat baskasinin uzerinedir ama kullanici olarak esi gorunuyordur. Eski hattim o sekildeydi. Babamin ustune ama kullanici olarak benim tc vardi

Ben de anlamadım saçma bir şey sonuçta. Kimlik istiyorlar hat alırken.

Kızlar bayiye gittim oradaki kız yasal olmasa da eşim görevde dediğim için bebek var falan diye mağdur olmamam için baya uğraştı. Eskiden hatlarımızı Vodafone’dan Turkcell’e taşımıştık. Bu sim kart oymuş. Müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiler telefon numarası değil müşteri numarası onlar yanlışlık yapmış dedi. Aynı ekran açılıyor dedi. Üzerimden yük kalktı resmen! Allah’a şükürler olsun huzura kavuştum resmen! Huzursuzluk ne kötü bir şeymiş...

Kızlar bayiye gittim oradaki kız yasal olmasa da eşim görevde dediğim için bebek var falan diye mağdur olmamam için baya uğraştı. Eskiden hatlarımızı Vodafone’dan Turkcell’e taşımıştık. Bu sim kart oymuş. Müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiler telefon numarası değil müşteri numarası onlar yanlışlık yapmış dedi. Aynı ekran açılıyor dedi. Üzerimden yük kalktı resmen! Allah’a şükürler olsun huzura kavuştum resmen! Huzursuzluk ne kötü bir şeymiş...
Gözümüz aydin cnm. Bizde seninle burada merak ettik. Iyiki kocana sormadan ögrendin.

Evet konuştum müşteri hizmetleriyle. Hat kapanmış eşimin kimlik numarasını verdim telefon numarasını da öğrendim ama faturasız kapanmış bir hat olduğu için ne zaman açılmış ne zaman kapanmış ancak yedek sim kart açtırırsam öğrenebiliyormuşum. Hat sahibi de başka bir isim çıkıyor. Hat alırken sonuçta kimlik istiyorlar ama eşimin adına değil. İyice kafam karıştı! Gidip yedek sim kart çıkarmak istesem hat sahibi olsun derler. Ne yapmalıyım? :/
eşim uzak bir ülkede bu hattı ben kullanıcam dersin belki çıkartırlar

Evet benim de tahminim bu yöndeydi.Aldatan adam işi değil bu diye düşünmüştüm.İçiniz rahatlamış,buna sevindim.

Gerçekten çok sevindim sizin adınıza

Sormayın öyle bir rahatladı ki, resmen aklıma her şey geldi. Allah kimseye yaşatmasın aldatılmayı ;(
Üzülmeyin ama artık eşinize de kocaman sarılın bende bazen durup dururken kafamda kurarım ki eşimin en ufak hatasını görmedim herşeyi çok açık ve nettir ona rağmen şeytan işte uğraşıyor. Böyle günahını aldığım zaman yazık garibimin bişeyden haberi olmuyor ben o zaman ona kocaman sarılırım mutlu olurum noluyor hayırdır der :)

Sevindim.ama aklıma bir şey takıldı bunu sormuştu arkadaşlar size hat taşıdınız mı falan diye hayır demiştiniz diye hatırlıyorum bulamadım o yazılanı ama siz mi unuttunuz hat taşıdığınızı?

Üzülmeyin ama artık eşinize de kocaman sarılın bende bazen durup dururken kafamda kurarım ki eşimin en ufak hatasını görmedim herşeyi çok açık ve nettir ona rağmen şeytan işte uğraşıyor. Böyle günahını aldığım zaman yazık garibimin bişeyden haberi olmuyor ben o zaman ona kocaman sarılırım mutlu olurum noluyor hayırdır der :)
Ya benim eşim de huysuz anlaşması zordur böyle karşı cinsi ya da hem cinsi fark etmeksizin etkilemeyi sever bir de bir kadınla buluşmuştu daha önce iş içinmiş vs ama o bile yetmişti bana. O yüzden böyle şüphelendiğim oluyor ara ara. Ama şimdi koca bir sarılmayı hak etti :)

Sevindim.ama aklıma bir şey takıldı bunu sormuştu arkadaşlar size hat taşıdınız mı falan diye hayır demiştiniz diye hatırlıyorum bulamadım o yazılanı ama siz mi unuttunuz hat taşıdığınızı?
Ben hatları taşıdığımızı hiç hatırlamıyorum. Bebek doğum derken hafızam iyice gitti sanırım. Zaten taşıyalı baya olmuş ondan aklımdan çıkmış.

Ben hatları taşıdığımızı hiç hatırlamıyorum. Bebek doğum derken hafızam iyice gitti sanırım. Zaten taşıyalı baya olmuş ondan aklımdan çıkmış.
Yok hafızası giden benmişim buldum o mesajınızı 3 yıl önce taşıdık hatları demişsiniz zaten.tekrar geçmiş olsun,sevgiler

X