- 20 Ocak 2010
- 45.388
- 155.476
- 43
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Seviştim ama koşa koşa sütyensiz kactım hmm çok mantıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karımı aldatıp kaynana üstü evimde sevgilimin sütyenini sakladım, bu daha mantıklı.Seviştim ama koşa koşa sütyensiz kactım hmm çok mantıklı
Ağlamanı istemeyiz tabiki , ama sence de tuhaf değil mi ? Sütyen, kilot , çorap, saç teli boşan bu adamdan bizde rahatlayalım sendeKeşke dalga olsaydı
Şu an ağlıyorum, varsa böyle birşey çıksın diye dua ediyorum
Bıktım bu belirsizlikten
Ben esime sorsam ay bu benim değil ben 90 c giyiyorum derdi fakesin anladikta bu ısrar niye9 yıldır mı, bu şekildemi düşünüyorsunuz
Buda bir ihtimal
Benim değil dedi ne dicek
Benim dese daha kötü benceBen esime sorsam ay bu benim değil ben 90 c giyiyorum derdi fakesin anladikta bu ısrar niye
Konuları tutarlı amaBen esime sorsam ay bu benim değil ben 90 c giyiyorum derdi fakesin anladikta bu ısrar niye
Evet, mütemadiyen bir şeylere takıyor.Konuları tutarlı ama
Fake filan değilimBen esime sorsam ay bu benim değil ben 90 c giyiyorum derdi fakesin anladikta bu ısrar niye
Uzgünüm o zaman hastasın dr a ihtiyacin varFake filan değilim
Keşke bunlar olmasaydıda bu konuları açmak zorunda kalmasaydım
Fake filan değilim
Keşke bunlar olmasaydıda bu konuları açmak zorunda kalmasaydım
Kimseye güvenim yok benim, bu ailemden geliyor evet ama ben durup dururken kuruntu yapmıyorum ki. Bütün bu olanlar gerçek ve ben ispat edemiyorumDemekki Çocukluğun da psikolojin çok etkilendi ve etkileri hala sürüyor bu olay seni derin den etkilemiş
Sende aynı davranışı şuan eşinden bekliyorsun.
Beynin sana oyun oynuyor annenin kaderini yaşayacağını zannediyorsun.. Kızlar annelerin kaderini yaşarmış inancına bürünmüşsün.
Doktor dan yardım almazsan bu şüphe üzüntü içinde yaşayıp öleceksin...
Yeni olan birşey mi eski mi bilmiyorum
Ben şimdi gördüm. Sadece bu olsa takmazdım belki ama taşındıktan sonra çekmecesinde çorap görmem, iç çamaşırında beyaz leke bazı zamanlarda saç
Aklımı kaçırmak üzereyim
Yazma cevap oku geç, bana mutlaka yardım eden gerçekten haline üzülüp yorum yapan birisi olur elbetNiye bu konuları açmak zorundasın. Burdan sana ısrarmi ediyolar ki nolur biseyler bul konu aç biz okuyalım diye? Alacağın cevapları çok iyi biliyosun zaten niye bu ısrar
Dr a git diyoruz sürekli gidiyor musun seni tanimayanlar yazar zamanla onlarda tükenecek tabikiYazma cevap oku geç, bana mutlaka yardım eden gerçekten haline üzülüp yorum yapan birisi olur elbet