Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

9 sene önce biri hediye olarak almıştır. ( anneniz veya kv veya kız kardeşiniz.) Siz de kullanmam diye çamaşırları kaldırırken oraya koymuşsunuzdur. Kendiniz almadığınız için de unutmuşsunuzdur.

Fake filan değilim
Keşke bunlar olmasaydıda bu konuları açmak zorunda kalmasaydım

Niye bu konuları açmak zorundasın. Burdan sana ısrarmi ediyolar ki nolur biseyler bul konu aç biz okuyalım diye? Alacağın cevapları çok iyi biliyosun zaten niye bu ısrar

Kimseye güvenim yok benim, bu ailemden geliyor evet ama ben durup dururken kuruntu yapmıyorum ki. Bütün bu olanlar gerçek ve ben ispat edemiyorum
Çekmeden çorap çıkması, iç çamaşırında beyaz leke ve saç olması, facebookta prezervatif reklamı görmem, bu sütyen
Bu kadar olmaz diyorum
Yoksa herkes böyle şeyler yaşıyorda benim gibi tepki vermiyor mu
Aileden mi herşey

Böyle düşünmek yerine çamaşır yerleştirilen çorabını buraya koymuşum de gül geç

O pamukla sütyeni bazanin altina attıysa çocuğun kıyafetlerinin olduğu torbaya nasıl girdi
Demek.unutmusum de

Kocanın iç çamaşırlarını niye inceliyorsun

Yapma BÖYLE YAPARSAN KENDIN KOCANI ALDATMAYA SEVK EDICEN ESSEGIN AKLINA KARPUZ KABUGU SOKUYORSUN ADAMI SEN İTÏYORSUN

bir sakın ol dalgaysa da bu yaptıkların buda bir hastalık yani saglikli biri değilsin sen..pembişcimm

Niye bu konuları açmak zorundasın. Burdan sana ısrarmi ediyolar ki nolur biseyler bul konu aç biz okuyalım diye? Alacağın cevapları çok iyi biliyosun zaten niye bu ısrar
Yazma cevap oku geç, bana mutlaka yardım eden gerçekten haline üzülüp yorum yapan birisi olur elbet

Bak bu kaçıncı konun, hepsinde diyorsun ki ağlaya ağlaya dua ediyorum birşey varsa çıksın diye.
Neden birşey olsun illaki neden yani. Kocam beni aldatsın bende hemen farkedeyim diye dua ediyorsun. Bak ben Allah ım evimin huzuru daim olsun,evladımla kocamla sağlıklı uzun bir ömrüm olsun diye dua ediyorum. Kocam beni aldatmasın diye bile dua etmiyorum.
Düşünsene kocan sürekli karım beni aldatıyorsa hemen anlayayım gözümle göreyim emin olayım diye dua ediyor. Nasıl hissederdin kendini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…