Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Çorap, kocanın kirli donu , şimdide nerden geldiği belli olmayan südyen pembecik neden bizle kafa buluyorsun, eminim yorumlara kıs kıs gülüyorsun yapma lütfen
Keşke dalga olsaydı
Şu an ağlıyorum, varsa böyle birşey çıksın diye dua ediyorum
Bıktım bu belirsizlikten

Alır atar yav adam niye koysun oraya. Bence Bi terapi alın lütfen şu çamaşırları da rahat bırakın. Önceki konularınızı da hep okumuştum. Ciddi misiniz emin olamıyorum
Yeni olan birşey mi eski mi bilmiyorum
Ben şimdi gördüm. Sadece bu olsa takmazdım belki ama taşındıktan sonra çekmecesinde çorap görmem, iç çamaşırında beyaz leke bazı zamanlarda saç
Aklımı kaçırmak üzereyim

Bir gün eşimle uyandık. Ben yan odaya gittim. Baktım yerde saten elbise gecelik var. Benim de değil. Böyle odanın pencereye yakın kısmında ama bayağı odanın içinde. Pencere de açık. İlk gördüğümde bir sersemledim ama bu da nerden gelmiş dedim ve yemin ederim kesinlikle eşimden şüphelenmedim. Sonra düşününce üst katlardaki komşuların balkonlarına baktım. İki katta dışarı doğru olan çamaşır kurutmalığı vardı. İki kata da gidip sordum ve birisinin elbisesi çıktı.

Şimdi oturup enine boyuna düşünmeden her olayda eşten şüphelenmek ve bunu eş kişisine sormak eşeğin aklına karpuz kabuğu sokar. Daha kötüsü ortada laçkalaşmış bir ilişki kalır. Böyle şeylerin kavgası edilmez. Varsa sağlam deliliniz bir kez konuşulur ve duruma göre bir rota çizilir. Lütfen sürekli bu şekilde kuruntularla eşinizi de kendinizi de sıkmayın.

Evet bunu yapıcam

Annemde kaldık, hatta onun sütyenini gitmiştim bir ara
Ama bu annemin değil, hatta şu an annem bizde ona sordum
Bu olaylar olduğunda hep biri sizde oluyor
Çoraplı konuda da biri sizdeydi
Ona sormuştunuz hatta yine hemen
Bu da bi tesadüf mğ acaba?

Daha önce olduğunun kesinliği yok
Büyük olduğu için o dönemdendir diye düşündüm birde çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında görünce
Evde Bayan olsa atardı evet ama insan buda sonuçta, atmayı unutup o panikle bazanın altına koymuş olamaz mı

Alıp unutmuşsunuzdur.

Bakın çocuğun eşyaları ile birlikte kaldırmışsınız o dönem kullandığınız sütyeni. Bu normal değil mi?

Valla o kadar çok çorap oluyor ki insanın aklı karışıyor. Geçen çekmece düzeltiyorum tanımadık iki kadın çorabı buldum. Bilemedim nerden nerden görümcemin olduğunu hatırladık sonra eşimle.

(size forumda şaka yapılması çok normal, ancak ben okbniz vardır diye düşünerek psikolojik bir destek almanızı öneriyorum. Ya eşiniz ile zamanında sizi aldatması gibi büyük bir sorunla karşılaştınız o yüzden herşeyi böyle yoruyorsunuz. )

Şüphe ile yaşanmaz aç boşanma davası? Hem aldatıldığını düşünüp hemde eşinle aynı evde yaşamaya devam ediyorsun? Saçma değil mi?
Eşin seni aldatsa üzerinden dağlar kalkacak gibi bir psikolojiye sahipsin? Eşin seni aldatsa boşanacak mısın? Bence Boşanmayacaksın Hastalığını ilerletip ruh sağlığını iyice bocazaksın cocuğuna yazık edeceksin. Beynin sana oyun oynuyor lütfen hemen bir uzmana gidip yardım almalısın. Hatta eşine açık açık sor sen beni aldatıyor musun ben böyle hissediyorum şüphe ile yaşıyorum diye?

Beynin sana oyun oynuyor derken ne demek istediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…