Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Senindir umutmuşsundur ya
Ne bilim bebeğin kıyafetlerinin arasına mı koydu kadın sütyenini
Seni korkutmak istemem de şöyle birşey duymuştum
Adamın sevgilisi eşi görsün anlasın diye çaktırmadan evde birşeyler bırakıyormuş
Genelde yapar kadınlar bunu
Ama seninki böyle birşey değil bence

Tabi ki size ait. Başka bir kadına ait olsa 9 yıl önce doğum yaptığınız bebeğinizin kıyafetlerinin arasına mi koyar?
Bebeğimin kıyafetleri bazanın altındaydı, oraya saklamış olabilir mi diye düşündüm
Evde sürekli beraberiz ancak benim çalıştığım bir zamanda o yıllık izne çıkmıştı acaba eve biri geldi, unuttu ve eşimde bazanın altına kıyafetlerin arasına mı koydu.
Senaryo gibi farkındayım ama bunu düşündüm

Hahaha 9 senedir o sutyen orda mi duruyor 9 sene de büyümüştür sutyen

O dönem evinize yardıma gelen giden yardım edem birileri varmıydı, anne kardeş teyze vs gibi onların olabilir. Aldatma olayı olsa sütyenini mi unutcak? Anca çamaşır fantezisi olsa eşinizin şüphelenin derm... bence rahat olun

Atar direk niye saklasın ki

Hanımefendi obsesif derecede şüphecisiniz ama bağlantı kurma yeteneğiniz sıfır. sütyeni Çocuğunuzun bebeklik kıyafetleri içinde bulmuşsunuz. Başkasına ait olsa yatağın altında, kanepenin köşesinde filan unutulur. Yani adam sizi aldatacak, hem de bunu evinde gerçekleştirecek sütyeni de çocuğunuzun kıyafetleri arasına saklayacak. Sizin nasıl aklınız bunu alıyor? Eşinizin bu kadar mı düşük zekalı olabileceğini sanıyorsunuz. Bir erkek aldatacak olsa bunu güzelce planlar. Otelde yapar. Hem basılmak gibi bir stres yaşamaz. Hem de iz bırakmaz.

Hem evde aldatıyor hem de anı olarak sutyeni saklıyor
Çifte boşanma sebebi

Mesela bende bazen eskiden aldığım şeyleri unutuyorum. Sonra aa diyorum bunu ben mi almışım veya bu benim değil galiba diye. Ama bende b12 eksikliği var normal yani unutmam acaba sizde unutuyor olabilir misiniz?
Bende de b12 eksikliği var ama iç çamaşırı konusunda unutabileceğimi düşünmüyorum
Yeni doğum yaptığım zamanlar annemin sütyenini bile giydiğim oldu ama bunu hiç hatırlamıyorum
Bu eve ilk taşındığımızda da eşimin çorap çekmecesinde siyah bir kalın bir çorap bulmuştum Bayan çorabı
İç çamaşırında beyaz lekeler vs
Her şey bize mi denk geliyor, yoksa önüme birşeylermi çıkıyor bilmiyorum
Ne yapıcam
Şu an moralim çok bozuk, bıktım hayatımdan

Eve gelip bile bile sütyen bırakıldığını mı düşünüyorsunuz? Yoksa eşiniz sizi
aldattı kadın sütyenini mi unuttu diyorsunuz? Yani unutulacak bir şey değil ama diyelim ki unutulmuş sizin yazlık kıyafetlerinin arasına nasıl girsin? Ya daaa eşiniz mi siz yokken takıp takıp aynada kendine bakıyor? Düşünceniz ne açıkcası? Moralinizi bu kadar bozan ne?

Sen başkasının çamaşırlarıi giyersen hatırlamazsın 9 senedir çocuğun çamaşırlarını burayimi koydum nereye koydum diyen birisin

Şimdi siyah çorap çıktı lekeli birazdan bir yerleden tanga CIKICAK kırmızı

Allah'ım kombine gel

Lütfen konuma yorum yazma, gerçekten şaka kaldırıcak yanım yok şu an
O kadar mantıklı yorum yazdım
Bi mantıklı olmayanı mı seçtin ?
Kalbim kırıldı gerçekten

Tüm içtenliğimle söylüyorum bak
Kadın çorabı, sutyen, donlu konular filan
Hadi biri tesadüf
Hepsi de tesadüf olamaz ya
Adam belli ki aldatıyor sizi
Aldatıyorsa ki belli ki aldatıyor planınız ne mesela çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…