- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.252
- 34
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Bebeğimin kıyafetleri bazanın altındaydı, oraya saklamış olabilir mi diye düşündümTabi ki size ait. Başka bir kadına ait olsa 9 yıl önce doğum yaptığınız bebeğinizin kıyafetlerinin arasına mi koyar?
Hahaha 9 senedir o sutyen orda mi duruyor 9 sene de büyümüştür sutyenEve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında.
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Eşime sordum tabiki bilmiyorum dedi
Siz olsanız ne düşünürdünüz
Atar direk niye saklasın kiBebeğimin kıyafetleri bazanın altındaydı, oraya saklamış olabilir mi diye düşündüm
Evde sürekli beraberiz ancak benim çalıştığım bir zamanda o yıllık izne çıkmıştı acaba eve biri geldi, unuttu ve eşimde bazanın altına kıyafetlerin arasına mı koydu.
Senaryo gibi farkındayım ama bunu düşündüm
Hem evde aldatıyor hem de anı olarak sutyeni saklıyorBebeğimin kıyafetleri bazanın altındaydı, oraya saklamış olabilir mi diye düşündüm
Evde sürekli beraberiz ancak benim çalıştığım bir zamanda o yıllık izne çıkmıştı acaba eve biri geldi, unuttu ve eşimde bazanın altına kıyafetlerin arasına mı koydu.
Senaryo gibi farkındayım ama bunu düşündüm
Her şey dediginiz ne:))Herşey de bize mi denk geliyor anlamıyorum
Bide sutyen büyük buda bir ayrı sebebHem evde aldatıyor hem de anı olarak sutyeni saklıyor
Çifte boşanma sebebi
Bu üyeyi hatırlamıyor olamazsın?Her şey dediginiz ne:))
Bedeni kaç acaba ?Bide sutyen büyük buda bir ayrı sebeb
Bende de b12 eksikliği var ama iç çamaşırı konusunda unutabileceğimi düşünmüyorumMesela bende bazen eskiden aldığım şeyleri unutuyorum. Sonra aa diyorum bunu ben mi almışım veya bu benim değil galiba diye. Ama bende b12 eksikliği var normal yani unutmamacaba sizde unutuyor olabilir misiniz?
Hepsi birer işaretHer şey bize mi denk geliyor, yoksa önüme birşeylermi çıkıyor bilmiyorum
Lütfen konuma yorum yazma, gerçekten şaka kaldırıcak yanım yok şu anBu üyeyi hatırlamıyor olamazsın?
Bedeni kaç acaba ?
Konu sahibinden büyükse filan dert oluyor sonra
Bende de b12 eksikliği var ama iç çamaşırı konusunda unutabileceğimi düşünmüyorum
Yeni doğum yaptığım zamanlar annemin sütyenini bile giydiğim oldu ama bunu hiç hatırlamıyorum
Bu eve ilk taşındığımızda da eşimin çorap çekmecesinde siyah bir kalın bir çorap bulmuştum Bayan çorabı
İç çamaşırında beyaz lekeler vs
Her şey bize mi denk geliyor, yoksa önüme birşeylermi çıkıyor bilmiyorum
Ne yapıcam
Şu an moralim çok bozuk, bıktım hayatımdan
O kadar mantıklı yorum yazdımLütfen konuma yorum yazma, gerçekten şaka kaldırıcak yanım yok şu an