Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Eşin tarafından aldatıldım mı daha önce? Yada Cocukluğunda baban anneni aldattımı? Geçmişin de aldatılma hikayesi varmı? Bunlarında söyle sana yardımcı olmaya çalışalım?
Babam annemi aldatıp, başka bir kadınla evlenmişti yıllar önce
Ama bununla bir ilgisi yok, şu yaşanılanlarla

Demekki Çocukluğun da psikolojin çok etkilendi ve etkileri hala sürüyor bu olay seni derin den etkilemiş
Sende aynı davranışı şuan eşinden bekliyorsun.
Beynin sana oyun oynuyor annenin kaderini yaşayacağını zannediyorsun.. Kızlar annelerin kaderini yaşarmış inancına bürünmüşsün.
Doktor dan yardım almazsan bu şüphe üzüntü içinde yaşayıp öleceksin...

Yoo eşiniz sizi en baştan beri aldatıyordu işte
Bulduğunuz tüm deliller bunu gösterdi zaten şimdiye kadar

Peki şimdi planınız ne onu konuşalım hadi 👀
konusahibini bir kenara bırakalım da neden böyle kaostan beslenen tipiniz var?
hadi bir şey olsa da konuşayım gibi belliriyorsunuz bu tarz konularda.

Yeni olan birşey mi eski mi bilmiyorum
Ben şimdi gördüm. Sadece bu olsa takmazdım belki ama taşındıktan sonra çekmecesinde çorap görmem, iç çamaşırında beyaz leke bazı zamanlarda saç
Aklımı kaçırmak üzereyim
Bende bir iki sene önce indirimdeyken çamaşır almıştım belki olur da hamile kalırsam sonra giyerim diye Bi köşeye kaldırdım. Unuttum hatta. Geçen yazlıkları çıkarırken gördüm çok mutlu oldum aa dedim benim burada çamaşırlarım varmış 🤣 yani bunu niye anlattım b12 eksikliği var diyorsunuz bence sizde aşırı unutkanlık var hatırlamıyorsunuz. 9 sene olmuş diyorsunuz hatırlamamanız gayet normal. Lohusa döneminde Bi kaç defa kullanıp kaldırmışınızdır

Alakası var aslında, babanızla ilgili yaşadığınız travmayı atlatamamışsınız, aldatılma fikri yerleşmiş aklınıza ve babanız yüzünden eşinize de güven sorunu yaşıyorsunuz.
Dalga geçmek falan değil doğrudan tavsiye, bir uzman yardımı alın çünkü sürekli şüphe içinde yaşamak öncelikle sizi, sonra eşinizi ve evliliğinizi yıpratıyor.

Bebeğimin kıyafetleri bazanın altındaydı, oraya saklamış olabilir mi diye düşündüm
Evde sürekli beraberiz ancak benim çalıştığım bir zamanda o yıllık izne çıkmıştı acaba eve biri geldi, unuttu ve eşimde bazanın altına kıyafetlerin arasına mı koydu.
Senaryo gibi farkındayım ama bunu düşündüm
Kocanız gerizekalımı? Neden çöpe atmak varken saklasın? Neden kendini riske atsın?
sizin herşeyiniz senaryo gibi.
ya siz kocanız çocuğunuz olduğuna emin misiniz, onlarda beyninizin ürettikleri olabilirmi diyorum artık.
Çok ciddi bir tedaviye ihtiyacınız var bence

Oturup beni mi tartışalım şimdi bu konuda? 😂
Varsa bi merakınız başka bir ortamda sorarsanız cevaplayayım
benim merakım dediğim gibi,cevaplayacaksınız şimdi cevaplayın.
sizin başşınıza geldiğinde insanlar size böyle davransa ne olacak peki?
insanların kaosunden beslenmeyi bırakın evladınız olacakmış(Allah analı babalı büyütsün) heem.

benim merakım dediğim gibi,cevaplayacaksınız şimdi cevaplayın.
sizin başşınıza geldiğinde insanlar size böyle davransa ne olacak peki?
insanların kaosunden beslenmeyi bırakın evladınız olacakmış(Allah analı babalı büyütsün) heem.
Ben de bu kadar akılsız davranırsam bana da böyle davransınlar valla
Üstelik hiç de hatamdan ders çıkarmıyorsam

Kocanız gerizekalımı? Neden çöpe atmak varken saklasın? Neden kendini riske atsın?
sizin herşeyiniz senaryo gibi.
ya siz kocanız çocuğunuz olduğuna emin misiniz, onlarda beyninizin ürettikleri olabilirmi diyorum artık.
Çok ciddi bir tedaviye ihtiyacınız var bence
Bir daha ki konusu şu olucak diye endişe ediyorum
Dolabın birinden baksir çıktı bu kimin diyecek diye
Cidden ama çorapların içinden.siyah çorap çıktı lekeli diyor

Ya ciddi bir psikolojik sorun var yada dalga geçiyor

Eğer.ciddiyse kocasına ALLAH sabır versin

Eve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında.
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Eşime sordum tabiki bilmiyorum dedi
Siz olsanız ne düşünürdünüz
Eşyaları toparlarken size yardıma gelen oldu mu? Belki saçma gelecek ama benim kuzenimin ceyizimin içinde nuskasi çıkmışti yatarken battığı için çıkarmış sabah unutmuş ☺️

Bir daha ki konusu şu olucak diye endişe ediyorum
Dolabın birinden baksir çıktı bu kimin diyecek diye
Cidden ama çorapların içinden.siyah çorap çıktı lekeli diyor

Ya ciddi bir psikolojik sorun var yada dalga geçiyor

Eğer.ciddiyse kocasına ALLAH sabır versin
Geçen bir kızcağız konu açmıştı, aslında olmayan birinden kaçıyordu filan....
Ya belki bu hatununda herşeyi yalandır diye şüphe etmeye başladım ben ciddi ciddi.
İşin kötü tarafı: şu don mevzusunda saçmalama kurcalama adamın donlarını diyoruz,hiç umursamıyor cevap vermiyor. Pantolondaki ayran olayına, dondaki saça, çekmecedeki çoraba akıllı mantıklı yazıyoruz,cevap vermiyor,mağdurum çok kötü durumdayım deyip duruyor. Okuduğunu anlamıyor,umursamıyor,takılı kalıyor. Ya gerçekten ağır bir tedaviye ihtiyacı var yada dalga geçmeye konu açıyor. Kocasına pek birşey söylemiyor galiba

Yine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.

Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.

Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.

Bana birşeyler yazın ne olur, çok ihtiyacım var

Eşimin daha önce iç çamaşırında beyaz leke gördüğüm ile ilgili konu açmıştım. Arada bakıyorum artık görmüyorum ancak iş pantolonun iç kısmında beyaz leke gördüm. Sordum, ayran dökülmüştü dışından silmiştim belki odur dedi

Bazen iç çamaşırında saç görüyorum.mesela bugün gördüm boxerın üst tarfında Bel kısmında. Kızımın saçına benzettim ama bilmiyorum benim değil kesin

Arada saç görüyorum. Birde üstüne pantolonunda beyaz leke gördüm.bilmiyorum. Bunlar herkesin başına gelen şeylermi, yoksa ben gerçekten kafayımı yedim. Paronayakmıyım?
Ya kendi ic camarisirlarinla ya da kocana ait ic camasirlariyla alakali bir problemin olmus hep :)
Simdi kime ait oldugu belli olmayan bir sutyen..
Daha oncelerinde esinin ic camasirlarinda maden teknik arama gibi inceleme yaparken buldugun sac ve leke izleri..
Kuzum senin bu ic camasirlariyla alip veremedigin ne acaba ?

Daha önce olduğunun kesinliği yok
Büyük olduğu için o dönemdendir diye düşündüm birde çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında görünce
Evde Bayan olsa atardı evet ama insan buda sonuçta, atmayı unutup o panikle bazanın altına koymuş olamaz mı
Kıyafetler açıkta mıydı,
Zannetmiyorum, boş yere kuruntu yapıyorsunuz,

X