- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.299
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Şaka yapacaksan lütfen çık konudanSen başkasının çamaşırlarıi giyersen hatırlamazsın 9 senedir çocuğun çamaşırlarını burayimi koydum nereye koydum diyen birisin
Şimdi siyah çorap çıktı lekeli birazdan bir yerleden tanga CIKICAK kırmızı
Allah'ım kombine gel
Eşinizin çekmecesinde kadın çorabı ve saç vardı bir de çamaşırı de meni vardı. Bu adam en başından beri sizi aldatıyor belli kiEve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında.
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Eşime sordum tabiki bilmiyorum dedi
Siz olsanız ne düşünürdünüz
Hatırlıyorum işte onun için sordum:)) Ciddî ciddi her şey de bizi bulamaz demiş ya her sey dediginiz ne ki zaten diyorumBu üyeyi hatırlamıyor olamazsın?
Bedeni kaç acaba ?
Konu sahibinden büyükse filan dert oluyor sonra
Insan kovar ama kibarca kovarŞaka yapacaksan lütfen çık konudan
Ciddi ol canımı yeInsan kovar ama kibarca kovar
Bari sağdan sağdan gideyim
Ben olsam eve ve arabaya gizli kamera kurar bakarım. Sesli özelliği olsun ki konuşmaları da dinleyin. Ona göre karar verirsinizEve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Ne senaryosundan bahsediyorsunHatırlıyorum işte onun için sordum:)) Ciddî ciddi her şey de bizi bulamaz demiş ya her sey dediginiz ne ki zaten diyorumkendi araştırıyor, senaryoyu yazıyor olay bu
Eve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Doğum yaptığında annen yada kaynanan kaldıysa onların olabilirEve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Çorap, kocanın kirli donu , şimdide nerden geldiği belli olmayan südyenEve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Bende de b12 eksikliği var ama iç çamaşırı konusunda unutabileceğimi düşünmüyorum
Yeni doğum yaptığım zamanlar annemin sütyenini bile giydiğim oldu ama bunu hiç hatırlamıyorum
Bu eve ilk taşındığımızda da eşimin çorap çekmecesinde siyah bir kalın bir çorap bulmuştum Bayan çorabı
İç çamaşırında beyaz lekeler vs
Her şey bize mi denk geliyor, yoksa önüme birşeylermi çıkıyor bilmiyorum
Ne yapıcam
Şu an moralim çok bozuk, bıktım hayatımdan
Alır atar yav adam niye koysun oraya. Bence Bi terapi alın lütfen şu çamaşırları da rahat bırakın. Önceki konularınızı da hep okumuştum. Ciddi misiniz emin olamıyorumBebeğimin kıyafetleri bazanın altındaydı, oraya saklamış olabilir mi diye düşündüm
Evde sürekli beraberiz ancak benim çalıştığım bir zamanda o yıllık izne çıkmıştı acaba eve biri geldi, unuttu ve eşimde bazanın altına kıyafetlerin arasına mı koydu.
Senaryo gibi farkındayım ama bunu düşündüm
Bir de pantolon da leke vardı ama adam ayran döküldü mü demişti? Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Konu sahibi bütün çekmece, dolap, baza, hurç, vs boşalt. Tekrar yerleştir. Size ait olmayan birşey çıkarsa at. Sonra ara ara kontrol et bakalım bir değişiklik olacak mı?Eşinizin çekmecesinde kadın çorabı ve saç vardı bir de çamaşırı de meni vardı. Bu adam en başından beri sizi aldatıyor belli ki