Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Şaka yapacaksan lütfen çık konudan

Eşinizin çekmecesinde kadın çorabı ve saç vardı bir de çamaşırı de meni vardı. Bu adam en başından beri sizi aldatıyor belli ki

Ben olsam eve ve arabaya gizli kamera kurar bakarım. Sesli özelliği olsun ki konuşmaları da dinleyin. Ona göre karar verirsiniz

Çocuğunuzun bebeklik kıyafetlerinin arasında ve bedeni de sizin bedeninizden büyükse muhtemelen lohusa zamanı giydiğiniz kıyafettir.

Kocanız sizi aldatsa o sutyen bebek kıyafetlerinin içine giremezdi. Onu oraya muhtemelen siz yerleştirdiniz .

Doğum yaptığında annen yada kaynanan kaldıysa onların olabilir

Çorap, kocanın kirli donu , şimdide nerden geldiği belli olmayan südyen pembecik neden bizle kafa buluyorsun, eminim yorumlara kıs kıs gülüyorsun yapma lütfen

Yazdıklarında ciddi misin? Ve bıktın hayatından, doğru mu? Hay aklına turp sıkayım bacım.

Alır atar yav adam niye koysun oraya. Bence Bi terapi alın lütfen şu çamaşırları da rahat bırakın. Önceki konularınızı da hep okumuştum. Ciddi misiniz emin olamıyorum

Eşinizin çekmecesinde kadın çorabı ve saç vardı bir de çamaşırı de meni vardı. Bu adam en başından beri sizi aldatıyor belli ki
Bir de pantolon da leke vardı ama adam ayran döküldü mü demişti? Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Konu sahibi bütün çekmece, dolap, baza, hurç, vs boşalt. Tekrar yerleştir. Size ait olmayan birşey çıkarsa at. Sonra ara ara kontrol et bakalım bir değişiklik olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…