- 11 Eylül 2020
- 2.174
- 551
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Artık bu tarz şeylere kızıyor, eskisi gibi sabırlı değilBu kaçincı level ya bune boyle.
Ben eşiniz olsam 5 dk yaşayamam sizinle cidden.
Adamda peygamber sabri var heralde
Yine sen, yine evli olmadığımı yazman. Çok sıkıldım sana açıklama yapmaktanŞu işyerindeki abi konusunun sahibiymişsiniz şimdi öğrendim. Ama şaşırmadım, bu konular ancak sizin gibi birinden beklenir.
Bence siz evli değilsiniz. Çocuk falan da yok. Açtığınız konularda ne eşiniz ne çocuğunuzla ilgili duygu barındıran bir tek kelimeniz yok. Eşinizle ilgili konuları büyük ihtimalle uyduruyorsunuz yada hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
Kesinlikle yardım almalısınız.
Süt annesi mi kaldı?Ay çocuğa gizlice süt anne tutmuş olmasın? Tebrikler çocuğunuzun bir annesi daha var artık. Süt damladıysa sütyene demek, hızlıca sıkıştırmış bir yerlere işte. CIA ajanı gibi kadınım hemen çözdüm mevzuyu.
...Tek bir sey yazayim..Aslinda butun bu kurgunun nedeni biraz sevgi istemen.Sevgiye ac olman..
Sen sadece umursanmak istiyorsan.Birilerinin seni duymasini,seninle iletisime gecmesini arzu ediyorsun.
Kendini dinlettirmek,fikirlerine beyan etmek ve onemsenmek icin durdurulamaz bir aclik hissediyorsun.Aslinda bu konularinin cogu hayal urunu bence.Kadinlarin bam telini bildigin icin surekli aldatma kuskusu uzerinden beslenen konularla geliyorsun.Bu ilgi sana cazip geliyor..Onemli oldugunu hissettiriyor.
Tek ihtiyacin olan sevgi.Ama acligini da boyle konularla gideremezsin..
Sen degil,cevrende sana bir lokma sevgiyi cok goren insanlar utansin..(artik esin mi,ailen mi...Seni bu denli kim yipratmissa o utansin)
Bak,artik sende anlamis oldun..
Valla Burdaki çoğu kişi benim hasta olduğumu, tedavi olmam gerektiğini yazmış, kafamdan uydurduğumu yazan, beynimin uydurduğunu yazan olduYa okb’niz var ya da cidden aldatılıyorsunuz ama Gaslighting’e maruz kalıyorsunuz. Eşinizin donunda sperm aramanız yüzünden ciddiye alınmıyorsunuz ama işin doğrusu nedir anlamak güç.
İlk olarak nasıl başladı bu şüpheleriniz?Valla Burdaki çoğu kişi benim hasta olduğumu, tedavi olmam gerektiğini yazmış, kafamdan uydurduğumu yazan, beynimin uydurduğunu yazan oldu
Daha önce yazmıştım aslında. Çook önce kendi mailinle Facebook hesabı görmüştüm. İçeriğine baktım birşey yoktuİlk olarak nasıl başladı bu şüpheleriniz?
Çıkmıyor işte birşeyKendinizi yıpratıyorsunuz. Aldatiyorsa ortaya çıkacaktır.
Demek ki aldatmıyor.Çıkmıyor işte birşey
Siz bukadar dıkkatlısınız erkekler bukadar gizleyemez olsa kesın yakalardınDaha önce yazmıştım aslında. Çook önce kendi mailinle Facebook hesabı görmüştüm. İçeriğine baktım birşey yoktu
Bir kere gece 1 de cevapsız çağrı vardı sabah yanımda aradı. İş için aramıştım yanlışlık olmuş dedi. Sonra arama kayıtlarına baktım hiç görüşülmemiş
Bazen kıyafetlerinde saç görüyorum ancak benim saçım gibide kızımın saçı gibide ayırt edemiyorum
Bu eve yeni Taşındığımızda çekmecesinde çorap gördüm siyah kalın çorap, kardeşimin daha önce kaldığı bir ev olduğu için, kız arkadaşının eteği vs vardı onundur dedik uzatmadım
Önceden olmayan ama son zamanlarda bir kaç kez gördüğüm iç çamaşırında beyaz leke
Şimdide sütyen meselesi
Aslında devamlı takip ederim, whatsapp Web yüklü bakıyorum, önceden arama kayıtlarına bakıyordum artık bıraktım
Süt annesi mi kaldı?
BilmiyorumDemek ki aldatmıyor.
MaalesefAaa bitti mi süt anneleri? Niye böyle birden söylüyorsunuz ki ben daha var sanıyorum :/
tövbe est.Akşam sadakatsiz dizisine baktım. İzleyen vardır belki
Orda volkanın cebine sevgilisi ruj koyuyordu. Aklıma benim olayım geldi
Zaten şüphe içindeyim, iyice şüpheye düştüm. Böyle birşey varsa nasıl meydana çıkıcak bilmiyorum
Var bi sıkıntısı ya. Orda da günlerce haftalarca elin adamını kafasında döndürdü ne yaptı neden yaptı diye. Klinik vaka. Doktora git diyoruz, tamam gibi oluyor, sonra yine '' Ama benim düşüncem normal, kim olsa aynı şeyi düşünür. ''Ben sizin olayı çözdüm tamam
Siz kendiniz daha önce aldattığınızı düşünüyorsunuz eşinizi
Siz aldattınız yani
Fiili olması şart değil
Sonuçra başka bi erkeğin ilgisi hoşunuza gitmiş ki bu eşinizinkilerden daha aldatma bence
Eşinizin de aldattığına inanarak vicdanınızı rahatlatmak istiyorsunuz
Ben de ne bu ısrar diyordum sürekli adama aldattı da aldattı diye
Meğer kişi kendinden biliyormuş işi