Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Yine sen, yine evli olmadığımı yazman. Çok sıkıldım sana açıklama yapmaktan
Hiç birisi uydurma değil
Yardım alma konusunda katılıyorum size sadece

...
Bunu ara ara yazmaya devam edeceğim..
Artık vazgeç..

Ya okb’niz var ya da cidden aldatılıyorsunuz ama Gaslighting’e maruz kalıyorsunuz. Eşinizin donunda sperm aramanız yüzünden ciddiye alınmıyorsunuz ama işin doğrusu nedir anlamak güç.

Ya okb’niz var ya da cidden aldatılıyorsunuz ama Gaslighting’e maruz kalıyorsunuz. Eşinizin donunda sperm aramanız yüzünden ciddiye alınmıyorsunuz ama işin doğrusu nedir anlamak güç.
Valla Burdaki çoğu kişi benim hasta olduğumu, tedavi olmam gerektiğini yazmış, kafamdan uydurduğumu yazan, beynimin uydurduğunu yazan oldu

İlk olarak nasıl başladı bu şüpheleriniz?
Daha önce yazmıştım aslında. Çook önce kendi mailinle Facebook hesabı görmüştüm. İçeriğine baktım birşey yoktu

Bir kere gece 1 de cevapsız çağrı vardı sabah yanımda aradı. İş için aramıştım yanlışlık olmuş dedi. Sonra arama kayıtlarına baktım hiç görüşülmemiş

Bazen kıyafetlerinde saç görüyorum ancak benim saçım gibide kızımın saçı gibide ayırt edemiyorum

Bu eve yeni Taşındığımızda çekmecesinde çorap gördüm siyah kalın çorap, kardeşimin daha önce kaldığı bir ev olduğu için, kız arkadaşının eteği vs vardı onundur dedik uzatmadım

Önceden olmayan ama son zamanlarda bir kaç kez gördüğüm iç çamaşırında beyaz leke

Şimdide sütyen meselesi

Aslında devamlı takip ederim, whatsapp Web yüklü bakıyorum, önceden arama kayıtlarına bakıyordum artık bıraktım

Siz bukadar dıkkatlısınız erkekler bukadar gizleyemez olsa kesın yakalardın

Ben sizin olayı çözdüm tamam
Siz kendiniz daha önce aldattığınızı düşünüyorsunuz eşinizi
Siz aldattınız yani
Fiili olması şart değil
Sonuçra başka bi erkeğin ilgisi hoşunuza gitmiş ki bu eşinizinkilerden daha aldatma bence

Eşinizin de aldattığına inanarak vicdanınızı rahatlatmak istiyorsunuz

Ben de ne bu ısrar diyordum sürekli adama aldattı da aldattı diye
Meğer kişi kendinden biliyormuş işi

tövbe est.

Öncelikle verdiğiniz her detayın doğru olduğunu farzederek yazacağım. Ben psikiyatrik hastalık geçirmiş bir annenin kızıyım. Yaptıklarınız, düşündükleriniz, asla ikna olmamanız... Annemin hastalığı ortaya çıkmadan önceki hallerine o kadar benziyor ki. Tabi hastalık derken annem çevresindeki manyak insanların hasta ettiği bir kadın maalesef. Her neyse, sonuç olarak içinde yaşadığınız cehennemi az çok görebiliyorum. Hastalık, çeken için ne kadar zorsa çevresi için de o kadar zordur. Hastalığı kendinize hakaret olarak almayın lütfen, nasıl vücudumuz hastalanıyorsa beynimiz de zaman zaman hastalanabilir. Önemli olan bunun farkına varıp, destek alabilmek. Başımız ağrıdığında doktora görünmekten farkı yok. En kısa zamanda bir psikiyatr veya psikolog sizi görmeli. Terapi, ilaç veya kombine tedavi konusunda sizi onlar yönlendirecek birbirine. Yani hangisine imkanınız varsa ona gidebilirsiniz. Hayatı kendinize, kocanıza ve ilerde büyük patlak verdiğinizde çocuğunuza zehir edersiniz, uzman işini ciddiye alın lütfen. Ha, eğer hiçbiri gerçek değilse tavsiyelerim yine geçerli. Her şekilde bir sorununuz var belli ki. Zihniniz normal çalışmaya başladığında o kadar rahatlayacaksınız ki. Hatta süreçten bizi de haberdar edin bence, gelişimi biz de görelim. Umarım çok mutlu olursunuz...

Var bi sıkıntısı ya. Orda da günlerce haftalarca elin adamını kafasında döndürdü ne yaptı neden yaptı diye. Klinik vaka. Doktora git diyoruz, tamam gibi oluyor, sonra yine '' Ama benim düşüncem normal, kim olsa aynı şeyi düşünür. ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…