- 1 Haziran 2021
- 1.386
- 2.775
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Tedavi olmayı öneriyorum.
He.Valla benim sorunlarımdan bıktığınızı biliyorum. Kaç gündür kafama takılan birşey var.
Eşimi aldatmış olduğum hiç aklıma gelmemişti. Aldatmış mı oldum gerçekten?
Koro halinde bu kimin donu, kaynanamin donu şarkisini söyleyelimBen az kafa bulmuştum ama beni de ciddiye almadınız
Aldatıyor deyince kabul etmiyorsunuz
Çünkü boşanmayacaksınız
Aldatmıyor deyince kabul etmiyorsunuz
Ne yapalım?
Eski konularımı bilmediğiniz için, şu anda kafama takılan eşimi aldatmış mı oluyorum30 sayfa okumak çok zor geldi. Konu içeriği
Eşinizin sizi aldatmasıyken size nasıl geldiya? Aldatıp aldatmadığınızdan emin değilseniz sütyen kesin sizin
Esin seni eve gizlice soktu, hunharca sevistiniz, kacarken sutyeni evde unuttun, boyle bisey mi? Corba oldu konu, evde sutyen cikti diye sen nasi aldattin?Eski konularımı bilmediğiniz için, şu anda kafama takılan eşimi aldatmış mı oluyorum
Eski konusu var, işyerinde abi ile dut yediydi.Kiz katip gülmede anlat anladiysan
Ooooooo may gaddddEski konusu var, işyerinde abi ile dut yediydi.
Neyin ne oldugu belli olmayan bir sutyen için çekmece de çıkan siyah çorap için eşinin donundaki beyaz lekeler için konular açıp bir dünya yoruma halen eşim beni aldatıyor diye saplantili cevap veriyorken eşim bana bunu nasil yapar yada yapışmışdir diye kendini yiyip bitirirken sana ilgisi olan biriyle dut yemeye gittin öyle mi şimdi esin sana aynı seyi yapsa baskı yapsa bazanin altındaki sutyen yüzünden burnumdan geldin şimdi anlat pembe bu dutu nasil yedin dese ne yapican..çok ilginc böyle birinin bu tarz davranış yapması çok tuhaf..Şöyle, bana ilgi gösterdiğini anladığım bir iş arkadaşımla dut yemeye gittim, ilgisi hoşuma gitti dedim.
Bana eşini aldattın diye yorum yazdılar
Bilmiyorum ya ben olaya hep farklı baktımNeyin ne oldugu belli olmayan bir sutyen için çekmece de çıkan siyah çorap için eşinin donundaki beyaz lekeler için konular açıp bir dünya yoruma halen eşim beni aldatıyor diye saplantili cevap veriyorken eşim bana bunu nasil yapar yada yapışmışdir diye kendini yiyip bitirirken sana ilgisi olan biriyle dut yemeye gittin öyle mi şimdi esin sana aynı seyi yapsa baskı yapsa bazanin altındaki sutyen yüzünden burnumdan geldin şimdi anlat pembe bu dutu nasil yedin dese ne yapican..çok ilginc böyle birinin bu tarz davranış yapması çok tuhaf..
Sahsen 9 sene onceki ic camasirimi ben de hatirlamam.Hiç hatırlamıyorum böyle bir iç çamaşırı
Bilmiyorum ya ben olaya hep farklı baktım
Dut yani altı üstü bir meyve kopardım üstelik özel bir konuşmada yoktu
Ama Burdaki yorumlardan anlıyorum mesele sadece dut koparmak değil.Bir adamla baş başa gitmek, bana dünde dut kopardım ama bugünkü daha lezzetli demesi vs işin farklı boyutta olduğunu gösterdi ve sanırımki onun eşininde haberi yok
En basiti bütün bu olanlardan sonra,geçen gün yan odada hala yanıma gelmesi. Bütün gün görmemek konuşmamak için çabalıyorum. Kendimle konuşuyorum bütün gün ve neden bu şekilde olmasına fırsat verdim diye üzülüyorum
Ben ne yapayım ya
Biz pembegömlek ve konularında stajımızı tamamladık kuzum o nedenle ayrıntılara vakıfız.Kiz katip gülmede anlat anladiysan
Ben donlu sacli konulari biliyorum da dut olayini kacirmisim, 2 saattir ferdi ozbegenin dut yedim nar üstüne şarkisi donuyo beynimdeBiz pembegömlek ve konularında stajımızı tamamladık kuzum o nedenle ayrıntılara vakıfız.
Siz daha yenisiniz anlaşılan.
Ama çok ekşinlı değil konular, tema tek ve sabit, konu sahibi arkadaş ille de aldatılacak o zaman rahat edecek.
Konuya bazen bazanın altından çıkan sütyen, bazen lekeli boxer eşlik ediyor bazen de sarı saç.
Aldatıldığına ikna olmaya uğraşıyor arkadaş,
hem de uzunca bir süredir.
Ne dediysek ikna edemedik.
Biz yorulduk meydanı size bırakıyorum kendi adıma.
Eksik yazma ,basit bir sütyen değil..Konuya bazen bazanın altından çıkan sütyen
Allah iyiliğinizi versin, çayı püskürttüm okurken.Eksik yazma ,basit bir sütyen değil..
O artık bir kültür ve tabiat varlığı..Tam 9 senelik dolayısıyla da Müzelik..
Sadece bir sütyen değil,Kulturel bir miras,milli bir gurur oldu forum için :)
Ben sarı saç demedim ki.Biz pembegömlek ve konularında stajımızı tamamladık kuzum o nedenle ayrıntılara vakıfız.
Siz daha yenisiniz anlaşılan.
Ama çok ekşinlı değil konular, tema tek ve sabit, konu sahibi arkadaş ille de aldatılacak o zaman rahat edecek.
Konuya bazen bazanın altından çıkan sütyen, bazen lekeli boxer eşlik ediyor bazen de sarı saç.
Aldatıldığına ikna olmaya uğraşıyor arkadaş,
hem de uzunca bir süredir.
Ne dediysek ikna edemedik.
Biz yorulduk meydanı size bırakıyorum kendi adıma.
Ben bu konuyla ilgili, başka konu açıcam,iyice dalga geçilmeye başlandı