Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Ben sizin olayı çözdüm tamam
Siz kendiniz daha önce aldattığınızı düşünüyorsunuz eşinizi
Siz aldattınız yani
Fiili olması şart değil
Sonuçra başka bi erkeğin ilgisi hoşunuza gitmiş ki bu eşinizinkilerden daha aldatma bence

Eşinizin de aldattığına inanarak vicdanınızı rahatlatmak istiyorsunuz

Ben de ne bu ısrar diyordum sürekli adama aldattı da aldattı diye
Meğer kişi kendinden biliyormuş işi
Ben aldattığımı hala düşünmüyorum, aldatma karşılıklı olur, birinin ilgisi hoşuma gitti diye neden aldatmış olayım ben anlamıyorum.
Benim vicdan azabı duymamı istiyorsun anladım ben seni
Ama ben evlendiğimden beri böyleyim. İşe girmeden öncede böyleydim
Kendimden bilmiyorum yani işi

Ben aldattığımı hala düşünmüyorum, aldatma karşılıklı olur, birinin ilgisi hoşuma gitti diye neden aldatmış olayım ben anlamıyorum.
ınsanın sabrını zorlayan yapınız var
adamı pesınızden kosturmussunuz sız dedınız
uzgun olunca neyın var neyın var dıye pesımden kosuyordu hosuma gıdıyordu demıssınız
hıc bırımız yabanı degılız ortamda gorduk ıs arkadaslarımız da var
yuzum asıksa uzgunsem en fazla hastamısın ıyı mısın derler ya da bırsey demezler
kımse neyın var dıye pesımızden kosmadı
kosturmadık
kosanlar da hosumuza gıtmedı hatta hayatımızda bırı varken baska bırı pesımızden kossa rahatsız oluruz
sızın hosunuza gıtmıs
bu ıhanettır

kocanızın pesınden bır kadın kossun
kocanızın da hosuna gıtsın hoslandım desın
sız normal karsılayın olur mu

kendı lohusa sutyenınden kıskanan esının telefonu caldı dıye kıskanan kadına da bak sen
bızım sinirimizi bozan 5 yasındaymısız gıbı konusmanız
oradan bakınca gercekten boyle saf mı gorunuyoruz

Aldatma niye karşılıklı olsun canım
Örnek veriyorum eşin bi kadına mesaj atsa özel ilgiisi olduğu u belirtse ama kadın yüz vermese bu aldatma sayılmayacak mı?
Duyduğum en saçma şey

Birinin ilgisi hoşunuza gitmişse eşinizi duygusal olarak aldatmışsınız demek işte
Aklınıza başka biri girmiş sonuçta
Eşiniz olmayan birisi
İleriye götürmemişsinizdir
O ayrı konu
Ama eşinizden başka birini düşünmüşsünüz sonuçta
Niyeti bozmuşsunuz yani zamanında

Eve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında.
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Eşime sordum tabiki bilmiyorum dedi
Siz olsanız ne düşünürdünüz
Doğumdan sonra yardıma gelen biri oldu mu anne kv ? Onlar çıkarmışta unutmuş olabilir mi diye düşündüm

Eve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında.
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Eşime sordum tabiki bilmiyorum dedi
Siz olsanız ne düşünürdünüz
9 sene öncesini mi kovalıyorsunuz ya

ınsanın sabrını zorlayan yapınız var
adamı pesınızden kosturmussunuz sız dedınız
uzgun olunca neyın var neyın var dıye pesımden kosuyordu hosuma gıdıyordu demıssınız
hıc bırımız yabanı degılız ortamda gorduk ıs arkadaslarımız da var
yuzum asıksa uzgunsem en fazla hastamısın ıyı mısın derler ya da bırsey demezler
kımse neyın var dıye pesımızden kosmadı
kosturmadık
kosanlar da hosumuza gıtmedı hatta hayatımızda bırı varken baska bırı pesımızden kossa rahatsız oluruz
sızın hosunuza gıtmıs
bu ıhanettır

kocanızın pesınden bır kadın kossun
kocanızın da hosuna gıtsın hoslandım desın
sız normal karsılayın olur mu

kendı lohusa sutyenınden kıskanan esının telefonu caldı dıye kıskanan kadına da bak sen
bızım sinirimizi bozan 5 yasındaymısız gıbı konusmanız
oradan bakınca gercekten boyle saf mı gorunuyoruz
Adamı neden peşimde koşturayım ben, kendisi geldi birşeyin var mı diye o çağırdı dut yemek için. Benim tek yaptığım hata dut koparmaya gitmem oldu.
Şu an hiç birşekilde konuşmuyorum ve aynı ortamda bulunmamaya çalışıyorum.
O zamanda bu şekilde dikkat etseydim bunlar olmucaktı

Ben kimseyi saf yerine koymuyorum. Olan biten herşeyi yalan söylemeden yazıyorum

Öncelikle verdiğiniz her detayın doğru olduğunu farzederek yazacağım. Ben psikiyatrik hastalık geçirmiş bir annenin kızıyım. Yaptıklarınız, düşündükleriniz, asla ikna olmamanız... Annemin hastalığı ortaya çıkmadan önceki hallerine o kadar benziyor ki. Tabi hastalık derken annem çevresindeki manyak insanların hasta ettiği bir kadın maalesef. Her neyse, sonuç olarak içinde yaşadığınız cehennemi az çok görebiliyorum. Hastalık, çeken için ne kadar zorsa çevresi için de o kadar zordur. Hastalığı kendinize hakaret olarak almayın lütfen, nasıl vücudumuz hastalanıyorsa beynimiz de zaman zaman hastalanabilir. Önemli olan bunun farkına varıp, destek alabilmek. Başımız ağrıdığında doktora görünmekten farkı yok. En kısa zamanda bir psikiyatr veya psikolog sizi görmeli. Terapi, ilaç veya kombine tedavi konusunda sizi onlar yönlendirecek birbirine. Yani hangisine imkanınız varsa ona gidebilirsiniz. Hayatı kendinize, kocanıza ve ilerde büyük patlak verdiğinizde çocuğunuza zehir edersiniz, uzman işini ciddiye alın lütfen. Ha, eğer hiçbiri gerçek değilse tavsiyelerim yine geçerli. Her şekilde bir sorununuz var belli ki. Zihniniz normal çalışmaya başladığında o kadar rahatlayacaksınız ki. Hatta süreçten bizi de haberdar edin bence, gelişimi biz de görelim. Umarım çok mutlu olursunuz...
Çok teşekkür ederim
Ne güzel bir yorum.hasta denmesine kızmıyorum aslında. Belkide bir hastalık bilmiyorum ne var. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Ama pskoloğa gittim daha önce o an iyi geliyor ancak ne olduğuna dair bir şey söylenmedi. Yada ben kendimi değiştirmedim.

Psikiyatriye gitsem bana hap vericek ve o haplar bana hiç iyi gelmiyor
Şu durumumdan çok sıkıldım, ancak psikoloğa verilen para boşuna gibi gelmeye başladı.
Yanılıyorda olabilirim

Çok teşekkür ederim
Ne güzel bir yorum.hasta denmesine kızmıyorum aslında. Belkide bir hastalık bilmiyorum ne var. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Ama pskoloğa gittim daha önce o an iyi geliyor ancak ne olduğuna dair bir şey söylenmedi. Yada ben kendimi değiştirmedim.

Şu durumumdan çok sıkıldım, ancak psikoloğa verilen para boşuna gibi gelmeye başladı.
Yanılıyorda olabilirim

Şöyle, belki de o psikolog sizin için uygun değildir, değiştirebilirsiniz iyice araştırıp. Veya sadece öylece tavsiyelerini dinleyip, hayatınıza uyarlamıyor da olabilirsiniz. Psikiyatrik ilaçlar da keza tek bir grup değil. Misal annem bir ilaçla neredeyse bizi öldürecekti, fakat doktor ve ilaç değişince tamamen kalıcı olarak düzeldi. Yani her alanda olduğu gibi psikiyatri ve psikoloji alanında da biraz doktor aramamız gerekebiliyor. Ben bir kere bir psikoloğa gitmiştim, anlattım bana dediği şu oldu : "ay kıyamam ben sana yaa". 🤭 Bu insandan zerre fayda göremedim mesela. Yani iyice araştırıp, tekrar bir değişiklik yapabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim

Yanılıyorda olabilirim
İlaç kullandınız mı ? İyi gelmeyeceğini nerden biliyorsunuz ? Psikologunuzdan memnun değilseniz değiştirebilirsiniz. Enerjiniz uymamış olabilir.

Şöyle, belki de o psikolog sizin için uygun değildir, değiştirebilirsiniz iyice araştırıp. Veya sadece öylece tavsiyelerini dinleyip, hayatınıza uyarlamıyor da olabilirsiniz. Psikiyatrik ilaçlar da keza tek bir grup değil. Misal annem bir ilaçla neredeyse bizi öldürecekti, fakat doktor ve ilaç değişince tamamen kalıcı olarak düzeldi. Yani her alanda olduğu gibi psikiyatri ve psikoloji alanında da biraz doktor aramamız gerekebiliyor. Ben bir kere bir psikoloğa gitmiştim, anlattım bana dediği şu oldu : "ay kıyamam ben sana yaa". 🤭 Bu insandan zerre fayda göremedim mesela. Yani iyice araştırıp, tekrar bir değişiklik yapabilirsiniz.
Bana sanırım öylesi denk geldi.psikoloğun yada psikiyatrinin bana teşhis koyup beni yönlendirmesini istiyorum. Yani ben bu hareketlerimden vazgeçicek miyim? Nasıl bir değişiklik olucak bilmiyorum.çokta pahalı psikolog ancak mecbura kaldım artık Psikologtan kaçışım yok
Ama böylede kafayı yemek üzereyim, gittikçe kötüye gidiyor.

Evet kullandım. Hiç iyi gelmedi. Bünyem çok zayıf,birde en hafifini verdi, buna rağmen
Bir tek ilaca bakarak böyle dusunmek yanlış. Belki dozu düşük geldi. Ön yargı ile yaklaşmayıp başka doktorlara da gidin bence. Ayriyetten ilaçların da etki etmesi için bünyenin alışması , etki etmesi zaman alabilir. Belki erken bıraktınız vs.

Ne var bunda bu kadat ya, yaptım bitti ne
Gizli gizli mi buluştum, yattım mı ne var bunda. Altı üstü gidip meyve kopardık
O zaman ilgisi, peşimde neyin var diye dolanması evet iyi geldi ama şu an aklıma bile gelmiyor
Ben iç çamaşırı için konu açtım, bu konuya da başka yorum yazmıcam
Çarpıtıyorsunuz
Oooo pembecik demekki bu kadar tantana suçunu bastırmak içindi, git elin adamlarıyla dut ye sonra gel vicdan rahatlatmak ve kocana bak sende aldattın diyebilmek için deliller ara , yemin ederim bu kk da her geçen gün daha fazla şoklara giriyorm, kadındaki akla bak yaaaa , asıl kendisi aldatıyor bi de gelmiş yok kilot gördüm yok sütyen 🤣 heyy Allahım 🤦‍♀️

Oooo pembecik demekki bu kadar tantana suçunu bastırmak içindi, git elin adamlarıyla dut ye sonra gel vicdan rahatlatmak ve kocana bak sende aldattın diyebilmek için deliller ara , yemin ederim bu kk da her geçen gün daha fazla şoklara giriyorm, kadındaki akla bak yaaaa , asıl kendisi aldatıyor bi de gelmiş yok kilot gördüm yok sütyen 🤣 heyy Allahım 🤦‍♀️
Ben aldattığımı düşünmüyorum. Sadece fazla samimi olduğum için pişmanlık duydum o kadar.
Şu anda da ne konuşuyorum ne yanına gidiyorum, aksine o geliyor
Dün yan odaya girmiştim düzenlemek için geldi yanıma,sonra odaya başka birisi daha geldi. O kişi çıkınca bende çıktım başbaşa kalmamak için.
Çok dikkat ediyorum, tek hatam dur toplamaya gitmek oldu ne deseniz haklısınız
Ama ben bu durumdan dolayı eşime suç bulmaya çalışmıyorum. Ben daha öncede böyleydim

Bir tek ilaca bakarak böyle dusunmek yanlış. Belki dozu düşük geldi. Ön yargı ile yaklaşmayıp başka doktorlara da gidin bence. Ayriyetten ilaçların da etki etmesi için bünyenin alışması , etki etmesi zaman alabilir. Belki erken bıraktınız vs.
Bilmiyorum, ama beni çok kötü yaptı dayanamadım.ilaç çok kötü yapıyor, ben düşüncelerimin tamamen değişmesini, takıntılı halimden kurtulmak istiyorum.
Herkes hastasın deyip duruyor.

Bilmiyorum, ama beni çok kötü yaptı dayanamadım.ilaç çok kötü yapıyor, ben düşüncelerimin tamamen değişmesini, takıntılı halimden kurtulmak istiyorum.
Hasta mısınız bilemem teşhis koyamam ama normal değil yaptıklarınız. Bu yüzden diyorum burada konu açmak yerine doktora gidin. Ortada bir sorun var ve biz cözemeyiz siz de aynı şekilde. Bu istediklerinizi ancak düzgün bir doktor yapabilir.

İlaçlarınızı düzenli alırsanız zaten düşüncelerimiz de düzelecek zaman içinde
Oturduğunuz yerden olduğunu duymadım ben henüz

Ben aldattığımı düşünmüyorum. Sadece fazla samimi olduğum için pişmanlık duydum o kadar.
Şu anda da ne konuşuyorum ne yanına gidiyorum, aksine o geliyor
Dün yan odaya girmiştim düzenlemek için geldi yanıma,sonra odaya başka birisi daha geldi. O kişi çıkınca bende çıktım başbaşa kalmamak için.
Çok dikkat ediyorum, tek hatam dur toplamaya gitmek oldu ne deseniz haklısınız
Ama ben bu durumdan dolayı eşime suç bulmaya çalışmıyorum. Ben daha öncede böyleydim
Daha önce de böyleydim diyorsan kesinlikle tedavi gör 🤷‍♀️

Hasta mısınız bilemem teşhis koyamam ama normal değil yaptıklarınız. Bu yüzden diyorum burada konu açmak yerine doktora gidin. Ortada bir sorun var ve biz cözemeyiz siz de aynı şekilde. Bu istediklerinizi ancak düzgün bir doktor yapabilir.
Doktorsuz olmucak benim işim artık,eşimle olan durum ayrı
Birde işyerindeki durum yüzünden vicdan azabı duyuyorum dur yemeye gittiğim için

X