Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Farkındayım ancak bütün bunlar normal mi değil mi anlayamıyorum
Babam yüzünden kimseye güvenim yok, her insanın aldatabileceğini düşünüyorum
Şu an benim yerimde başka bir kadın olsa nasıl tepki verirdi bunu çözemiyorum
Belirsizlik beni yıpratıyor
Babanız yüzünden şüpheci ve güvensiz olmanızı anlıyorum, çocuk yaşta birinin babasından aldığı darbeyi unutması da bununla başa çıkması da kolay değildir, ki mutlaka o dönemde anneniz de çok büyük yıkım yaşamıştır, annenizin yaşadığı üzüntüye acıya da şahit olmuşsunuzdur.

Eşinizle ilişkiniz nasıldır, nasıl bir adamdır bunları biz bilemeyiz ama sizin durumunuz sanki direkt babanızın yaşattıkları yüzünden, eşinizin de aldatacağını düşünüp korkmanız vs bu korkuları çorap iç çamaşırı gibi somut şeylerle besliyor olmanız, şöyle ki belki çocuğunuzun eşyaları arasında bulduğunuz o çamaşırı doğum sonrası giymek için annenize siz sipariş etmiş olabilirsiniz veya lohusalıkta annenizin çamaşırını giyiyormuşsunuz, anneniz size giyin diye almış sonra bir şekilde unutmuş olabilir.

9 yıldan bahsediyorsunuz çünkü ve çocuğunuzun eşyalarını kaldıran sizsiniz, lohusalık sonrası normalde giyemeyeceğiniz bir çamaşır olduğu için elinize geldiyse eşyaların arasına koyup kendiniz kaldırmışsınızdır.

Babanızla ilgili travmanız aklınızı hep şüphe ve güvensizlikle doldurduğundan çamaşırın aslında lohusalıkta giyin diye alınmış olabileceğini bile düşünmüyor olabilirsiniz.

Bence babanızın sizde bıraktığı güvensizliği atlatmanız için uzman desteği almanız şart, sonrasında gerekirse eşinizle aile terapisine gidersiniz, aklınızda her şey yerli yerine oturunca eşiniz sizi gerçekten aldatıyor mu yoksa aslında çocukluk travmanızın sizde bıraktığı etkiler yüzünden aldatıldığınızı mı düşünüyorsunuz daha bir netleşir ona göre kararlar alırsınız.

Güzel kardeşim yaşadığın çok bariz obsesyon. Obsesyona bana göre en iyi gelen tek şey de takıntı yaptığın şey her neyse bunu gerçekten yaşayacağını kabullenip ona göre önlem almaya başlamaktır.

Mesela kocan seni aldatıyor.

Düşün bu fikir seni neden bu kadar rahatsız ediyor? Kocan seni aldatıyorsa başına en kötü ne gelebilir? Boşanıp yalnız mutsuz bir kadın olmaktan mı korkuyorsun? O zaman kocan olmasa da yalnız ve mutsuz olmamak için kendine yatırım yap. Etrafındaki arkadaşlarına yatırım yap. Mutlu olacağın bir hobi bul. Ayrılırsanız kızının psikolojisi bozulur diye korkuyorsan kızının psikolojisine yatırım yap. Pedagoji ile ilgilen. Kızınla bol bol sohbet edip iyi bir iletişim geliştirmeye çalış şimdiden. Böyle böyle güçlendir kendini ve mutlaka ilaç desteği al. İnan bu şekilde azalacak bu şekilde obsesyonun.

İnsanın içine kuşku düştü mü bir kere gerisi geliyor.Ben de evde ayrı ayrı zamanlarda toka saç telleri ,cüzdanında prez görmüştüm.Son olarak da benim evdeki eşyalarimi koyduğu poşetten bir tek dantelli çorap çıkmıştı.Sordugumda balkonda çamaşır ipindeydi senin sanıp koymuştum üstten düşmüş demekki demişti,gel de inan. Bu guvensizlikle cidden yaşanmıyor

Adam aldatsa kadın da sutyenini evde unutsa adam niye alsın da oralara saklasın??
Hiçbir mantıklı sebebi yok.
Yakalamaktan korkuyor desek alır atar. Hem daha kolay.
Amacı yakalanmak olsa daha el altına bir yere koyar. Bilmem kaç senelik bebek kıyafetlerinin içine koymaz.

Eve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında.
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Eşime sordum tabiki bilmiyorum dedi
Siz olsanız ne düşünürdünüz
Ben olsam eşime asla sormazdım..cevabını bildiğiniz soruyu niye eşinize soruyorsunuz ki..

Ben olsaydım eşimi takip ederdim başka da içim rahat etmezdi hatta o sütyenin bana ait olmadığından eminsem daha içim zaten rahat etmezdi mecburen küme ait olduğunu araştırmak zorunda kalırdım..

Ama görümceniz, kayınvalideniz belki kız kardeşiniz falan evinize gelen kalan birinin olabilir mi?? Bir de bu var tabi 🤔

Eve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Ya basliktan hemen siz oldugunuzu anladim da birseyi anlamiyorum tamam esiniz sizi aldatiyor olabilir de yahu eve her gelen donunu corabini sütyenini mi unutuyor burasi kafama takılıyor.
Hadi onlar unutuyor da sizin adamda bunlari niye surekli eve gömüyor sizin kesin bulacaginizi ogrenmis olmasi lazim
Kusura bakmayin gercekten sizin konularda merak ettigim tek nokta bu

Sizindır ya

8 yıl önce falan yakın bir arkadaşımın eşi şehir dışına gitmişti iş nedeniyle. Ben de haftasonunu onun evinde geçirdim. Duş aldım vs haliyle, arkadaşım da tam eve döneceğim Pazar günü çamaşır atmış, nasıl olduysa benimkiler de karışmış araya çarşaflarla. İkimiz de farketmedik, nevresin takımının arasında yıkanmış benim don 😆 Bir kaç hafta sonra çıkmış, kız delirmiş tabii bu don nereden geldi diye. Sonra bana mesaj attı resmini çekip bu senin mi diye. Durum bu şekilde çözülmüştü. Belki sizinki de böyle bir şeydir.

Kimseye güvenim yok benim, bu ailemden geliyor evet ama ben durup dururken kuruntu yapmıyorum ki. Bütün bu olanlar gerçek ve ben ispat edemiyorum
Çekmeden çorap çıkması, iç çamaşırında beyaz leke ve saç olması, facebookta prezervatif reklamı görmem, bu sütyen
Bu kadar olmaz diyorum
Yoksa herkes böyle şeyler yaşıyorda benim gibi tepki vermiyor mu
Aileden mi herşey

Asiri genelleme ve kendi kendini gerceklestiren kehanet ile ilgili arastirma yapar misiniz biraz? Yasadiginiz tam olarak babanizin annenize yasattigi travmanin sizin yetiskinlik hayatiniza olan uzantisi. Sadece yuzlesmeye hazir olmadiginiz icin farkindaliginiz yok.

Lutfen uzman yardimi alin. Boyle yasamak zorunda degilsiniz. Su an verdiginiz tepki aslinda kucuk pembegul'un annesi aldatildiginda vermek istedigi tepki (asiri aglama, suclama, surekli takip). Ama siz artik kucuk pembegul degilsiniz, yetiskin bir kadin oldunuz. O donem yasadiginiz hicbir sey su an gerceklesmeyecek. Sadece destek alin ve saglikli bir yasam surmeye odaklanin.

cok cıddı soyluyorum
bence sız cıddı bı bunalım yasamıssınız sızın bır donum noktanız var oncesı karısık sonrası bulanık

buyuk buhran gecıren ınsanların zaman mekan olay algısı karısabılıyor
bakın yazıyorsunuz yenı dogum yaptıgımdakı camasırım olabılır mı hatırlamıyorum dıye tabıkı aynen oyle ama o donemlerınız cok bulanık cunku agır depresyon gecırıyorsunuz veya gecırmıssınız zıhnınız karısık

o kadar cok yok sutyen yok kulot yok corap konunuz ust uste geldı kı mantıklı baska hıc bır acıklaması yok bu son konunuzda artık uzuldum ve sızınle ılgılı kanım bu yonde olustu

bence destek alın sızın destek almanız gerek bu bulanık zıhınle cocuk buyutmenız saglılı degıl kendınızı cabuk toparlamalısınız

Ben bağlantıyı kurdum galiba ..şöyle olabilir mi eşiniz sütyen ve çorap sapığı olabilir mi .. birde meni bulmustunuz ya ..belki şöyle yapmıştır...sapik misafirliğe gittigi evlerin kirli camasirlarindan sütyen ve çorap çalar ...daha sonra evin içinde karısının bulamayacağını düşündüğü bir yerlere gizler çünkü zamanı gelince alıp mast yapacaktır....sonra bulursa benim değil der geçerim der nasılsa birine anlatsa bile buna deli derler kimse inanmaz der ....bir gün alır çorabı eline baksirinda beyaz iz kalmıştır aman der kime anlatacak bizim hanım anlatsada kimse inanmaz der...komsularinizi düşünün büyük beden olanları onlardan birinin kirli camasiri olabilir ....

Ben kafadan uydurdum bu seneryoya hemen inanma madem aşırı bıktın bu duurmdan gizli kamera koy sutyenide atma sapığın göreceği bir yere koy ..sonr kamerayi incelersen bir şeyler yapmis mi

X