Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Senin ne yazdığını hiç anlamadım zaten.
Bir aldatıyor bir aldatmıyor denir mi bir konuya?
Aradan geçmiş kaç sene, nerden geldi belli olmayan ve ispatlanamayan birşey için boşanamıyorum evet
Şu an kullandığım kıyafetler ve çamaşırlar içinde olsa durum çok farklı olurdu
E şu anda kullandığı çamaşırlarında da leke, saç, farklı çorap filan buldun
Bir şey değişmedi sonuç olarak

Bak asıl fikrimi söylüyorum
Geçmişinden kaynaklı güven sorunların var
Bu konuda yardım alıp iyileşmedikçe huzur bulamayacaksın
Yardım almazsan da eşin bi gün bıkacak bu paranoyalarından
Yok yere yuvanı yıkacaksın

Asıl sen ne düşündüğünü sen bulduğunu bilmiyorsun ki
Saç teli buldum diyorsun ama seninkine benziyor diyorsun
Sutyen buldum diyorsun sonra bazen eminim bazen hatırlamıyorum diyorsun
Nasıl ciddiye alıp da ciddi yorum yapalım?
Gerçekten bazen bulduğunuz bir şey olup olmadığına bile emin olamıyorum
Bildiğin beynin sana oyun oynuyor yani
Paranoyaya dönüştürmüşsün olayı
Yardım almadan da düzelemezsib

E şu anda kullandığı çamaşırlarında da leke, saç, farklı çorap filan buldun
Bir şey değişmedi sonuç olarak

Bak asıl fikrimi söylüyorum
Geçmişinden kaynaklı güven sorunların var
Bu konuda yardım alıp iyileşmedikçe huzur bulamayacaksın
Yardım almazsan da eşin bi gün bıkacak bu paranoyalarından
Yok yere yuvanı yıkacaksın

Asıl sen ne düşündüğünü sen bulduğunu bilmiyorsun ki
Saç teli buldum diyorsun ama seninkine benziyor diyorsun
Sutyen buldum diyorsun sonra bazen eminim bazen hatırlamıyorum diyorsun
Nasıl ciddiye alıp da ciddi yorum yapalım?
Gerçekten bazen bulduğunuz bir şey olup olmadığına bile emin olamıyorum
Bildiğin beynin sana oyun oynuyor yani
Paranoyaya dönüştürmüşsün olayı
Yardım almadan da düzelemezsib
Bunların hepsini kendi kafamda netleştirmeye çalıştım
Beyaz leke için konu açtım, İltihap olabilir boşalma olabilir, aldatsa meni kilotta mı olur dendi mantıklı geldi konuyu kapattım
Saç için konu açtım, saç bu her yerden gelir dendi, benim ve kızımın saçına benzettim için konuyu kapattım
Çorap buldum, kardeşimin şu anki evine taşındığımız için, burda etek görmüştük kardeşimin kız arkadaşının onundur olsa çorabı çekmeye mi koyar dedim konuyu kapattım

Ama bitmiyor
Hani bazı aldatma konuları var ya, mesaj gördüm diyor, eve geç geliyor vs diyor. Bunlar somut
Benimki ne öyle ne böyle, küçük ama unutamıyorum. Bir aklım bunlar her evlilikte olabilir güven eşine diyor, bir aklım neden bu kadar şey üst üste geliyor diyor

Kafam allak bullak
Uzman birine anlatsam, bana evet veya hayır dese şunları yap dese beni yönlendirse.
Bende çok sıkıldım bu durumdan

Uzman birine anlatsam, bana evet veya hayır dese şunları yap dese beni yönlendirse.
Size evet veya hayır demeyecek uzman
Kimse evet hayır diyemez
Sadece tedavinin sonunda aslında bunların güven sorunundan kaynaklı olduğunu ve bunu nasıl aşabileceğini öğreneceksin

Size evet veya hayır demeyecek uzman
Kimse evet hayır diyemez
Sadece tedavinin sonunda aslında bunların güven sorunundan kaynaklı olduğunu ve bunu nasıl aşabileceğini öğreneceksin
Tek istediğim yaşadığım olayların üstesinden rahatça gelebilmek
Güveni nasıl kazanıcam gerçi bilmiyorum, zor kazanılan birşey

Tek istediğim yaşadığım olayların üstesinden rahatça gelebilmek
Güveni nasıl kazanıcam gerçi bilmiyorum, zor kazanılan birşey
Psikolojik olarak yardım almak için gerçek bir adım atarsanız çözeceksiniz
Üstelik şu anki gibi tek başınıza debelenmek zorunda da değilsiniz
Uzman size zaten yol gösterecek

Asıl eşinizin size olan güvenini kaybederseniz onu geri kazanmanız zor olacak ama

Bazanın altında benim bedenime uymayan bir sütyen bulsam nerden geldiğini merak ederim ama eşimin beni aldattığını düşünmem.
Akıl var mantık var, alelacele saklanacak yer mi bazanın altındaki poşet?
Kaldırması bile zor bazayı.
Gider çöpe atarım.

Kocamın çamaşırında leke görsem gün içinde erekte olduğunu ve istemsiz meni bulaştırdığını düşünürüm.
Başka bir kadınla yatsa meni çamaşırına bulaşmaz çünkü seks yaparken çıplak olunuyor ya hani.

Her öğlen tatilinde kocamı görüntülü aramıyorum yapacak adam mesai saatinde işten izin alır, dönüşte de karnını doyururken karısıyla konuşur.

Kısacası kim olsa şüphelenmez.
Lütfen en yakın hastaneden bir psikiyatri uzmanına randevu alın.
Kocanızı da ikide bir sizi aldatmakla suçlayıp, bezdirmeyin.
Yoksa madem hanım şüpheleniyor aldatayım da tam olsun diyecek kocanız.
Acil şifalar diliyorum.
İç çamaşırı merak ederim dediniz ya, eşinizden şüphe duymazsanız. Kendinizin mi aldığını düşünürdünüz?

İnanın randevu alıcam, artık başa çıkamıyorum. Önceden birşey yaşadığım zaman unutuyordum artık kaldıramıyorum
Bütün gün ağlıyorum. İnşallah en kısa zamanda rahatlarım

Durumun saçmalığının farkındasınız bir yandan da aslında.
Kaç yıl geçmiş, nereden geldiği belli olmayan sütyen için ağlayıp durmak çok manasız. O sütyeni eşinize sormanız hele. 🤦
Durum saçma gibi gelsede, aklımın bir köşesinde. Unutmam artık ben bunu kendimi biliyorum
Kaç yıl geçsede eşime söylerim

O dönem evinize yardıma gelen giden yardım edem birileri varmıydı, anne kardeş teyze vs gibi onların olabilir. Aldatma olayı olsa sütyenini mi unutcak? Anca çamaşır fantezisi olsa eşinizin şüphelenin derm... bence rahat olun
Hayır olmadı. Annem geldi ancak anneme gösterdim benim değil dedi

Ben inceliyorum
Telefonumda WhatsApp Web var sürekli takip ediyorum, e devletten adına hat açılmış mı diye bakıyorum, başka bir banka kartı vs. Her öğlen molasında arıyorum görüntülü konuşuyorum. Devamlı evdeyiza Ama
Ya ben işte o izinliyken eve kadın aldıysa, yada biryere gidip Sütyeni yanlışlıkla getirdiyse bazanın altına koyduysa, yada başka bir telefonu varsa diye sürekli düşünüyorum. Eninde sonunda beni aldattığını ispat edicem diyorum. Güvenemiyorum

Yakalamadım, sadece gece 1 kere telefonu çalmıştı 4 sene önce
Eşim sabah gördü. Aradı yanımda bayandı. Beni aramışsınız dedi, bayanda iş için aramıştım kusura bakmayın dedi
Buda var
Birdaha baktım telefon dökümünden o numarayla görüşülmüşmü diye görüşülmemiş
Bu adamın hiç iş hayatı yok mu? Gece gelen aramanın bile peşine düşüyorsunuz? Dökümlere bakıyorsunuz. Whatsapp’ını senkronize etmişsiniz ki bu suç. Özel hayatının gizliliğine ihlal. Sizin karısı olmanız bu hakkı size vermiyor.
Eşiniz sizin yanınızda kalmaktan hasta birine dönüşmüş. sevgi anlayışınızı, kıskançlığınızı böyle sanıyor. Yoksa aklı başında olan kim bunlara tahammül eder.

Durum saçma gibi gelsede, aklımın bir köşesinde. Unutmam artık ben bunu kendimi biliyorum
Kaç yıl geçsede eşime söylerim
Zavallı adamcağız.
Cidden üzüldüm kendisine.
Aman siz sakın yardım almayın, hayatı dar edin kendinize de eşinize de.
Dram seviyorsunuz demek ki.

Konu sahibi çamaşırın kendisine ait olmadığından emin olduğu için böyle bir çıkarım yaptım 🙃 çünkü bir yakınım yaşamıştı bu rezaleti maalesef. Adamın sevgilisi eve her geldiğinde bir iz bırakıp gidiyormuş, kadın o kadar konduramamış ki çok geç anlamış. Yoksa bu kadar güvensiz olmak her şeyi bu kadar incelemek hayatı kendine de karşındakine de zehir etmek elbette ki çok yanlış. Güvenmiyorsam boşanırım, boşanmıyorsam güveniyorumdur. Yanlış yapıyorsa zaten bir gün karşıma çıkar. Her dakika acabalarla

haklısınız böylesi vardır ama iz bırakmak isteyen kadın, 9 yasindaki çocuğun bebeklik kıyafetlerinin oldugu hurcu seçmez sutyeni koymak için, kazara unutulmus hissi vermek için, yatak alti, komidin alti daha uygun olur. ki zaten alt katta annesi de oturuyor konu sahibinin,. böyle bir şey neredeyse imkansız.
sevgili konu sahibi aklını başına topla, bu kadar insan normal değil düşünce ve davranış seklin diyorsa bir bildikleri vardır. tedavi ol, hala tedavi olmayıp ayni türden konuları açtıkça inandırıcılığını kaybediyorsun, yani eger maksadın eglenmekse, emin ol buradakiler senden daha fazla egleniyor, bence alan değişikliği yap sen de. 🤪🤪🤪

Bu adamın hiç iş hayatı yok mu? Gece gelen aramanın bile peşine düşüyorsunuz? Dökümlere bakıyorsunuz. Whatsapp’ını senkronize etmişsiniz ki bu suç. Özel hayatının gizliliğine ihlal. Sizin karısı olmanız bu hakkı size vermiyor.
Eşiniz sizin yanınızda kalmaktan hasta birine dönüşmüş. sevgi anlayışınızı, kıskançlığınızı böyle sanıyor. Yoksa aklı başında olan kim bunlara tahammül eder.
İş hayatı tabiki var ama gece 1de telefonu çalınca bir merak ediyor insan. Sabahta arttırdım
WhatsApp Web suç evet ama başka türlü takip edemiyordum

haklısınız böylesi vardır ama iz bırakmak isteyen kadın, 9 yasindaki çocuğun bebeklik kıyafetlerinin oldugu hurcu seçmez sutyeni koymak için, kazara unutulmus hissi vermek için, yatak alti, komidin alti daha uygun olur. ki zaten alt katta annesi de oturuyor konu sahibinin,. böyle bir şey neredeyse imkansız.
sevgili konu sahibi aklını başına topla, bu kadar insan normal değil düşünce ve davranış seklin diyorsa bir bildikleri vardır. tedavi ol, hala tedavi olmayıp ayni türden konuları açtıkça inandırıcılığını kaybediyorsun, yani eger maksadın eglenmekse, emin ol buradakiler senden daha fazla egleniyor, bence alan değişikliği yap sen de. 🤪🤪🤪
Yanlız annem 1 senedir bizimle. Bu konu 9 sene önceki bir konu yani ben öyle tahmin ediyorum bebeklik kıyafetlerinin arasında olduğu için
Ben eğlenmiyorum, aksine bugün çok ağladım

Sen zaten eski yazdıklarımda da devamlı bana bir suç atma derdindesin
Şu olanlar başına gelse içinden bir acaba mı dersin, bana hastalıklı muamelesi yapıyorsun.
bakin hanımefendi çoğu kadın bu anlattıklarınızi yaşasa bile farkında degil, anlayın şunu yahu.

eşimin ic çamaşırında leke olsa bile farkında değilim, incelemek aklımın ucundan bile geçmiyor. genelde en temiz olduğunu düşündüğüm lastik kısmından tutup makineye atıyorum, sac mi var leke mi var umurumda değil.

Facebook reklami diyorsunuz, bana bizzat benim telefonuma jigola mesaji geldi, reklam vs de değil mesaj sizin gibi bir eşim olsa burnumdan getirecek demek, ama ben eşiniz kadar sabırlı degilim, öyle yapacak olsa iste kapi, iste sapi der ayrılırım ya, bir ömür çekilecek dert mi donunda leke var, Google reklamj niye bu, hic bir sey benden değerli değil, sen yoluna ben yoluma derim, rahat bir nefes alırım. şimdiye kadar eşinizin sabretmesi, omur boyu sabredecegi anlamına gelmez, bir gün çeker kapıyı gider arkasından bakakalir, karıştıracak don da bulamazsınız benden söylemesi.

Senin yorumlarını biliyorum, hemen dikkatimi çekiyor
Ama en çok kafa bulan sensin.bu konuda kafa bulunacak birşey yok ayrıca
Ağlamaktan gözlerim şişti benim
Ağlamaktan gözlerinizin şişmesi ağlanacak kadar vahim bir durum olduğunu mu ispatlıyor?

oğlum iyi ki doğduuuuuuun şarkısında ağlıyor, yengem Yeşilçam filmleri izlerken ağlıyor, ben soğan doğrarken ağlıyorum mesela.

siz de vakti zamanında alıp kullanmayıp bazanın altındaki bilmem ne hurcunun arkasında bebeğin 9 yıl önceki kıyafetlerini koyduğunuz poşetin içinden çıkan 9 veya daha fazla yıl geçmiş sütyeni hatırlamayıp kafanızdan saçma sapan şeyler uydurup üstüne birde onlara inanıp ağlıyorsunuz.

yani siz ağlayınca gerçekmi oluyor bu saçmalıklar

X