Girilmeyecek gibi değilHer gün yeni bir yaşıma giriyorum burada
Allah belanı vermesin kaçmış yine konu sahibiEşinin donlarını inceleyen abla değilsinizdir inşallah. O da öyle çorap morap peşinde koşuyordu.
Kocan aldatamayacak kadar aptal ya da seni o kadar aptal görüyor ki kadın evden sütyensiz çıkıyor. İşte olan bu, ya da kaynanan aranız bozulsun diye musallatlı büyü yaptı onlar bırakıyor diyelim istiyolarEski üyeleri seviyorum
aynı şey aklıma geldi daha başlığı görünce.
Büyük beden sütyen çıkmıştı bebek eşyalarının arasında. İkna edememiştik lohusalıkta büyük beden aldığına.
Ben dün “sol elin kendini dezenfekte ettiğini” okuyup 28 yaş birden aldım forumda, vallahi yaşlanma cenneti güzide forumumuzHer gün yeni bir yaşıma giriyorum burada
Eşiniz siz işteyken işten çıkıp eve gelebilir.Daha önce toka çıkmıştı şimdi de külotlu çorap çıktı kirli sepetinden. Eşimle çalışma saatlerimiz aynı eve birlikte geliyoruz evden birlikte çıkıyoruz bensiz evde oldugu olmadı hiç e bizden başka eve giren de yok nerden geliyor bu eşyalar
Ay bu o üye mii?Daha önceki bir konunuzda eşinizin omzundaki fondöten lekesini sormuşsunuz inanmak istemiyorsunuz sanırım malasef aldalıyorsunz
Lütfen !! büyü yapılmış cinlerin gelip koyduğunu es geçmeyin !!1!1!1!!1!1 (konu sahibi öyle düşünmüş ahsndndlld)Demek ki aynı anda girilip cikilmiyor....bana ait değilse ben diger seçenekleri düşünmem bile ...ya da eşiniz külotlu çorap giyiyor gizli gizli
Külotlu çorap giyen 3 harflilerLütfen !! büyü yapılmış cinlerin gelip koyduğunu es geçmeyin !!1!1!1!!1!1 (konu sahibi öyle düşünmüş ahsndndlld)
Neden olmasın, dedim olabilirKülotlu çorap giyen 3 harfliler
Sana aldım deyip etiketiyle koyduğum çoraplara, çekmeceyi açınca bunlar kimin diyen eşim gibisinizTamam tamam benimmiş meşgul ettim kızlar sorryeski sepette tek kalmış çoraplar vardı eşim kirli diye sepete atmış
Aklıma şey geldi eşi aldatıyo sanıp eve kamera taktırmış izlediğinde eşinin kendi kıyafetlerini giyip evde dolaştığını görmüştü kadın bian aklıma o geldiDemek ki aynı anda girilip cikilmiyor....bana ait değilse ben diger seçenekleri düşünmem bile ...ya da eşiniz külotlu çorap giyiyor gizli gizli
Nasıl yapıcam yeni üyeyim bilmiyorumcorabin akibetini ogrendiginize gore konuyu kapattirmaniz veya ilk mesajinizi duzenlemeniz daha mantikli cunku insanlar akil vermeye devam ediyorlar hakli olarak.
Toka meselesi ne oldu ? Çorabı sahiplendiniz ama konu başlığından bile daha fazla eşya olduğunu kanıtlar nitelikte ?Aklıma şey geldi eşi aldatıyo sanıp eve kamera taktırmış izlediğinde eşinin kendi kıyafetlerini giyip evde dolaştığını görmüştü kadın bian aklıma o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?