How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Evde bana ait olmayan eşyalar çıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapan var yani. Ben erkekler için eşi ile yaşadığı eve kadın getirmek riskli diye düşünürdüm önceden; ama erkek kafasına göre orasının en risk olmayan yer olduğunu öğrendim. Eve beraber gelmiyorlar, millet adamı işte diye düşünüyor, tek bir kadın eve girdiğini görse bir komşu, eve misafir geldi sanıyor. Tek risk eşin eve erken gelmesi ki o ihtimalde bile genelde kadınlar eşlerini arayıp haber veriyor. Erkek kafası böyle işliyor😝😝😝
Evet erkeklerin atladığı şey kadın detaycıdır illa bi yerde kendini ele verir şampuanın yeri değişir
Çöpte alakasız bişey görür yada duş ıslak kalmıştır
Ne bilim parfümün kokusu yastığa sinmiştir
Tezgahta 1 yerine 2 tabak unutulmuştur
Hazır yeniyorsa yere tuz yada kürdan düşmüştür
Yani mutlaka yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu anlar bir kadın

Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz ve iş yerimiz eve çok uzak benden sonra gelemez yani. Öyle bişey yapacaksa da evde yapmaz ben iş dışında hep evdeyim🙄son bir haftada tek dışarı çıkmadım eşimle evdeydik Kirli sepetini de bikaç gün önce boşalttım. O yüzden çok şaşırdım daha doğrusu aklıma büyü gibi bişey geldi alakasız şeyler çıkarmış ya evden
abla sen cok yanlis gelmissin buyu islerine Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bakiyor

Maybelater Maybelater nesini begenmediniz acaba? Buyu gibi seyler konusmak yasak yoneticiyi etiketlemese miydim?

Ya bi de kurdeleli çorap vardı. Mini etek de çıktıydı. Yanlış hatırlamıyorsam bunun kardeşleri falan da kullanıyordu evi, erkek kardeşinin kız arkadaşının donu olması kuvvetle muhtemeldi, sanırim bir de kız kardeşi vardı.
Katip,sana kolali gomlek alacam:KK54:Hoppamasallah kafa komputer :sampiyon:

Maybelater Maybelater nesini begenmediniz acaba? Buyu gibi seyler konusmak yasak yoneticiyi etiketlemese miydim?
Alıntı yapacağınızı tahmin ettim. Evet begenmedim neden çünkü direkt konuya büyü vs diye başlamamış bir anlatsaydı ağzından laf alsaydık? Ogrenseydik neyin ne olduğunu sonra yoneticiye haber verirdik . Konuyu evimde büyü buldum diye açmamış sonuçta? Böyle böyle konular hep yarıda kalıyor birsey anlamadan

Alıntı yapacağınızı tahmin ettim. Evet begenmedim neden çünkü direkt konuya büyü vs diye başlamamış bir anlatsaydı ağzından laf alsaydık? Ogrenseydik neyin ne olduğunu sonra yoneticiye haber verirdik . Konuyu evimde büyü buldum diye açmamış sonuçta? Böyle böyle konular hep yarıda kalıyor birsey anlamadan
ha maksat dedikodu olsun tamam haklisin

Daha önce toka çıkmıştı şimdi de külotlu çorap çıktı kirli sepetinden. Eşimle çalışma saatlerimiz aynı eve birlikte geliyoruz evden birlikte çıkıyoruz bensiz evde oldugu olmadı hiç e bizden başka eve giren de yok nerden geliyor bu eşyalar 🙄

Ben böyle bir konu hatırlıyorum sanki ya.

Kadın misafiriniz hiç oldu mu

Aldatılıyorsunuz, eve gelen kadın size mesaj vermek için özel eşyalarını evde bırakıyor. Ben böyle düşünürdüm.

Not: konu sahibi kendi çorabı olduğunu hatırlamış neyse kiii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back