- 21 Ocak 2021
- 4.414
- 6.397
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Donlarınızı unutmayınız.Tamam tamam benimmiş meşgul ettim kızlar sorry eski sepette tek kalmış çoraplar vardı eşim kirli diye sepete atmış
Evet erkeklerin atladığı şey kadın detaycıdır illa bi yerde kendini ele verir şampuanın yeri değişirYapan var yani. Ben erkekler için eşi ile yaşadığı eve kadın getirmek riskli diye düşünürdüm önceden; ama erkek kafasına göre orasının en risk olmayan yer olduğunu öğrendim. Eve beraber gelmiyorlar, millet adamı işte diye düşünüyor, tek bir kadın eve girdiğini görse bir komşu, eve misafir geldi sanıyor. Tek risk eşin eve erken gelmesi ki o ihtimalde bile genelde kadınlar eşlerini arayıp haber veriyor. Erkek kafası böyle işliyor
abla sen cok yanlis gelmissin buyu islerine Mune bakiyorEşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz ve iş yerimiz eve çok uzak benden sonra gelemez yani. Öyle bişey yapacaksa da evde yapmaz ben iş dışında hep evdeyimson bir haftada tek dışarı çıkmadım eşimle evdeydik Kirli sepetini de bikaç gün önce boşalttım. O yüzden çok şaşırdım daha doğrusu aklıma büyü gibi bişey geldi alakasız şeyler çıkarmış ya evden
Kendi çorabınızıda tanıyın artık yahuTamam tamam benimmiş meşgul ettim kızlar sorry eski sepette tek kalmış çoraplar vardı eşim kirli diye sepete atmış
Katip,sana kolali gomlek alacammasallah kafa komputerYa bi de kurdeleli çorap vardı. Mini etek de çıktıydı. Yanlış hatırlamıyorsam bunun kardeşleri falan da kullanıyordu evi, erkek kardeşinin kız arkadaşının donu olması kuvvetle muhtemeldi, sanırim bir de kız kardeşi vardı.
Alıntı yapacağınızı tahmin ettim. Evet begenmedim neden çünkü direkt konuya büyü vs diye başlamamış bir anlatsaydı ağzından laf alsaydık? Ogrenseydik neyin ne olduğunu sonra yoneticiye haber verirdik . Konuyu evimde büyü buldum diye açmamış sonuçta? Böyle böyle konular hep yarıda kalıyor birsey anlamadanMaybelater nesini begenmediniz acaba? Buyu gibi seyler konusmak yasak yoneticiyi etiketlemese miydim?
ha maksat dedikodu olsun tamam haklisinAlıntı yapacağınızı tahmin ettim. Evet begenmedim neden çünkü direkt konuya büyü vs diye başlamamış bir anlatsaydı ağzından laf alsaydık? Ogrenseydik neyin ne olduğunu sonra yoneticiye haber verirdik . Konuyu evimde büyü buldum diye açmamış sonuçta? Böyle böyle konular hep yarıda kalıyor birsey anlamadan
Istediginiz gibi anlayabilirsiniz şahsen ben merak ettim.ha maksat dedikodu olsun tamam haklisin
Hay çok yaşa. Zaten sonra da itiraf etmiş bence de oPembegül, yine mi sen?
Kendi esyalariymisBüyük ihtimalle eşiniz tarafından aldatılıyorsunuz. Diger kadin evde esyalar bırakıp kendini farkettirip boşanmanızı sağlamaya çalışıyor.
Ama kemalim yapmaz dedik. Konu sahibi arkadaşındır o arada eşyalar unutulurİnsan kendi eşyasını tanır ama ya
Daha önce toka çıkmıştı şimdi de külotlu çorap çıktı kirli sepetinden. Eşimle çalışma saatlerimiz aynı eve birlikte geliyoruz evden birlikte çıkıyoruz bensiz evde oldugu olmadı hiç e bizden başka eve giren de yok nerden geliyor bu eşyalar
Neyse o zaman gideyim de pembegülü okuyayimKendi esyalariymis