Evde bana ait olmayan eşyalar çıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu başlığında “evde bana ait olmayan eşyalar çıkıyor “ yazmışsınız ,konuda da toka da çıktı diye belirtmişsiniz..
Birden çorap sizin oldu nedense ?

Ya diğer eşyalar?

Hoşgeldin kemalim yapmaz mesudecim sen de hoşgeldin

corabin akibetini ogrendiginize gore konuyu kapattirmaniz veya ilk mesajinizi duzenlemeniz daha mantikli cunku insanlar akil vermeye devam ediyorlar hakli olarak.

Sizin olmayan çorabı nasıl fark ediyorsunuz ki elli bin tane çorap aldım geçmişte çoğunu hatırlamıyorum

Alan razı veren razı sonucu doğar
Saygı duyar çekilirim böyle durumlarda
Boynuzlanmayı kabul etmekte pek tabi seçeneği olabilir insanın

Alan razı veren razı sonucu doğar
Saygı duyar çekilirim böyle durumlarda
Boynuzlanmayı kabul etmekte pek tabi seçeneği olabilir insanın
O zaman konu açmamalı kabullendiyse

Bize üyeyi hatırlattı ayrıca

Pembegül sana da selam olsun bacımsu

O zaman konu açmamalı kabullendiyse

Bize üyeyi hatırlattı ayrıca

Pembegül sana da selam olsun bacımsu
Bazıları seviyor adrenalini de o kadar da değil
Bazen buradan ciddi adrenalin patlaması yaşıyor insan
Konu sahibi muhtemelen tepkilere mağruz kalmamak için benimdir dedi

Aksi taktirde konu sonunda temsili bu durum yaşayacağı muhtemeldi

Sizin kocanizin gomleginde fondöten lekesi vardı ne oldu o konu? Herşey beklenir o adamdan. Külotlu çorap size ait tamam peki ya toka? Bence siz fazla iyi niyetli siniz kocaniza karşı.

Yorumları okurken konu sahibi diye algıladım

Bunun turevinde bir konu hatirliyorum ben.Gerci o sutyendi.Nereden baksaniz 6-7 ayi vardir..Ayni kisi olma imkaninizi dusundum bir an.Eskiler hatirlayacaktir konuyu :)

Çocuğunuz var mı? Hayır eşiniz birini getiriyor bir şekilde desek kirli sepetine niye çorap atsın anlayamadım. Çok da merak ettim doğrusu. Bizi bilgilendirin lütfen. İnşallah mantıklı sizi üzmeyecek bir açıklaması çıkar ortaya bu durumun.

Aldatma ihtimali okey, ama aranızı bozmak isteten birileri de var mıdır acaba ? Ben olsam hiç anlaşılmayacak şekilde eşim dahil bir Allahın kuluna söylemeden kamera taktırırdım

Daha önceki bir konunuzda eşinizin omzundaki fondöten lekesini sormuşsunuz inanmak istemiyorsunuz sanırım malasef aldalıyorsunz

Eşinize bu kadar güvenmeyin takip edin benden demesi. Şunu da diym anahtar başkasında gibi yorumlar yapılmış eşiniz anahtarını vermez ama yakalanırsa bu gibi savunma yapabilir takip edin telefon da Zaman çizelgesi var gmailini Kendi telefonuza girp eve gidip gitmediğini telefonunzdan bakın

Bence eşin kullanıyordur.
Külotlu çorap fantezisi vardır felan filan
Gülüyoruz ama öyle bir haber vardı geçen yıl.Adam eşi evden çıkar çıkmaz etek topuklu ayakkabı falan giyip dolanıyordu etrafta. Küçük çocuğuna da babalar böyle giyinir deyip kandırmıştı. Aslında olmayacak şey değil sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…