Evde bana ait olmayan eşyalar çıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O üye ic camasi bulmustu galiba

BENİM KEMALİM YAPMAZ

Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz ve iş yerimiz eve çok uzak benden sonra gelemez yani. Öyle bişey yapacaksa da evde yapmaz ben iş dışında hep evdeyimson bir haftada tek dışarı çıkmadım eşimle evdeydik Kirli sepetini de bikaç gün önce boşalttım. O yüzden çok şaşırdım daha doğrusu aklıma büyü gibi bişey geldi alakasız şeyler çıkarmış ya evden

Konunun fake olduğuna inanıyorum ve fikrimi söyleyeyim eşiniz sizi aldatsa tüm komşuların görme ihtimali olan evinize getiremez aleni değil mi gündüz vakti hadi gizli saklı soktu kadın salak mı tokasını bıraksın onu geçtim kilotlu çorabını sizin kirli sepetinize niye atsın ya giyer gider. Niye bunları eşinize sorup tepkisine bakmadınız o da ayrı konu..

Tobe tobe

Eşinin donlarını inceleyen abla değilsinizdir inşallah. O da öyle çorap morap peşinde koşuyordu.

Eski üyeleri seviyorum
aynı şey aklıma geldi daha başlığı görünce.
Büyük beden sütyen çıkmıştı bebek eşyalarının arasında. İkna edememiştik lohusalıkta büyük beden aldığına.

Kocasının donundan saç da çıkmıştı demi

Ya bi de kurdeleli çorap vardı. Mini etek de çıktıydı. Yanlış hatırlamıyorsam bunun kardeşleri falan da kullanıyordu evi, erkek kardeşinin kız arkadaşının donu olması kuvvetle muhtemeldi, sanırim bir de kız kardeşi vardı.

Evinizin anahtarı başka kimde var, buna bakın emin olun, olmadı eve kamera takın. Başka türlü içiniz rahat etmediği gibi eviniz de güvende olmaz. Hatta kilidi değiştirin. Kendinizden eminseniz tek yol bu

Bazı ayrıntıları silmiş beynim
Sana kadınlar kulubünün beyni demek lazım :))

Şeytan aldiiii getirdiiii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…