O üye ic camasi bulmustu galibaDürüst olalım o çorap kesin olarak sizin değilse, yani erken bunama belirtileri falan göstermiyorsanız durumun ne olduğu çok belli.
Tuhaftır ki ben de paranoyak üyeyi hatırladım. O da en son toka bulmuştu sanki
Bu işin pirleri gelir söyler şimdi ama ben bulduklarından birini toka diye hatırlıyorum. Yanılıyor da olabilirim tabiO üye ic camasi bulmustu galiba
Hay hafızanla bin yaşaPembegül, yine mi sen?
İç çamaşırında da sperm lekesi bulduğunu söylüyorduO üye ic camasi bulmustu galiba
Ev iki katlıydı, altında annesi yaşıyordu Pembegülün.İç çamaşırında da sperm lekesi bulduğunu söylüyordu
O üye sütyen bulmuştu galiba önce.Evde art arda böyle şeyler bulunabiliyor bende de oldu.O yüzden belki o üye değildir bu konu sahibiİç çamaşırında da sperm lekesi bulduğunu söylüyordu
BENİM KEMALİM YAPMAZDürüst olalım o çorap kesin olarak sizin değilse, yani erken bunama belirtileri falan göstermiyorsanız durumun ne olduğu çok belli.
Tuhaftır ki ben de paranoyak üyeyi hatırladım. O da en son toka bulmuştu sanki
Tobe tobeEşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz ve iş yerimiz eve çok uzak benden sonra gelemez yani. Öyle bişey yapacaksa da evde yapmaz ben iş dışında hep evdeyimson bir haftada tek dışarı çıkmadım eşimle evdeydik Kirli sepetini de bikaç gün önce boşalttım. O yüzden çok şaşırdım daha doğrusu aklıma büyü gibi bişey geldi alakasız şeyler çıkarmış ya evden
Sahi o tüm parçaları bulup kadını tamamladı mı acabaEşinin donlarını inceleyen abla değilsinizdir inşallah. O da öyle çorap morap peşinde koşuyordu.
Sahi o tüm parçaları bulup kadını tamamladı mı acaba
Eşinin donlarını inceleyen abla değilsinizdir inşallah. O da öyle çorap morap peşinde koşuyordu.
Kocasının donundan saç da çıkmıştı demiEski üyeleri seviyorum
aynı şey aklıma geldi daha başlığı görünce.
Büyük beden sütyen çıkmıştı bebek eşyalarının arasında. İkna edememiştik lohusalıkta büyük beden aldığına.
Ya bi de kurdeleli çorap vardı. Mini etek de çıktıydı. Yanlış hatırlamıyorsam bunun kardeşleri falan da kullanıyordu evi, erkek kardeşinin kız arkadaşının donu olması kuvvetle muhtemeldi, sanırim bir de kız kardeşi vardı.Eski üyeleri seviyorum
aynı şey aklıma geldi daha başlığı görünce.
Büyük beden sütyen çıkmıştı bebek eşyalarının arasında. İkna edememiştik lohusalıkta büyük beden aldığına.
Evinizin anahtarı başka kimde var, buna bakın emin olun, olmadı eve kamera takın. Başka türlü içiniz rahat etmediği gibi eviniz de güvende olmaz. Hatta kilidi değiştirin. Kendinizden eminseniz tek yol buEşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz ve iş yerimiz eve çok uzak benden sonra gelemez yani. Öyle bişey yapacaksa da evde yapmaz ben iş dışında hep evdeyimson bir haftada tek dışarı çıkmadım eşimle evdeydik Kirli sepetini de bikaç gün önce boşalttım. O yüzden çok şaşırdım daha doğrusu aklıma büyü gibi bişey geldi alakasız şeyler çıkarmış ya evden
Ya bi de kurdeleli çorap vardı. Mini etek de çıktıydı. Yanlış hatırlamıyorsam bunun kardeşleri falan da kullanıyordu evi, erkek kardeşinin kız arkadaşının donu olması kuvvetle muhtemeldi, sanırim bir de kız kardeşi vardı.
Şeytan aldiiii getirdiiiiDaha önce toka çıkmıştı şimdi de külotlu çorap çıktı kirli sepetinden. Eşimle çalışma saatlerimiz aynı eve birlikte geliyoruz evden birlikte çıkıyoruz bensiz evde oldugu olmadı hiç e bizden başka eve giren de yok nerden geliyor bu eşyalar
İnsan kendi eşyasını tanır ama yaTamam tamam benimmiş meşgul ettim kızlar sorryeski sepette tek kalmış çoraplar vardı eşim kirli diye sepete atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?