- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.908
- 43
Günaydın aşkom Eveeeeeet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın aşkom Eveeeeeet
Gayet iyi toparladı zaten,perşembede işe geri döndü,minnoş hala kenarda oturuyormuş ısrarlaKızın iyi değil mi? Torunun yüzme deneyimi nasıl geçmiş ?
Aaaa niye korkuyor muBenimkilerde gidiyor.Oğlum ilerletti ama kızların zorGayet iyi toparladı zaten,perşembede işe geri döndü,minnoş hala kenarda oturuyormuş ısrarla
Git ve fırlat onu anneannesiGayet iyi toparladı zaten,perşembede işe geri döndü,minnoş hala kenarda oturuyormuş ısrarla
Oda yok etiketlere dönmüyor
Çok oldu,benim etiketlere de dönmüyorOda yok etiketlere dönmüyor
Yaz okuluna başladı,annede olmayınca korkmuş bide kolluksuz öğretiyorlarmış,normalde çok seviyor denizi havuzu nasıl aşacak bilmiyorum.Aaaa niye korkuyor muBenimkilerde gidiyor.Oğlum ilerletti ama kızların zor
Gidim el atayım hemen durumaGit ve fırlat onu anneannesi
Sahi nerede hiç göremiyorum epeydir.
Çocukları gelmiştir zaman bulamıyordurÇok oldu,benim etiketlere de dönmüyor
Aynen abla kolluksuz öğretiyorlar.Kızlar çok gidemiyor.Gsb yaz okullarına yazdırdım.Oğlum 4 defa gitti iyi yüzenlere seçilmişKızlar korkuyor.Yaş ileri ve bilmiyorlar.Hoca atla diyormuş.Atlıyoruz batıyoruz diyorlarEmir atlıyor korkmuyorHavuz 2 metreYaz okuluna başladı,annede olmayınca korkmuş bide kolluksuz öğretiyorlarmış,normalde çok seviyor denizi havuzu nasıl aşacak bilmiyorum.
Kızlarda öğrenir biraz cesaret gerekiyor at havuza sende ben gibi
Gidim el atayım hemen duruma
Sahi nerede hiç göremiyorum epeydir.
Çok olmuş yaEn son 23 nisanda mesaj yazmış.
İmplant yaptırıyordu en sonÇocukları gelmiştir zaman bulamıyordur
Umarım iyidirİmplant yaptırıyordu en son
O hiç yokLady bug da aynı
Bana nyt den yazmıştıUmarım iyidir
msjı okuyup kahkaha atmam pekiGünaydın
Bugün yeni hayatımın ilk günü
Evrene pozitif enerji yolluyorum