- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Bunun yapacagın tarifle bi bağlantısı var mıJennoşum
CAN-ET olarak takılacağım bu ay. Kasap ismi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun yapacagın tarifle bi bağlantısı var mıJennoşum
CAN-ET olarak takılacağım bu ay. Kasap ismi gibi
Sen de sağol canımMalesef kirazlım
Sağol canım
Yok canım kalkmadıForumda sorun vardı.O dönem kaldırıldı.Tekrar hatırlatalımAaa madalyalar nie kalktı
Neyse iyi oldu halkı ayrıştırıyordu nihahahah
Evi boyattık 4 gündür ev perişan haldehayirdir canim evde usta mi var kolay gelsjn
Çok geçmiş olsun, hem de kolay gelsin canım benimEvi boyattık 4 gündür ev perişan halde
Çok şükür sonunda bittide kurtuldum
Temizlik var daha
Yarın akşam canımBuradayım sanirim açılmadı konu değil mi
Yoo hiç işi olmazBunun yapacagın tarifle bi bağlantısı var mı
Napiciksin o zımınYoo hiç işi olmaz
Benim bile kafam karışık. Sıralama yaptım. Hangisini kaparsamNapiciksin o zımın
Sen de sıralama yaptıysan biz hiç bu yarışa dahil olmayalım jet CanoBenim bile kafam karışık. Sıralama yaptım. Hangisini kaparsam
Bu kategoride çoğu tarif popüler olur zaten. Hangi tarifin kazanacağı hiç belli olmaz. Bir iddiamda yok. Allah ne verdiyseSen de sıralama yaptıysan biz hiç bu yarışa dahil olmayalım jet Cano
İnş. öyle olur zira bir tanecik tarifim var onu da kaptırırsam yanarımBu kategoride çoğu tarif popüler olur zaten. Hangi tarifin kazanacağı hiç belli olmaz. Bir iddiamda yok. Allah ne verdiyse
Sen yinede yedek düşünİnş. öyle olur zira bir tanecik tarifim var onu da kaptırırsam yanarım
Benimde birİnş. öyle olur zira bir tanecik tarifim var onu da kaptırırsam yanarım
Neyyymiş ooBenimde bir
İyi akşamlar canımSüper iyi akşamlar diliyorum Nevreste hanımcım