• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
benm yarışmaya katılmama sebebim aslında tarifler değil
kendime güveniorum her yemeğin hakkından gelirim ama şu sunum işini hiç beceremiyorum :işsiz:
gerçekten biraz yetenek işi
Sunum önemli evet,ama yapa yapa gelişen çok oldu kuzu

Sunum önemli evet,ama yapa yapa gelişen çok oldu kuzu
evimde kalsam hep yapardımda
evimdede kalmıyorum jennam
annemdeyim düzenim bir oturmadı
inşallah bu sene son
seneye bu zamanlarda tayin istiyecek eşim
artık evimde tek düzen olsun istiyorum

Aynen abla kolluksuz öğretiyorlar.Kızlar çok gidemiyor.Gsb yaz okullarına yazdırdım.Oğlum 4 defa gitti iyi yüzenlere seçilmiş🤭Kızlar korkuyor.Yaş ileri ve bilmiyorlar.Hoca atla diyormuş.Atlıyoruz batıyoruz diyorlar😁Emir atlıyor korkmuyor🤭Havuz 2 metre😁
Paşama aferin nasılda cesaretli maşallah :nazar::nazar: önce kollukla olsa daha iyi aslında,sonra teke düşür kolluğu sonrada çıkarırlardı.
Direk kolluksuz olunca korkmaları normal aslında,yenerler o korkuyu iraz cesaret gerekiyor.
Aynen epey olmuş gelmeyelide,umarım iyidir.
Günaydınlar :KK200:

evimde kalsam hep yapardımda
evimdede kalmıyorum jennam
annemdeyim düzenim bir oturmadı
inşallah bu sene son
seneye bu zamanlarda tayin istiyecek eşim
artık evimde tek düzen olsun istiyorum
İnşallah canım benim, gönlüne göre olsun her şey🥰

Paşama aferin nasılda cesaretli maşallah :nazar::nazar: önce kollukla olsa daha iyi aslında,sonra teke düşür kolluğu sonrada çıkarırlardı.
Direk kolluksuz olunca korkmaları normal aslında,yenerler o korkuyu iraz cesaret gerekiyor.

Aynen epey olmuş gelmeyelide,umarım iyidir.

Günaydınlar :KK200:
Abla yaş büuük,kilo var.Yani 20-30 kilo bir çocukla 55-60 kilo bir olmak gibi geliyor. Tabi gelişimlede alakalı🤷🏻‍♀️Ne öğrenirlerse artık🤗

Back