Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli akşamlar yasom idare eder çok sıcak sadecemmHayırlı akşamlar, herkescikler iyi mi?
Yavaş gel Cano, bayılacaksın yırtınarak bağırmaktan.
Hiç dönesim yok can, enerjimi depoluyorum, hiç sudan çıkıyor musun? sorusu daha doğru olurHayirli akşamlar yasom idare eder çok sıcak sadecemm
Sen nasılsın havuz pek güzel görünüyordu yüzdün mu bol bol
Hazır evde et varkenEt yemekleriKıyma dahil değil
Ooo deniz kum güneş mi varHiç dönesim yok can, enerjimi depoluyorum, hiç sudan çıkıyor musun? sorusu daha doğru olur
Oh oh at bütün sinirini sitresini sal gitsin yasom bol keyifli yuzmelerHiç dönesim yok can, enerjimi depoluyorum, hiç sudan çıkıyor musun? sorusu daha doğru olur
Çok şükürOoo deniz kum güneş mi var
Bi heyecan bastı idare edinYavaş gel Cano, bayılacaksın yırtınarak bağırmaktan.
Sağ olasın canOh oh at bütün sinirini sitresini sal gitsin yasom bol keyifli yuzmeler
Çok şükür Canom, 10. gün bitti bitiyor. Yarın dönüşe geçeceğiz nasipseBi heyecan bastı idare edin
Nasılsın yasocanyoksun bayadır. Tatil nasıl gidiyor
Ooh oh maşallah iyi gelmiştir sizeÇok şükür Canom, 10 gün bitti bitiyor. Yarın dönüşe geçeceğiz nasipse
Sen nasılsın, yeni eve alıştın mı?
Okul işini hallettiniz mi peki, kayıtlar açılmıştır sanırım?Ooh oh maşallah iyi gelmiştir size
Hayırlı yolculuklar şimdiden
Bende iyiyim çok şükür. Alıştık, 1 ay oldu
Tamam canım inşaallahKatılımım döndüğümdeki yoğunluğuma bağlı elticim. Fındık sezonu açıldı, kaynana pert biliyorsun, fırsat bulursam yaparım bir alengirli.
2 ay ara verdik sizi zorlamak istemedim.Ayrıca uzun zamandır katılanlar bilir.Her yıl kurban bayramı sonradı yaparız.Adaletli olsunHazır evde et varken
Yalnızzz açıklanmadan söylemezdinn nevoo şaşırttın beniii
Bakalım ne çıkacakHanımlar hepinize merhaba
Yarın yeni kategorimiz başlıyor
Katılmak isteyenler akşam 20.00 ile 21.00 arasında burada olurlarsa tarif alabilirler.
Hepinizi yeni mekana bekliyorum
@Jenna16
@Kukrim
C A N O
yasminsay
@ASSOSyal
@JOYz
@Margaret Hale
@deynepnaz
Blue_Peri
@pearlshine
@Oriana
@Nau Nau
@Cemoos
@WunderLost
@alsem
@MssPARE
@Msspinkie
Minnosprenses
@Kerrar
@KaramelDelisi
@berresuu
@Amanita
Jou
@RedGirl
@Dahliadivin
@Minik Meleklerim
@Ziya
@Bal0ncuk
@HanimKelesimiGetir
@yorgun anneanne
@HAbibte
@Lady bug
@evlaefe
Yaaaa bitanesinnn2 ay ara verdik sizi zorlamak istemedim.Ayrıca uzun zamandır katılanlar bilir.Her yıl kurban bayramı sonradı yaparız.Adaletli olsun
Önümüzdeki ay tıp oynarız
Seneye darisı başumaaaÇok şükür
Et yemekleriBakalım ne çıkacak
Yaaaa bitanesinnn